Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι «εξυγειαντές» δημοσιογράφοι

Καλησπέρα σε όλους.
Νοστάλγησε τη Θεσσαλονίκη, ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος σύμφωνα με τα «λαγωνικά» της «Εξέδρας» και παρά το ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, ο καταζητούμενος αλλά... κοινωνικότατος Μάκαρος εθεάθη, προχθές, Δευτέρα βράδυ, στη πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα ελαστικών που διατηρεί ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος. Ο «Big Mac» παραπονέθηκε στον διαιτητή ότι του αλλοιώνουν την Ιστορία με την Καβάλα. Γιατί ο Ηρακλής ήταν στην αργοναυτική εκστρατεία και όχι ο Ιάσωνας! Παραβλέποντας το γεγονός ότι το να μην μπορείς να βρεις το Μάκη ισοδυναμεί με το να έχεις χάσει ελέφαντα σε γκαρσονιέρα στη Μητροπόλεως, ο «Big Mac-φιλμ» πετάχτηκε μέχρι το Καυταντζόγλειο για να απολαύσει το πούρο του, δίπλα στο συντριβάνι του σταδίου, αναγκάζοντας τους περαστικούς να αναρωτιούνται αν πλησιάζει στην Αγίου Δημητρίου «γκαζάδικο» με τριπλό φουγάρο...
Το πόσο άλλαξε φιλοσοφία και τρόπο σκέψης το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τις πρόσφατες «συγκλονιστικές» αποκαλύψεις για στημένα παιχνίδια, στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή παραγόντων σε εγκληματική οργάνωση, αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το δημοσιογραφικό σινάφι της χώρας το οποίο αποτελείται από ιππότες της ηθικής, από αμόλυντους δημοσιογράφους που θέλουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά δεν τους αφήνουν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας. Φυσικά, και δεν γνώριζαν κατιτίς παραπάνω, τουλάχιστον κάποιοι, αν όχι αρκετοί απ’ αυτούς, όμως είχαν επιλέξει να ζουν μέσα στη μπόχα, αποδεχόμενοι ότι σε έναν κόσμο «φουσκωτών» και παρανομίας, το καλύτερο που είχαν να κάνουν ήταν να μείνουν σιωπηλοί για να βγει το μεροκάματο. Ο κόσμος γελάει με τα «καμώματά» τους.
Οι «εξυγειαντές» δημοσιογράφοι, εδώ και τόσες μέρες διαβάζουν διαλόγους με πρωταγωνιστές προέδρους «μεγάλων» ομάδων οι οποίοι καλούνται να «προστατέψουν διαιτητές», στέλνουν «λουλούδια» στον πρόεδρο Παλάβιο και αναφέρονται σε αυτόν σαν να είναι παιδί για… θελήματα (καλό παιδί ο Σοφοκλής, αλλά... λίγος). Διαβάζουν διάλογους στους οποίους διαχωρίζονται οι ομάδες σε σφαίρες επιρροής του Μαρινάκη και του Πατέρα, ενώ από τα συμφραζόμενα είναι σαφές ότι η παραμονή τους ή μη στην κατηγορία δεν είναι ακριβώς… αγωνιστικό ζήτημα. Διαβάζουν σελίδες επί σελίδων βουτηγμένες στο υπονοούμενο κι όμως, ορισμένοι από αυτούς συμπεριφέρονται σαν οπαδοί βάζοντας πλάτη στον εκάστοτε πρόεδρο, ιδιοκτήτη ή παράγοντα, προφανώς αδυνατώντας να αντιληφθούν το πόσο καραγκιόζηδες είναι! Υπό μια έννοια, αν κάποιος από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου ισχυριστεί ότι «μαζί με τους δημοσιογράφους τα στήσαμε», ρίχνοντας την ευθύνη ακόμα και στον τελευταίο δημοσιογράφο που επιμένει να κάνει τα στραβά μάτια για το υποτιθέμενο «καλό της ομάδας», και του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει δίκιο. Ελπίζω ανώνυμε δημοσιογράφε ότι δεν είσαι ένας από αυτούς. Γιατί, οι επώνυμοι ακόμη φορούν την φανέλα της ηλιθιότητας...
Φταίνε λοιπόν και οι «δημοσιογράφοι» που το ελληνικό ποδόσφαιρο κατρακύλησε στην ανυποληψία. Κι αν ψάχνουν ελπίδα ανάκαμψης, με άρθρα που μοιάζουν με παραμύθια της χαλιμάς, βασισμένα στο «ήθος» και την «αξιοπρέπεια» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καλύτερα να αλλάξουν πλευρό. Ή είναι τολμηρά ρομαντικοί, ή λάθος… όνειρο βλέπουν. Θυμίζουν νεόπλουτους που έχουν ξεχάσει (ή διαγράψει από τη μνήμη τους) πώς είναι να είσαι φτωχός. Ολοι αυτοί είχαν την ευκαιρία τους να αλλάξουν το ποδόσφαιρο. Και το πέτυχαν 100%. Το άλλαξαν προς το χειρότερο.
Τους προτείνω, καλύτερα να ασχοληθούν με το «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και αντιπροσωπείας των ιερόδουλων, καθώς δεν τους ανανεώνει τις άδειες των οίκων ανοχής. Φυσικά, στη θέση των ιερόδουλων, μπορούσε εύκολα να ήταν ο Σοφοκλής, καθώς η ομοσπονδία του καθημερινά επιβεβαιώνει το τίτλο που της δώσαμε εδώ και καιρό. Μπουρδέλο, όνομα και πράγμα.

Πρόταση:
Avai-Bahia 2 (3,25)
Flamengo-Sao Paulo 1 (1,75)
Enhanced by Zemanta

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket