Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Kάτω τα χέρια από το «καραβάκι!»

Καλή βδομάδα στην παρέα του Dacotieris Bet. Σε μια περίοδο κατά την οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πρώτο θέμα στο αστυνομικό δελτίο, με τους θεσμικούς παράγοντες (προεδραίους, παλάβιους γουγουάδες και λοιπές ωχαδερφικές δυνάμεις) να σκίζουν τα ρούχα τους υπέρ της «κάθαρσης», λαμόγια, κωλοφυλλάδες και τηλεοπτικοί σταθμοί των Αθηνών, θυμήθηκαν ότι υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μία ομάδα που λέγεται Ηρακλής. Ολοι εσείς λαμόγια, που φτιάξατε μια κοινωνία με ανοχή στην ανομία αποκτήσατε κάποια οφέλη ειδικά στην πάντα πολυμήχανη Ελλάδα. Αλλά έχετε και ένα μεγάλο πρόβλημα. Κάποια στιγμή η ανομία θα γιγαντωθεί και το σύστημα θα καταρρεύσει. Αν οδηγείς την υπόθεση κάθαρση του ποδοσφαίρου σε τιμωρίες στον Μπέο και όλα μετά να συνεχίζονται όπως πριν, απλά με λιγότερο θράσος, θα ακούς για πάντα την δικαιολογία οποιουδήποτε Ηρακλή. Και ξέρετε κάτι, πουστράκια των Αθηνών; Θα είναι και σωστή η δικαιολογία. Τόσο σωστή που θα κάνει την ηθική και τον ρομαντισμό να ακούγονται σαν μειονέκτημα, σαν ένα πρόβλημα που δεν σε αφήνει να επιβιώσεις. Σε τέτοια ηθική παίζεται το παιχνίδι, σε τέτοια θα την παίξουν και αυτοί του Ηρακλή. Εσείς τους τα μάθατε, αυτό ήταν το εύκολο. Το δύσκολο είναι να τους το ξεμάθεις.
Πού ήσασταν λαμόγια της Εξέδρας (με τα διπλά πρωτοσέλιδα), όταν επί δύο συνεχή πρωταθλήματα, ο αρχιμαφιόζος προσπαθεί εξωαγωνιστικά να διαλύσει τον Ηρακλή; Αφιερώσατε έστω και ένα πρωτοσέλιδο;
Εσείς πουστράκια, του Goal, πού ήσασταν, όταν έσκαγε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο για τον τρόπο που αδειοδοτήθηκαν άλλες ΠΑΕ, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος; Αφιερώσατε έστω και ένα πρωτοσέλιδο; Τώρα μιλάτε μέσα από τα άρθρα που υπογράφουν τα παπαγαλάκια σας, για ηθική και την 103 χρονών ιστορία του Ηρακλή. Είστε τουλάχιστον γελοίοι!
Εσείς «ηθικολόγοι» της Sportday πού ήσασταν, όταν κάποιοι, αποδεδειγμένα, αποφάσισαν να βγάλουν τον Ηρακλή από την μέση; Αφιερώσατε έστω και ένα πρωτοσέλιδο; Ολόκληρο BBC ασχολήθηκε με τον Ηρακλή και εσείς σφυρίζατε αδιάφορα. Δεν μπορείτε, δεν δικαιούστε να μιλάτε εσείς για ηθική. Και στην τελική, θα μας πείθατε ότι ενδιαφέρεστε για την ηθική του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν καυτηριάζατε με τον ίδιο τρόπο και την στήριξη που τυγχάνει ο χοντρός από τους φίλους του Ολυμπιακού. Εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο ο Σταύρος Ψωμιάδης, εμπλεκόμενος και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Εκτός αν όλα είναι... καφενειακοί διάλογοι.
Περίπου εξακόσιοι φίλοι της Καβάλας συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην μακεδονική πόλη. Κρίμα, γιατί είχα πειστεί ότι μία ολόκληρη πόλη βρίσκεται στο πόδι!
Κατά τα άλλα, οι «λουτροκαμπινέδες» στα κανάλια θυμήθηκαν την κατάκτηση του Euro του 2004!
Το κωλο, στην κωλοφυλλάδα μπορεί να παραπέμψει και στο ότι μόνο για σκούπισμα είναι καλή (είναι και το μελάνι αντισηπτικό βλέπεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket