Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Benfica vs Porto

Classico at Lisboa. Μεγάλο το σημερινό παιχνίδι όχι μόνο για την Portugal but all over Europe. Να κρατήσει τα σκήπτρα και να ξανακάνει το treble θέλει η Benfica που βρίσκει απέναντί της μια πληγωμένη Porto. 

Ο κόουτς της Porto Julen Lopetegui έστησε τραγικά την ομάδα στο Munich αδικώντας την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Jackson Martínez and Cristian Tello βρίσκονται και πάλι μαζί ενώ επιστρέφει και το δεξί μπακ Danilo (υπέγραψε στη Real Madrid) και ο Sandro. Εάν ο Julen Lopetegui δεν φοβηθεί και κατεβάσει  στο γήπεδο την Porto και όχι μόνο τις φανέλες της το παιχνίδι θα έχει μια άγρια ομορφιά. Μπορεί να κερδίσει μέσα στο Estádio da Luz αλλά για το κάνει αυτό η παράδοση λέει ότι θα έχουμε γκολ και απο τις δυο ομάδες!!! 

Στον αντίποδα η Benfica του Jorge Jesus βρίσκεται μια ανάσα από το πρωτάθλημα. Με νίκη καθαρίζει από σήμερα. Εξαιρετική ομάδα με  τον Nico Gaitán να κάνει παπάδες. Αμφίβολος είναι ο μόνο ακραίος Salvio. Η παράδοση λέει ότι κερδίζει καταφέρει να σκοράρει αυτή και δεν σκοράρει η Porto!!!

Δυο αντίθετες και λιγάκι παρανοικές αλλά ακριβές επιλογές!!!

Let's bet...
  • Benfica - Porto -1 and no/goal- (4.10) επί 500 μον
  • Benfica - Porto -2 and g/goal- (6.80) επί 500 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket