Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Οι ήρωες φορούσαν φουστανέλες!


Η καζούρα γενικώς δεν είναι κακό πράγμα, αρκεί να υπάρχουν όρια και να μην ξεπερνούν την ανόητη υπερβολή και προσβολή. Ειδικά οι σχέσεις Ολυμπιακών - Παναθηναϊκών δεν θα είχαν κανένα νόημα χωρίς τα εκατέρωθεν πειράγματα πριν και μετά τα ντέρμπι, σε κάθε ήττα από τρίτο, σε κάθε ευρωπαϊκή γκέλα, σε κάθε μεταγραφή, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.
Από την ώρα που φόρεσε ο Τζιμπρίλ Σισέ τη φούστα για να βραβευτεί ως «Άντρας της Χρονιάς» η ποδοσφαιρική πιάτσα πήρε φωτιά. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η επιχείρηση των φίλων του Ολυμπιακού να «λασπώσουν» το ίνδαλμα των Παναθηναϊκών και εξίσου «συγκινητική» η προσπάθεια των τελευταίων να υπερασπιστούν το δικαίωμα κάθε άντρα να φοράει φούστα, εις το όνομα των ατομικών ελευθεριών, της υγιεινής και της ευελιξίας των κινήσεων (χαχαχα).
Ηθελημένα ή άθελα, αυτός ο καρα-σούπερ σταρ που λέγεται Σισέ έβαλε το «αλατοπίπερο στο μενού» ενός ντέρμπι «αιωνίων», κινητοποιώντας τους οπαδούς να ακονίσουν τη σκέψη τους για το πιο αιχμηρό πείραγμα ή την πιο έξυπνη υπεράσπιση. Προσωπικά το σκηνικό που στήθηκε γύρω από την εμφάνιση του Γάλλου μου φαίνεται πολύ πιο υγειές και ενδιαφέρον από τους «πεθαμένους που δεν κλάνουν» και τους παράγοντες που φλυαρούν ακατάπαυστα δηλητηριάζοντας τον κοσμάκη, την ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ των ΠΑΕ, την κουβέντα για την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που λειτουργεί όποτε και όπως γουστάρει, τους «κάφρους» που ενοχλούνται από θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.
Η συζήτηση γύρω από τη φούστα του Σισέ είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται κι άλλους σταρ του επιπέδου του. Δυναμικούς, απρόβλεπτους, εκκεντρικούς, ανθρώπους με αυτοπεποίθηση μέσα και έξω από τα γήπεδα που δεν θα τους αγγίζει η μιζέρια της ποδοσφαιρικής μας κουλτούρας. Χρειαζόμαστε κι άλλους σταρ με τα καλά και τα κακά τους (ουδείς τέλειος) που θα μας δίνουν τροφή για συζήτηση, ποδοσφαιρική και «καφενειακή», να περνάμε ρε παιδί μου ευχάριστα όση ώρα θέλουμε να διαθέσουμε στην μπαλίτσα.
Αντιγράφοντας λίγο τον Βολταίρο, προτιμώ να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του Σισέ να φοράει φούστα και το δικαίωμα κάθε φίλου του Ολυμπιακού να τον περιπαίζει, παρά να ασχολούμαι με τα κατορθώματα του κάθε Μπέου. Γιατί, «οι ήρωες φορούσαν φουστανέλες», «…και οι Εύζωνοι με φουστανέλες φυλάνε τον Άγνωστο Στρατιώτη».

Πρόταση:
Sampdoria - Genoa Χ (2.85)
Fiorentina - Inter 2 (2.10)
Arsenal - Barcelona 4-6 Goals (2.60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket