Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Προβλήματα μνήμης!

Kαλημέρα σε όλους.
Εδώ και τουλάχιστον πέντε μήνες γράφουμε για τον Σοφοκλή Παλάβιο και την παρέα του. Η απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο της
Deutsches Reich
, ήταν η αιτία που άπαντες πλέον χλευάζουν την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τον Σοφοκλή. Παράλληλα, μιλούν πλέον ανοιχτά για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ηρακλή.

H Deutsches Reich «μοιάζε» με παρέα απατεώνων που αμολάνε χαρταετό! Εχουν έναν «μαγικό» τρόπο να νίπτουν τας χείρας τους για όλα.
Η ομάδα της Κρήτης είχε καταθέσει προσφυγή στο Εφετείο Αθηνών, μπλοκάροντας τη διεξαγωγή των play off της Football League. Δυο μήνες κράτησε αυτή η ιστορία μέχρι που βρέθηκε το «παράθυρο» να πάρει μέρος σε παιχνίδια που ήδη έχουν απαξιωθεί, γιατί ή θα γίνουν ντάλα καλοκαίρι με τους παίκτες να γυρνάνε με τα κουβαδάκια από τις παραλίες, ή θα γίνουν τον Αύγουστο, όμως δεν θα έχουν καμία σχέση με τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11 (άλλοι παίκτες). Οπότε και στη μια και στην άλλη περίπτωση θα γελάνε ακόμα και τα... τσιμέντα. Πιο πιθανό είναι το δεύτερο σενάριο αφού η αγωνιστική περίοδος που έγινε «λάστιχο» λήγει στις 15 Ιουλίου.
Αν η
Deutsches Reich
ήθελε να αφήσει τον ΟΦΗ να πάρει μέρος στα play off, ας το έκανε από την αρχή. Ξαφνικά έγινε το... θαύμα και ο
Σοφοκλής
έμαθε ότι η UEFA δίνει περίοδο προσαρμογής στην αδειοδότηση των ομάδων που ανεβαίνουν κατηγορία. Αρχικά «διατυμπάνιζε» ότι θα αποβάλλει τον ΟΦΗ από κάθε διοργάνωση, επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια και αφού η ομάδα της Κρήτης δεν... φοβήθηκε το «μπαμπούλα» της FIFA και της UEFA, ο «χεσμένος»
Σοφοκλής
πίεζε τη «μικρή λίγκα» να δείξει «κόκκινη κάρτα» στον ΟΦΗ, αν και ο κανονισμός δίνει και στον ίδιο αυτό το δικαίωμα και στο κάτω κάτω από δική του υπαιτιότητα δημιουργήθηκε όλο αυτό το... μπάχαλο. Αυτοί που δεν πήραν άδεια, δεν πίστεψαν ποτέ ότι τηρήθηκαν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.
Η ξεφτίλα της
Deutsches Reich
συνεχίστηκε, καθώς μετά ζήτησε από τη
Superleague
και τη «μικρή λίγκα» να εναρμονιστούν με την UEFA και να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης των ομάδων της Football League, μέχρι που ήρθε το Διαιτητικό Δικαστήριο του
Σοφοκλή
για να λύσει το «γόρδιο δεσμό». Δηλαδή ο
Σοφοκλής
δέχθηκε την προσφυγή μιας ομάδας που είχε πάει στα πολιτικά δικαστήρια, δημιουργώντας ήδη δεδικασμένο γιατί πλέον όσοι διαφωνούν εκεί θα πηγαίνουν! Και δεν έβγαλε από μόνος του τα κάστανα από τη φωτιά αλλά άφησε μια επιτροπή του να το κάνει.
Εχουμε ή όχι να κάνουμε με απατεώνες μιας ομοσπονδίας που στην ουσία είναι και ανύπαρκτη; Τα συμπεράσματα δικά σας. Εδώ η
Deutsches Reich
, εκεί η
Deutsches Reich
, πουθενά η
Deutsches Reich
. Η τακτική γνωστή, επικοινωνιακά τρικ και πυροτεχνήματα που αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο Σοφοκλής κάνει δηλώσεις κάθε μέρα αλλού, ασχολούμενος με την αποκατάσταση του ήδη τσαλακωμένου προφίλ του.
Το νέο πρωτάθλημα της
Superleague
θα ξεκινήσει με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα: Δεκαπέντε ομάδες θα πληρούν κριτήρια επιπέδου Champions League (;) και μία ομάδα (όποια κι αν είναι αυτή που θα προκύψει από τη Football League, αν και έχω την εντύπωση ότι θα είναι δύο) θα πληρεί κριτήρια… ανύπαρκτα!
Η
Deutsches Reich του Σοφοκλή και
των απατεώνων…
Χίλια μπράβο στον ΟΦΗ! Αυτό που πέτυχε θα μείνει στην ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket