Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Bayern vs Borussia preview and tips

Update

O Junger Klopp θα αποχωρήσει από τη Borussia Dortmund στο τέλος της σεζόν  και ο πρώην  κόουτς της Μάιντς  Thomas Tuchel να είναι ο αντικατάστασή του.  Μια δύσκολη σεζόν για τον 47χρονο Klopp που θέλει να κλείσει τον κύκλο του με ένα κύπελλο.



Το  Pokal  και η πρόκριση μέσα στη Βαυαρία θα βάλει ένα θριαμβευτικό τόνο σε μια απογοητευτική σεζόν για τη Borussia Dortmund.

-‘’Είμαστε ακριβώς τρεις βαθμούς μακριά από το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά καταρχάς πρέπει να ταξιδέψουμε στη Bayern Munich την Τρίτη’’. Πηγαίνουμε εκεί με την πρόθεση να προκριθούμε Αυτά δήλωσε ο Klopp.



‘’Η Hertha έπαιξε πολύ καλή άμυνα και μας περιόρισε αρκετά. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε για το παιχνίδι της Τρίτης. Θέλουμε πάντα να παίζουμε καλά αλλά δεν είναι πάντα εύκολο γίνει’’ Ταδε έφη Fillip Lam.



Η Bayern Munich έχει απόντες τους : Tom Starke, Franck Ribéry, David Alaba and Holger Badstuber. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι πλήρως έτοιμοι για αυτήν την αναμέτρηση με τη Borussia Dortmund.


Από την άλλη πλευρά Borussia Dortmund έχει απόντες τους: Roman Weidenfeller, Oliver Kirch, Nuri Sahin and Sebastian Kehl Ο  Marian Sarr είναι αμφίβολος. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για να κερδίσουν τη Bayern!!!



Η Bayern Munich είναι η γνωστή Bayern Munich. Από την άλλη πλευρά παιχνίδι η Borussia Dortmund μετά από ένα άθλιο ξεκίνημα παίζει αρκετά καλά και έχει πιθανότητες να κερδίσει το τρόπαιο. Αναμένετε ένα ανοικτό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν.




  • Bayern Munich - Borussia Dortmund –g/g- (1.70) (yes 1-1) επί 1000 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket