Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς τον Pucino Raffaele

Update
η Varese στο ντέρμπι κορυφής με την Bari. 
Ξέχωρα από την πλάκα με το παικταράς; Pucino θα προτιμήσω την μη απώλεια βαθμών της Bari. Η απόδοση είναι αρκετά καλή. Επιλογή μας θα είναι και Everton που δείχνει πλέον μια σοβαρότητα στο παιχνίδι της όπως επίσης και το under στο Kologna- ST Pauli. Πρόκειται για δυο ομάδες με την ταμπέλα του φαβορί για την άνοδο αλλά αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει καλά. 

Στο Ελλαντα οι Παναθηναϊκοί τα έχουν με το Δ. Παπαδόπουλο τόσο για το τεμάχιο που τους έχωσε όσο και για τον πανηγυρισμό του.Εάν φυσικά ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού και πανηγύριζε έτσι μπροστά στην Θ-7 τότε θα μιλούσαν για τον γίγαντα με το πράσινο αίμα, τότε γιατί τώρα αλλά λένε. 

Στο Παοκ-Αστέρας ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω για ο Mr Donis δεν ξεκίνησε με εμένα βασικό στην ενδεκάδα!!! Έχω παράπονο και μάλιστα δικαιολογημένο. Αριστερό μπακ έπαιξε εξτρεμ!!! αμυντικό χαφ έγινε δεξι εξτρεμ!!! αριστερό χαφ έγινε striker, ο επιθετικός περιοχής είχε εντολές να παίζει και κόφτης!!! οπότε ρωτάω. Γιατί δεν ξεκίνησα Mr Donis; Να έχουν κατά νου στην Τούμπα ότι τα 2 ημίχρονο άσσο τελικό απομακρύνουν τον κόσμο. 

Στο Kobotis stadium το παιχνίδι έπρεπε να λήξει για πλάκα 7-0 και τελικά είχαμε ένα στείρο 0-0!!! Στο Dacotieris bet την Κυριακή έγινε πάρτι και συνεχίζουμε...

Let's bet...
Match of the Day
  • Everton - Newcastle -1- (1.70) επί 300 μον

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Kologna - ST Pauli -under- (1.60) (yes 0-0) επί 200 μον
  • Varese - Bari -X2- (2.95 k 3.60) (yes 2-2) επί 150 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket