Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

O άνδρας της χρονιάς


Καλημέρα σε όλους.
Ο φάκελος που δημιούργησε ο Ηρακλής για την δίωξη του αρχιμαφιόζου Σοφοκλή και της Deutsches Reich, ως φορέων βλάβης των συμφερόντων της ομάδας, έχει κλείσει. Μάλιστα, φέρεται να έχει στοιχειοθετηθεί πλήρως η ποινική δίωξη του προέδρου της oμοσπονδίας, με την πεποίθηση της νομικής εκπροσώπησης του «Γηραιού» να αφορά στην προοπτική ότι ο εισαγγελέας, που θα παραλάβει τον φάκελο με άκρα μυστικότητα, θα διατάξει την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης του Σοφοκλή, με την ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.
Στην Ελλάδα, έτσι γίνεται. Οταν μια υπηρεσία ή μια ομοσπονδία δεν εξυπηρετεί, όταν με τον τρόπο που λειτουργεί, πέρα από τους στοιχειώδεις κανόνες και το καταστατικό της, μόνο αν κάποιος αδικηθεί ή ενοχληθεί, ευαισθητοποιείται, τότε εκείνος θα διαμαρτυρηθεί και θα στραφεί εναντίον της. Διαφορετικά, πέρα βρέχει. Ακόμα και παρανομίες να γίνονται, από τη στιγμή που δεν μας αφορούν, έστω κι αν έχουν να κάνουν με το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, δεν ασχολούμαστε! Η Deutsches Reich λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια με μια πολύ «συγκεκριμένη» φιλοσοφία. Εξυπηρετούσε, όποιον ζητούσε κάτι τέτοιο. Με μεγαλοπρέπεια μάλιστα. Οποιο αίτημα κι αν κατέθεταν, πρόεδροι ή παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Deutsches Reich ήταν πάντα εκεί. Διαθέσιμη να λύσει κάθε πρόβλημα. Και επειδή η ΚΕΔ, που ελέγχει τους διαιτητές, ελέγχεται από την Deutsches Reich, τον Σοφοκλή δηλαδή, όποιος ήθελε, ό,τι κι αν ήθελε, αυτό γινόταν. Για παράδειγμα, ο Μπέος δεν έτρεφε μεγάλη συμπάθεια για τον Δαλούκα. Κανένα πρόβλημα. Επαιρνε τον Σοφοκλή, ο οποίος με τη σειρά του έδινε «κίνηση» σε όλη τη διαδικασία. Και το αίτημα έπαιρνε τον δρόμο της υλοποίησης.
Ο Σοφοκλής ήταν τόσο «συνεργάσιμος» και είχε τόση θετική «αύρα» απέναντι σε όποιον του ζητούσε, οτιδήποτε, που ποτέ δεν είχε αντίρρηση, ποτέ δεν είπε μια άσχημη κουβέντα και επίσης, ποτέ δεν τα έβαλε με κάποιον. Στόμα είχε, αλλά όχι μιλιά ο Σοφοκλής. Ηθελε να είναι αποδεκτός στη συνείδηση όλων. Είναι ο «φίλος», στις πλάτες του οποίου θα μπορούσαν να στηριχθούν από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιά μέχρι αυτόν του Βόλου. Ποια η διαφορά; Καμία! Ισα ίσα που πολλές φορές, οι εξυπηρετήσεις, στο πλαίσιο πάντα της συνεργασίας και των δημοσίων σχέσεων, στον Ολυμπιακό Βόλου περνούσαν πρώτα από τα γραφεία ομάδων της Αθήνας και μετά στην ομάδα που είχε καταθέσει το «αίτημα».
Αυτός είναι ο Σοφοκλής. Ενας σύγχρονος παράγοντας του ποδοσφαίρου, ο οποίος κατάφερε, όσο καιρό βρίσκεται στην προεδρεία της Deutsches Reich, να λειτουργούν όλα «άψογα». Οι περισσότερες από τις ομάδες εξυπηρετούνταν πάραυτα. Βέβαια, υπήρχαν και κάποιες άλλες που αδικούνταν από τις εξυπηρετήσεις αυτές, αλλά κι αυτά μέσα στο «παιχνίδι» είναι. Δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι. Κάποιοι θα χάσουν κάποια στιγμή, έστω κι αν αυτοί που χάνουν είναι πάντα οι ίδιοι. Για όλα αυτά ο Πιλάβιος έχει γράψει ήδη ξεχωριστή ιστορία στην Deutsches Reich. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν κάποιος πρόεδρος αυτής της ομοσπονδίας δεν προσέφερε τέτοιο «κοινωφελές» έργο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν κατάλαβε πως όλα όσα έκανε έβαζαν μπουρλότο πρώτα στον ίδιο. Αυτός, αυτά μπορούσε, αυτά έκανε.
Αλλωστε, όπως έχετε ήδη καταλάβει, ακόμα και σήμερα δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει ότι έκανε κάτι «άκομψο». Δεν αποκλείεται μάλιστα, να θεωρεί εαυτόν «μέγιστο ευεργέτη» του αθλήματος. Κάτι δηλαδή σαν «χρυσό χορηγό» του. Αλλιώς, πώς μπορείς να αιτιολογήσεις τη στάση κάποιου που συνεργάζεται και επανειλλημένα εξυπηρετεί παράγοντες και προέδρους που είχαν συστήσει εγκληματικές οργανώσεις, που έστηναν παιχνίδια, που έβγαζαν εκατομμύρια από τα στημένα αυτά παιχίδια. Αν είχε αίσθηση του τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια, θα είχε πάρει το καπελάκι του και θα είχε φύγει. Θα είχε παραιτηθεί, αναγνωρίζοντας, έστω αυτή την ώρα, πως έκανε λάθη, κάποια από τα οποία δεν δικαιολογούνται ούτε με θεϊκή παρέμβαση.
Δεν προσπάθησε καν να πείσει όσους κινούνται στο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι διαθέτει μυαλό για να μπορεί να λειτουργήσει υποτυπωδώς ως πρόεδρος της Deutsches Reich, έστω για δυο λεπτά. Απλώς στάθηκε ακίνητος και αμίλητος. Σαν άγαλμα σε μια πλατεία, το οποίο έχουν μάλιστα ξεχάσει οι καθαριστές του δήμου, αφού έχει γεμίσει κουτσουλιές στην κορυφή και σκουπίδια στα πόδια του. Ο Σοφοκλής δείχνει ανήμπορος να μιλήσει και να παραιτηθεί, ακόμα και τώρα, που έχουν βγει στον αέρα οι συνομιλίες που είχε και οι εξυπηρετήσεις που έκανε. Ας του πει κάποιος τι να κάνει τώρα. Τόσες εξυπηρετήσεις έκανε τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί κάποιος να τον ταρακουνήσει, μπας κι αρχίσει να λειτουργεί;
Οι Ελληνες τιμωρούν την μόνη ομάδα, που δεν εμπλέκεται στα σκάνδαλα! Δεν το λέω εγώ Σοφοκλή μου, το γράφει ο Matt Slater στο BBC! Το σκάνδαλό σου πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου, αρχιμαφιόζε. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δημοσίευμα.

Πρόταση Αχιλλέα από το Ναύπλιο:
Lillestrom-Start 1 (1,75)
Bahia-Corinthians 2 (2,10)
Atletico Mineiro-Internacional 2 (2,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket