Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Να η ευκαιρία!!!

Καλησπέρα.  
Υπάρχει έστω και ένας που να πέφτει από τα σύννεφα; Υπάρχει έστω και ένας που να ξαφνιάστηκε; Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι άδικα κατηγορούνται; 
Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι εμπλέκονται μόνο οι συγκεκριμένοι;
Φυσιολογική η εξέλιξη των πραγμάτων.  
Platini come to Greece είχαμε γράψει πριν από καιρό, προτρέποντας την έλευση και την επιβολή ποδοσφαιρικού μνημονίου. Οι άνθρωποι της Uefa ήταν εδώ!!!
Και δεν γινόταν να μην ήταν μιας και η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ακολούθησε την συνολική πορεία της χώρας. Όλες οι παθογένειες την κοινωνίας μας, βρήκαν εφαρμογή στο χώρο του ποδοσφαίρου, βοηθούμενες από την ενασχόληση  ιδιαίτερων ατόμων σε αυτό. Μπράβοι, νονοί, μπαταχτζηδες, απατεώνες, φυγόδικοι κλπ, αποτελούσαν την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών παραγόντων. Γύρω τους, ο οπαδικός τύπος, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, ο νόμος του δυνατού και η δικαιοσύνη αλα καρτ συμπλήρωναν το παζλ. Υπήρχαν βέβαια και κανονικοί άνθρωποι στο χώρο, οι οποίοι πορευόταν  μεταξύ σφύρας και άκμονως. Προσπαθούσαν απλά να ισορροπήσουν μιας και όλα τα κανάλια εξουσίας ήταν διεφθαρμένα.

Να έχουμε στο νου μας ότι η επέμβαση της Uefa δεν έγινε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά πρωτίστως ενδιαφέρονται για την χασούρα των book!!! Οι στοιχηματικές εταιρίες άνοιξαν την πηγή της πληροφόρησης. Έστω και με αυτό τον τρόπο  φέτος θα έχουμε το καθαρότερο Ελληνικό πρωτάθλημα όλων των εποχών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket