Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Specialist in failure

Update
'Η αλλιώς ο ειδικός της αποτυχίας!!! Έτσι χαρακτήρισε ο Jose Murinho τον Arsene Wenger τον περασμένο Οκτώβριο. Η κόντρα των δυο προπονητών και η μεταξύ τους αντιπάθεια δίνει άλλο χρώμα στο παιχνίδι. Και συνεχίζει σήμερα λέγοντας: Το ότι  (Mourinho) δεν έχει χάσει από τον Wenger στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε διάφορες διοργανώσεις, δεν σημαίνει κάτι  και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Στην αντίπερα όχθη ο Arsene Wenger δηλώνει ότι δεν θα χαρίσει και η Chelsea θα πρέπει να παλέψει. 

Είχαμε 29-10-2011 όταν η Arsenal κέρδισε και μάλιστα εκτός έδρας την Chelsea με το εκπληκτικό 3-5!!! 

Οι απουσίες για την Arsenal  ειναι ελάχιστες και μόνο οι  Alex Chamberlain και Mikel Arteta είναι εκτός και αμφίβολος ο Per Mertesacker. Αντίστοιχα η Chelsea δεν θα έχει τον Loïc Remy και εξαιρετικά αμφίβολο τον  Diego Costa με τον επίσης τραυματία Didier Drogba την τελευταία στιγμή να ξεπερνά το πρόβλημα και μάλλον να παίζει. έχοντας παρτενέρ τον πιτσιρικά Dominic Solanke.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό και κλειστό παιχνίδι τακτικής. O Arsene θέλει απεγνωσμένα τη νίκη έστω και με μισό μηδέν και ο Murinho θέλει όσο τίποτε άλλο να συνεχίσει την παράδοση επί του ''εχθρού Arsene''.


Let's bet...
  • Arsenal - Chelsea -1- (2.40) (0-0) επί 300 μον
  • Arsenal - Chelsea -under- (1.70) (yes 0-0) επί 600 μον
  • Arsenal - Chelsea -n/g- (1.90) (yes 0-0) επί 600 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket