Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Από πρώτος μάγκας, Κινέζος ακροβάτης!


Kαλησπέρα σε όλη την παρέα του Dacotieris Bet. Ενα πράγμα που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι εκτός του «Μάκαρου», όλη η δράση του κυκλώματος ήταν από τα Τέμπη και κάτω. Τόσο καλά προφυλαγμένοι, εκτός εξαιρέσεων βέβαια, από τους «πειρασμούς», είμασταν «εμείς» στα βόρεια της χώρας; Δε νομίζω. Καλύτερα να μην βιαζόμαστε, με βάση την οπαδική μας τοποθέτησή, να βγάζουμε συμπεράσματα και να επικρίνουμε εμπλεκόμενους. Υπάρχει πολύ ζουμί ακόμη, πιθανότατα και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, που θα βγουν στην συνέχεια στο φως. Μόνο όταν έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των περισσότερων στοιχείων της διαδικασίας, θα μπορούμε με ασφάλεια να δούμε την δράση αυτού του κυκλώματος. Γιατί, άλλο το επικοινωνιακό και άλλο η ουσία. Πάντως είναι ξεκάθαρο και προκύπτει ότι ακόμη και παράγοντες, προπονητές ή ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν με καλές προθέσεις και αποφασισμένοι, να μείνουν έξω από κυκλώματα και πιέσεις, τελικά υπέκυψαν. Φαίνεται ότι τα πλοκάμια είναι τόσο απλωμένα, που ελάχιστος χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν εκτός «δικαιοδοσίας» των «πρωταγωνιστών». Πολλοί λίγοι αντιστάθηκαν, με προσωπικό κόστος.
Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουμε και λέμε:
Για το «φαινόμενο Μπέος» δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και κινείται στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται (ως επενδυτής του ποδοσφαίρου, τρομάρα του) τα πράγματα, αποτυπώνεται μέσα σε 8 με 10 διαλόγους που έχουμε διαβάσει και ενδεχομένως σε πολλούς ακόμη, το περιεχόμενο των οποίων (ακόμη) δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Οταν άκουγε όλη η Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο τον Μπέο να μιλάει για «52-48 και τα σπόρια στον Αρη» ή να απειλεί με τον τρόπο του για «Τσετσένους και Ρώσους», το πράγμα κουκουλώθηκε, γιατί λόγω της εμπλοκής Μαρινάκη, η πατάτα ήταν τόσο καυτή που κανείς τολμούσε να την ακουμπήσει.
Για το «φαινόμενο Ψωμιάδης» η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αρκετές οι καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, αλλά την πόρτα του Κορυδαλλού δεν την έχει διαβεί (ακόμη). Οι δοσοληψίες και οι παρτίδες που είχε ο Μάκης Ψωμιάδης κατά καιρούς με πολιτικούς (βουλευτές αλλά και υπουργούς) μπορεί μερικώς να εξηγήσει την ασυλία που απολάμβανε όλα αυτά τα χρόνια. Ο «Μάκαρος» θα εμφανιστεί όποτε ο ίδιος κρίνει… Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Για τον Μαρινάκη, πέρα από το πόρισμα της κυρίας Παπανδρέου που έχει ζητήσει την ποινική δίωξη (μεταξύ άλλων) για «απλή συνέργεια σε εγκληματική διοργάνωση», υπάρχει και το ηθικό μέρος, για το οποίο δεν γίνεται κουβέντα από τα παπαγαλάκια του, που από την πρώτη στιγμή πιπιλούν την ίδια καραμέλα «κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο και τον Ολυμπιακό», σε σημείο που να μην τους ενδιαφέρει και να μην τους απασχολεί τι λέει στους διαλόγους ο πρόεδρος ή τι λένε για τον πρόεδρο οι Μπέος, Κανελλόπουλος. Με τα ωραία σου λεφτά, Βαγγέλη, προσπαθείς να φτιάξεις και χίλια μπράβο σου μια πανίσχυρη, ποιοτική, αχτύπητη ομάδα. Και αντί να περιοριστείς σε αυτό, πας και μπλέκεις με τον «βόθρο». Γίνεσαι ένα με αυτόν, αν θυμηθούμε τις τηλεφωνικές συνομιλίες.
Ο αρχιμαφιόζος, Σοφοκλής, αν ήταν πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομοσπονδία άλλης χώρας, θα είχε παραιτηθεί εδώ και δύο μήνες για λόγους ευθιξίας. Ο ανιψιός του Προέδρου της Δημοκρατίας συνεχίζει κανονικότατα να ηγείται ενός σάπιου οικοδομήματος, όπως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προκαλεί την κοινή γνώμη με τις άστοχες και καθόλου πειστικές μαλακίες που λέει όταν τον ρωτούν για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο,τι κι αν λέει ο Σοφοκλής, καταλάβαμε πόσο υποτακτικός είναι σαν πρόεδρος της Deutsches Reich απέναντι σε αυτό το σύστημα.
«Παπαγαλάκια» έχουμε και στην Θεσσαλονίκη! Oι «υποκλοπές» ξεγυµνώνουν, µεταξύ άλλων, και πολλούς προέδρους «ηθικής» και «συµπεριφοράς» διαφορετικού ύφους και ήθους. Γιατί όταν ακούς τον «Mάκαρο» να σου εξηγεί πώς η Λάρισα και ο Aστέρας Tρίπολης «πλήρωσαν» τους ανεξόφλητους ποδοσφαιριστές του Hρακλή, προκειµένου όµως εκείνοι να στείλουν (ανώνυμα) οπωσδήποτε χαρτιά στην Deutsches Reich για να βεβαιώνουν ότι είναι απλήρωτοι από τον «γηραιό», δεν απαντάς, Θοδωρή μου, «E, βέβαια ρε, άντε τους πούστηδες να πέσουνε, να πούµε!».
Η είσοδος του Θοδωρή, πάντως, σε αυτή την ιστορία ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Βέβαια μετά σκάει η επόμενη κουβεντούλα με τον Αχιλλέα και η έννοια της αναδίπλωσης επαναπροσδιορίζεται με τρόπο που θα ταίριαζε περισσότερο σε... Κινέζο ακροβάτη παρά σε ποδοσφαιρικό παράγοντα. Γιατί, οι μετέπειτα διαδοχικές συγγνώμες και οι τηλεφωνικές... αγαπούλες και φιλάκια επιβεβαιώνουν την αναδίπλωση του Ζαγοράκη με τρόπο κομματάκι ενοχλητικό.

Σαν Ηρακλειδέας που είμαι, μπορώ να βάλω τα μυαλά στα κάγκελα… αποκλείεται όμως να βάλω κάγκελα στο μυαλό μου. Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν να δώσετε την ομάδα στον Ψωμιάδη; Το κύκλωμα είχε στηθεί για να ευνοεί τους αιώνιους. Με απάτες και ψέματα, που δικαιολογεί τον όρο (απατ)αιώνιοι. Και δίπλα σε αυτούς, μάζευαν και κάποια κοκαλάκια για να γλύψουν και τα τσιράκια τους. Είτε αυτό αφορούσε τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, είτε την είσοδο στα play off, είτε απλά τη παραμονή στην Super League.

Πηλαδάκη αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket