Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ και Μπέος!


Με αφορμή τις τελευταίες του ατάκες που έκανε το πρωί της Τρίτης, «Όποιος τα βάζει με τον Μπέο, τελειώνει! Πήγαμε και τους κλείσαμε το σπίτι! Θα περάσουν καλά στη Β’ Εθνική! Να βάλουν τα πρόβατα να βοσκήσουν στο Μαντρι-γκάλ!» αλλά και λίγο αργότερα μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου «ο πεθαμένος δεν κλάνει» και «η ντροπή της Θεσσαλίας», ψάξαμε και βρήκαμε, αρκετές από αυτές και σας τις παραθέτουμε. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, αν και είναι σαφές πως οι περισσότερες από τις ατάκες του, δεν τιμούν ιδιαίτερα τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την πολιτική που θα ακολουθήσω στην ομάδα μου. Αν θεωρείτε τον Μπέο έναν άνθρωπο τύπου «Μεγάρου Μουσικής», τότε κάνετε λάθος. Είμαι ένας άνθρωπος με χιούμορ, που του αρέσει να λέει ατάκες και λόγω και της κόντρας με τον Δημητριάδη, το είπα. Και εξάλλου, δεν ήταν τσόντα»;


«Αν ο Βλάχος κι ο Μούτας βρουν δουλειά, εγώ θα βάλω περούκα και θα βγω στην Τσιμισκή» είχε πει όταν τα «έσπασαν» Ηρακλής-Βλάχος επί των ημερών της διοίκησης Ρέμου.

Για την μισητή συμπολίτισσα Νίκη Βόλου: «Δεν υπάρχει επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με τέτοιο όνομα. Εγώ μόνο την Νίκη την κομμώτρια ξέρω στον Βόλο με αυτό το όνομα».

Μετά το ματς με τον Αρη είχε πει: «Παιδιά, σας έχω μια είδηση. Καλέσανε τον Ολυμπιακό Βόλου στο διάστημα. Διότι αν ο Αρης παίζει στην Ευρώπη, εμείς θα έπρεπε να παίζουμε στο διάστημα».

Σε συνάντηση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Θα σταματήσουμε στα τρία, παιδιά».
Απεθυνόμενος στον Σταύρο Αδαμίδη σε συνεδρίαση της Superleague: «Είσαι υπάλληλος, δεν σε ξέρει κανένας, θα παλέψεις μαζί μου για την όγδοη θέση».


«Είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί. Μπροστινός! Να μας πεις εσύ πόσες μετοχές έχεις» είπε στο Νικόλα Πατέρα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Superleague.

Για τον Στράτο Γιδόπουλο έχει πει σε τηλεοπτικό κανάλι του Βόλου: «Με βρήκαν άνθρωποι και και με ρωτούσαν γιατί με ξένο κώ... κάνει τον πού...!».

Για την διαμάχη με τον Γιώργο Δαλούκα: «Ο μεγαλύτερος απατεώνας Έλληνας διαιτητής των τελευταίων χρόνων. Θα κρίνει η δικαιοσύνη αν αυτά που είπα είναι σωστά ή ο Δαλούκας ξηλώθηκε άδικα. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Επιδιώκει την δημοσιότητα ο Κούγιας. Εγώ μόνος μου παρουσιάστηκα στο τμήμα όταν έμαθα ότι θα κάνει μήνυση ο Δαλούκας».


Για τον αξιωματούχο της UEFA Πίτερ Λίμαχερ που έστελνε στην ΕΠΟ τους φακέλους με τα ύποπτα παιχνίδια: «Κατ’ αρχάς να μας πει ο κ. Λιμάχερ το επάγγελμά του. Τι δουλειά κάνει. Το δίπλωμά του. Θεωρώ ότι είναι από τα καινούργια φυντάνια που μας έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια.
Τα λεγόμενα golden boys, που κάθονται στα μεγάλα γραφεία της ΟΥΕΦΑ, παίρνουν παχυλούς μισθούς και πρέπει να κάνουν κάτι για δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Δεν έχει απολύτως τίποτα στα χέρια του. Καμία απόδειξη για στημένα παιχνίδια.
Το θεωρώ αστείο το όλο θέμα. Μιλάει για κίτρινα και κόκκινα σημεία. Και εγώ θα το πάω στο τραγούδι της συγχωρεμένης της Μοσχολιού, που έλεγε «άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο...». Όλα αυτά είναι αστεία και θεωρώ ασόβαρο τον κ. Λιμάχερ. Τι σημαίνει το κόκκινο και το κίτρινο; Είναι στοιχείο πως έχει στηθεί ένα ματς;».


Για τη διαμάχη του με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο είχε πει: «Εγώ περπατάω στη Νέα Σμύρνη με το κεφάλι ψηλά και το 90% του κόσμου, γιατί δεν γίνεται να είσαι σε όλους αρεστός, με χαιρετάει και μου σφίγγει το χέρι. Αντίθετα, ο κύριος Μητρόπουλος για να περάσει από τα Ιλίσια ή το Αιγάλεω χρειάζεται να βάλει κουκούλα για να μην τον αναγνωρίσουν».

Σε ένα ματς Παναθηναϊκού-Πανιωνίου στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» είχαν ηττηθεί ο Μπέος είχε πει: «Σήμερα έχασε ο νεκρός από τον πεθαμένο!»


Για τον Βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ Αθανάσιο Πλεύρη που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους ύποπτους αγώνες: «Ο άνθρωπος που έβγαλε στη δημοσιότητα τους αγώνες, αν δεν τους έβγαζε δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Ένας ανύπαρκτος πολιτικός με 600 σταυρούς που ψάχνει δημοσιότητα βρήκε τρόπο για να προβληθεί. Ούτε οι συγγενείς του δεν τον ξέρουν».
Μετά από ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη στο οποίο ο Πανιώνιος έχει ηττηθεί έχει μπει στα αποδυτήρια κι έχει πει: «Ευχόμουν να πέσει το αεροπλάνο (ήταν αυτός κι ο γιος του μέσα!!!)».

«Τι γίνεται με σένα; Θα παίξεις καθόλου μπάλα; Μόνο με εμάς είσαι καλός» είπε στον Αλμπερτ Ριέρα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

«Σήμερα μπήκα στην εντατική και βγήκα» είπε για την απόδοση του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα. (Δεν σε πιστεύω, έχω την εντύπωση ότι το ’παιξες διπλό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket