Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι Φιλιππινέζες του Μαρινάκη

Στην Ελλάδα, οι οπαδοί και οι παράγοντες των ομάδων που θεωρούν ότι κινδυνεύουν από όσα έχουν διαρρεύσει από τις δικογραφίες, μιλούν για λάσπη, εκείνοι που μέχρι τώρα το όνομα της δικής τους ομάδας δεν βρίσκεται μεταξύ των εμπλεκομένων πανηγυρίζουν για την αθωότητά τους (σαν πρόβατα που είναι), αδυνατώντας να δεχθούν ότι το πρόβλημα είναι γενικό και όχι ειδικό, ενώ αυτοί που φοβούνται πως ενδέχεται να είναι μεταξύ της νέας «φουρνιάς» των διωκόμενων κρατούν μια πισινή. Η διάλεκτος που χρησιμοποιείται στους διαλόγους που διέρρευσαν, δεν ξενίζει. Κι ας προσπάθησε έξυπνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσημη τοποθέτησή του χθες στη Super League να μετατοπίσει εκεί το πρόβλημα. Λες και αυτό που άφησε έκπληκτη την κοινή γνώμη ήταν η «αργό» ή οι βωμολοχίες που ακούγονται στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι ο τρόπος που ο ένας προσπαθούσε να χειραγωγήσει τον άλλο, οι «συμμαχίες», οι διαπραγματεύσεις και οι λυκοφιλίες. Ολοι μαζί το ίδιο «παρολί» έπαιζαν και μετά κορόιδευαν την κοινωνία.

Το ποδόσφαιρο είναι έτσι κι αλλιώς και με την ευθύνη της Πολιτείας, ένας χώρος όπου μπορούν να «ευδοκιμήσουν» παντός είδους λαμόγια, «παράγοντες» και «παραγοντίσκοι» με ύποπτες δραστηριότητες, αφού βρίσκουν σε αυτό, λόγω της φύσης του, μεγάλο πεδίο δράσης. Για αυτό και δεν βρέθηκε, ούτε ένας (ο Ζαγοράκης, ως συνήθως, έλλειπε στο Αγιο Ορος), χθες στο συμβούλιο της Super League, να πει στον Μαρινάκη την ώρα που έλεγε «Είμαι αηδιασμένος από την καθημερινότητα που βιώνω. Από καφενειακούς διαλόγους που βγαίνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Θεωρώ ότι η συμπεριφορά ανθρώπων που ρίχνουν λάσπη και θέλουν να ισοπεδώσουν το ποδόσφαιρο απωθεί τους σοβαρούς επενδυτές. Δεν μπορούν χωρίς ουσιαστική έρευνα να διασύρονται υπολήψεις ανθρώπων που πραγματικά έχουν τη θέληση να προσφέρουν και στον αθλητισμό και στον τόπο». Τι λες βρε μαλάκα χοντρέ; Ακόμα εδώ είσαι; Δεν παραιτήθηκες; Αλλά ποιος να μιλήσει; Ολοι είναι Φιλιππινέζες του Μαρινάκη. Μη φωνάζεις λοιπόν µαλάκα Ελληνα φίλαθλε και µη διαµαρτύρεσαι.
Ολα αυτά που αποκαλύπτονται δεν ενοχλούν κανένα, και όλοι αυτοί, δεν είδαν δεν άκουσαν. Το ότι δεν ντρέπεται κανείς δεν εκπλήσσει. Το ότι κανείς δεν έχει την τσίπα να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του επίσης δεν κάνει εντύπωση. Και το ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και πως θα τη πληρώσουν μόνο δυο τρία άτομα αυτό είναι σίγουρο.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει «τελειώσει» εδώ και καιρό στη συνείδηση του απλού κόσμου, που δεν χρειάζεται να περιμένει τις αποφάσεις των ποινικών και αθλητικών δικαστηρίων. Αυτήν την ξεκάθαρη πραγματικότητα δεν την έχουν αντιληφθεί όσοι βρίσκονται εντός ποδοσφαίρου.

Αυτό συνέβαινε πριν, αυτό συμβαίνει τώρα, αυτό θα συμβαίνει και στο μέλλον, αν δεν επιτραπεί στη Δικαιοσύνη να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέρμα. Μέχρι τότε και για όσο χρονικό διάστημα το ποινικό και το αθλητικό δικαστήριο δεν αποφασίσουν τελεσίδικα, μπορείτε να αγοράζετε εισιτήρια διαρκείας με την ελπίδα να μην τα βάλετε αργότερα στον πισινό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket