Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ολα τα μωρά στην πίστα!


Καλημέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά στον Dacotieri που είχε γενέθλια χθες και άρχισε να κρύβει χρόνια!
Η άσκηση ποινικών διώξεων για ακόμη 68 φυσικά πρόσωπα προβλέπεται από το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου. Πρόκειται για όλες τις κατηγορίες των εμπλεκόμενων (άνοιξε ο βόθρος και έγινε της Πόπης το κάγκελο), με το ποδόσφαιρο (πρόεδροι, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές) για συνεργάτες τους και για bookmakers. Στη σχετική λίστα δεσπόζει το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη (τι έκπληξη, από σένα αυτό Βαγγέλη δεν το περίμενα), ο οποίος είναι πρόεδρος της Super League και α’ αντιπρόεδρος στην Deutsches Reich. Ο Μαρινάκης διώκεται για «απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατ’ εξακολούθηση» και «απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση».

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο πρώην δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Θανάσης Κανελλόπουλος ο οποίος είναι αδερφός του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, εκπρόσωπος της Deutsches Reich στην ΕΟΕ και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ.
Ασκηση ποινικής δίωξης για δωροδοκία και δωροληψία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ασκείται κατά δύο πρόεδρων ομάδων της Super League. Πρόκειται για τον Γιώργο Μποροβήλο του Αστέρα Τρίπολης, για τον μεγαλομέτοχο της ίδιας ομάδας, Δημήτρη Μπάκο και τον Γιώργο Λυμπάντζη της Κέρκυρας.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν τρεις πρόεδροι ομάδων της Football League. Πρόκειται για τους Γιάννη Κομπότη του Λεβαδειακού, Γιώργο Χριστοβασίλη του ΠΑΣ Γιάννινα που ανέβηκε στη Super League και Κώστα Χρυσοχοίδη του Διαγόρα. Eπίσης διώκεται ο Σπύρος Καλογιάννης που είναι πρόεδρος της Ενωσης Football League, Football League 2 και εκπρόσωπος της Βέροιας.
Στην ίδια λίστα βρίσκονται δύο γνωστοί μάνατζερ. Ο Αγγελος Τραυλός είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος και θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς της χώρας. Το όνομα του είχε ακουστεί έντονα πριν από μερικούς μήνες λόγω φοροδιαφυγής. Ο άλλος είναι ο Νίκος Λυράκης που δουλέυει για την Κέρκυρα.
Με τα ίδια αδικήματα διώκονται πρώην και νυν ποδοσφαιριστές καθώς και προπονητές της Football League όπως οι Αμανατίδης, Ρέγες, Γκούτμαν, Μανίκας, Γιαννόπουλος, Νικολόπουλος (είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής-μπουμπούκι με το πέναλτι και το αυτογκόλ στον αγώνα Ηλιούπολης-Λεβαδειακού), Μενδρινός και άλλοι.

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν και για δύο πρόσωπα που «έρχονται» από την εποχή της παράγκας. Πρόκειται για τον «αρχηγό» εκείνης της περιόδου, Θωμά Μητρόπουλο που εμπλέκεται λόγω της παρουσίας του στον Ηλυσιακό και σήμερα έχει αποστασιοποιηθεί καθώς και τον στενό του συνεργάτη, Γιάννη Σπάθα ο οποίος υπήρξε διαιτητής Α’ Εθνικής και στην συνέχεια πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών.

Τέλος δίωξη για παράνομο στοίχημα και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ασκήθηκε κατά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αβρράμ Παπαδόπουλου που αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου περί «δωροδοκίας - δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα» θα διαπιστώσει ότι η πειθαρχική διαδικασία, δίωξη και επιβολή των ποινών είναι αυτοτελής και ανεξάρτητη από την ποινική δίκη στην οποία παραπέμπονται τα υπαίτια πρόσωπα για την εκτέλεση των παραπάνω αδικημάτων».

Προσέξτε πως αναφέρεται ο νόμος: οι ποινές επιβάλλονται σε «διωκόμενους» και όχι αμετάκλητα καταδικασθέντες, η δε πειθαρχική διαδικασία, προς αναζήτηση των ποινών, είναι ανεξάρτητη της ποινικής δίκης!!!
Αρα λοιπόν, να περιμένουμε άμεση απόφαση της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας (ή και της Super League), ή μήπως εξυπηρετεί να κλείσει εκ νέου το μαγαζί, η Deutsches Reich;
Γιατί, πολύ απλά αν αποφασίσει η Αθλητική Δικαιοσύνη να ξεβρωμίσει τον χώρο, τότε έξι ομάδες πρέπει να υποβιβαστούν. Για όλα τα αδικήματα υπάρχει χρόνος παραγραφής. Αυτή τη στιγμή είναι για ένα μήνα. Μόνο για ορισμένα άλλα αδικήματα υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια παραγραφής. Αν πρόκειται για αδικήματα, που αφορά παράνομο στοιχηματισμό, τότε η παραγραφή ειδικά αυτού του αδικήματος πάει λίγο μακριά, στα τρία έτη. Το λέει η διάταξη του άρθρου 28 του πειθαρχικού κώδικα της Deutsches Reich ότι αυτά τα αδικήματα παραγράφονται μόνο τρία έτη μετά την τέλεσή τους. Για το στοίχημα προβλέπονται ποινές, από χρηματικές ποινές 20 έως 60 χιλιάδες €, μέχρι απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους. Αν στο στοίχημα εμπλέκεται ομάδα ή αξιωματούχος ομάδας, οι ποινές δεκαπλασιάζονται και η ομάδα, αν κριθεί υπεύθυνη, τιμωρείται με υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket