Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σοφοκλής πένθιμος, σε mood αποχαιρετισμού

Καλημέρα αγαπούλες μου (θα λέμε μάλλον από αύριο). Γιατί αυτός είναι ο Big Mac. Ο άνθρωπος που στις μέρες μας, εν έτει 2011 σε καλημερίζει με την φράση σύμβολο: «Καλημέρα αγαπούλα μου να ουμ...» και όχι «Να πούμε» που «μετέφρασαν» οι άχρηστοι της ΕΥΠ στις τηλεφωνικές συνομιλίες, αγνοώντας την «ιστορική» διάλεκτο.
Είμαστε μια αισχρή κοινωνία. Είδα την τελευταία εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα με θέμα τα πολιτικά και το ποδόσφαιρο. Μια χαρά εκπομπή. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα αλλά αλλού: Ανάμεσα στους καλεσμένους του και ο Ζάχος Χατζηφωτίου και μερικά νέα παιδιά φοιτητές. Κάποια στιγμή ο Χαρδαβέλλας έκανε μια ερώτηση σε έναν φοιτητή. Το παιδί άρχισε να μιλά, όταν η φωνή του Χατζηφωτίου τον διέκοψε: Κάτσε καλύτερα. Να είσαι ευγενής. Εμείς εδώ φοράμε γραβάτα. Το παιδί τα ’χασε. Κάθισε λίγο καλύτερα και βέβαια έχασε τον ειρμό του. Μούγκα ο Χαρδαβέλλας, μούγκα οι λοιποί καλεσμένοι. Δεν περνούν 10-15 λεπτά. Και ξαφνικά ο Χαρδαβέλλας λέει: Ο κύριος Χατζηφωτίου θα μας αφήσει. Πρέπει να φύγει… Και ωωωωωω του θαύματος ο εθνικός μας δάσκαλος στο σαβουάρ βιβρ τη «liveκοπανάει» κανονικά. Αν αυτό δεν είναι αγένεια, Χατζηπαπάρα μου… αναρωτιέμαι τι στο διάολο είναι; Για να μη σου πω πού να βάλεις τη γραβάτα!
Από τον Χατζηπαπάρα Ζάχο στον Χατζηπαπάρα Σοφοκλή. Ο «απαίσιος», ξέρετε, δεν θέλει ποτέ να δείξει ότι δεν είναι «απαίσιος». Προφανώς γκαβλώνει με το «απαίσιο». Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι η Πειθαρχική Επιτροπή του Σοφοκλή τιμώρησε τον προφυλακισμένο Αχιλλέα Μπέο με τετραετή αποκλεισμό για «δυσμενείς» κρίσεις στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τόσο καιρό έκανες τα «στραβά ματιά» Σοφοκλή. Επίδειξη ισχύος και κίνηση εντυπωσιασμού σ’ έναν ανίσχυρο προφυλακισμένο; Ελπίζω τώρα που τιμώρησες τον Αχιλλέα να έχεις ξεβάψει τα νύχια σου γιατί δεν θέλω επουδενί να φανταστώ άλλα πράγματα για εσένα! Φτάνουν οι μαλ..., που θα έλεγε και ο «Μάκαρος» (καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται). Νύχια βάφει μόνο ο γυναικείος πληθυσμός και όλες οι υπόλοιπες εξαιρέσεις απλά συγκαταλέγονται στην κατηγορία «το απλώνει το βερνίκι» και δεν συμμαζεύεται. Και αφού κάθησε και στέγνωσε το «κορακί» νύχι, ο Σοφοκλής γύρισε σπίτι και η γυναίκα του έπαθε υστερία. Ο σύζυγος τόλμησε να βάψει μαύρα τα νύχια του για να είναι πένθιμος και σε... mood αποχαιρετισμού από τον Αχιλλεά αλλά το ίδιο χρώμα είχε προτιμήσει και η ίδια για να το σετάρει με το «νεκροκεφαλίσιο» φουλάρι της!
Ιδού λοιπόν ο λόγος που η σύζυγος απουσίαζε από το πάρτυ γνωστής διαφημιστικής εταιρείας (είχα γράψει γι’ αυτό), που πρότεινε στον Σοφοκλή να ντυθεί μασκότ με ολόσωμη στολή προφυλακτικού για καμπάνια υπέρ της προφύλαξης στο σεξ. Να το ξαναγράψω; Γιατί όχι; Ιδανική δουλειά για τον πρόεδρο που είναι όπως και το προφυλακτικό: Για τον π.....τσο!
Ο πιο γκαντέμης της υπόθεσης είναι σίγουρα ο Μπουρούσης, που από ότι διάβασα είχε αϋπνίες. Πώς να μην έχει το παλικάρι; Με τόσες κούπες που έχει χάσει; Εσείς γιατί νομίζετε ότι επιλέγει τη Μύκονο κάθε καλοκαίρι, γιατί ο άνθρωπος είναι party animal, τα καλύτερά του είναι τα «after!».

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket