Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Oχι στις «εκπτώσεις»


Ο Αστέρας Τρίπολης είχε βγάλει στη 1/6 ανακοίνωση, μετά από την απόρριψη της έφεσης του Ηρακλή από την επιτροπή της Deutsches Reich. «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αισθάνεται ικανοποίηση από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Deutsches Reich. «Η ομάδα μας δεν έχει τίποτα εναντίον καμίας ομάδας και κυρίως εναντίον ενός σωματείου με την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ. Αυτό το αποδείξαμε και στην πράξη, όπου δεν συμμετείχαμε ΠΟΥΘΕΝΑ καθ’ όλη τη διάρκεια των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με το θέμα της αδειοδότησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό. Από τη στιγμή όμως που προέκυψε το θέμα των πλαστών εγγράφων είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τα καλώς νοούμενα έννομα συμφέροντα μας και κυρίως την άποψη ότι όταν μία ομάδα της Super League δεν δικαιούται να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα τη θέση της πρέπει να καταλαμβάνει ομάδα της Super League, γιατί απλούστατα αυτή ήταν που είχε υποστεί τις συνέπειες της όποιας παραβατικότητας. Οι θετικές αυτές εξελίξεις σε καμία περίπτωση δεν θα καλύψουν «κάτω από το χαλί» τα προβλήματα της ομάδας μας και από αύριο αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, με στόχο να μην έχει ο Αστέρας παρόμοια προβλήματα στο μέλλον».
Οι «ουρανοκατέβατοι» της Τρίπολης μάλλον δεν ήξεραν για την κατάρα της Γριάς. Τολμήσανε να βάλουν στο στόμα τους την ιστορία του Ηρακλή. Τολμήσανε να γράψουνε ότι δεν συμμετείχαν πουθενά και να έχουν και το «πουθενά» γραμμένο με κεφαλαία. Τολμήσανε να γράψουνε για τα καλώς νοούμενα έννομα συμφέροντα, λες και είναι όλοι από άλλον πλανήτη. Πλέον, η ξεφτίλα είναι αυτή που θα τους συνοδεύει από εδώ και πέρα.
Οταν πριν από μερικές εβδομάδες ο Σωτήρης Βοργιάς δήλωνε μετά βεβαιότητας και επιμονής στα ΜΜΕ, ότι «τον Ηρακλή τον υποβίβασαν διότι δεν έδωσε στον Ολυμπιακό τον Βέλλιο», εννοώντας σαφώς ότι η ομάδα των «κυανολεύκων» δεν ανήκε στο σύστημα διαπλοκής του προέδρου των «ερυθρολεύκων», πολλοί έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν από υπερβολικό ως και γραφικό. Τα δεδομένα των αποκαλύψεων των συνομιλιών της υπόθεσης των «στημένων», ωστόσο, αποτελούν πανηγυρική επιβεβαίωση της θέσης του παλαίμαχου διαιτητή, καθώς προκύπτει ότι, πράγματι, οι του κυκλώματος γνώριζαν ότι επιθυμία του Μαρινάκη ήταν ο υποβιβασμός του Ηρακλή και η, με κάθε τρόπο, διατήρηση στη Super League του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης.
Κανείς δεν μπορεί, πλέον, να χαρακτηρίσει τον Σωτήρη Βοργιά οτιδήποτε άλλο, παρά από γνώστη της σκευωρίας και του σκανδάλου, που παίχθηκε στην πλάτη του Ηρακλή, διαδικασία η οποία, βεβαίως, είχε τη γνωστή κατάληξη των καταδικαστικών αποφάσεων, από τη Super League, που διοικεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και την Deutsches Reich, που διευθύνει ο «συνομιλιτής» του κυκλώματος, όπως φέρεται από τις πρόσφατες αποκαλύψεις…

Αντιγράφω ένα μέρος από το σημερινό άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου. «Το ξέρω πως μόλις κάποιος ζητεί από αθλητικούς εισαγγελείς και δικαστές να φωνάξουν παράγοντες για εξηγήσεις και να υποβιβάσουν ομάδες, αυτοί επικαλούνται το περίφημο επιχείρημα ότι, τάχα μου, οι ιστορίες αυτές πρέπει να τελεσιδικήσουν στα ποινικά δικαστήρια κ.λπ. Μόνο που αυτή τη φορά αυτό το παραμύθι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε από τους αθλητικούς εισαγγελείς ούτε από οποιονδήποτε άλλον αθλητικό δικαστή. Θα μπορούσε ενδεχομένως να αναζητεί τρόπους για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Γιατί; Διότι έχουμε μια πρόσφατη απόφαση που δείχνει πως τέτοιες νομικίστικες εξυπναδούλες δεν έχουν έδαφος, μιλάω για τον υποβιβασμό του Ηρακλή.
Γιατί υποβιβάστηκε ο Ηρακλής; Για δυσφήμιση του αθλήματος, δυσφήμιση που προέκυψε έπειτα από την πλαστογραφία κρατικού εγγράφου. Τι είναι η πλαστογραφία; Ποινικό αδίκημα. Τελεσιδίκησε η υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια; Εχει αρχίσει έστω ανακριτική έρευνα για να μάθουμε ποιος την έκανε; Οχι φυσικά. Υπήρξαν ποινικές καταδίκες υπευθύνων; Ούτε κατά διάνοια. Κι όμως, οι επιτροπές της ΕΠΟ, στηριγμένες σε μια διαπιστωτική πράξη του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλου, υποβίβασαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης με συνοπτικές διαδικασίες γιατί οι παράγοντες της προηγούμενης διοίκησης με τις πράξεις τους δυσφήμισαν το άθλημα. Ρωτάω, λοιπόν, εγώ τώρα: τι αποτελεί άραγε μεγαλύτερη δυσφήμιση του αθλήματος; Η πλαστογραφία ή «η σύσταση συμμορίας», οι «εκβιασμοί», ο «παράνομος στοιχηματισμός» κ.λπ., κακουργήματα που σήμερα που μιλάμε επίσης είναι διαπιστωμένα εισαγγελικά;».
Aυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση, βρισκόμενη στη «δίνη του κυκλώνα», δεν θα ήθελε να προσθέσει άλλη μια αφορμή ανικανότητας προς ένα έτσι κι αλλιώς αγανακτισμένο κοινό. Aν ακολουθήσει πιστά τους κανόνες που ακολουθήθηκαν στην Ιταλία, τότε δεν θα έχει καμία δυσκολία να τιμωρήσει βαριά ακόμη και ομάδες... «σύμβολα της αφθονίας και της ευημερίας».
Καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket