Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δεν μπορούσαν τα παλικάρια!

Καλημέρα σε όλους.
«Eμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Εμείς δικαιούμασταν το πρωτάθλημα. Δεν μας αφήνουν να το πάρουμε όμως». Αυτό είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πριν από δύο εβδομάδες. Φυσικά υπήρξαν πολλοί εδώ στην Θεσσαλονίκη, που τον επιδοκίμασαν και τον θαύμασαν για την «μεγάλη» δήλωση που έκανε. Και όμως, λίγες ημέρες μετά, ο ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην τέταρτη χειρότερη ομάδα της χώρας, ξεφτιλίστηκε αγωνιστικά. Απέναντι στην ομάδα που δεν είχε Μήτρογλου, Κουμορτζί, Λάτκα, απέναντι στην ομάδα που είχε στο κέντρο της τον Φανούρη Γουνδουλάκη, τον Όμο και κάποιον Σάμαρη, ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε τέσσερις συνεχόμενες πάσες. Αυτή η δήλωση πως μπορεί να σταθεί, όταν φέτος στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει τις ντροπιαστικές ήττες και εμφανίσεις με Ατρόμητο, Άρη, Κέρκυρα, Πανιώνιο; Να βάλω και Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα; Μήπως και την Ξάνθη; Το ματς της Τρίπολης;
Χωρίς ψυχή, χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς τρεξίματα και με μοναδικούς διακριθέντες τους δύο τερματοφύλακές του, Χαλκιά και Κρέσιτς (άντε και τον Κοντρέρας), ο «δικέφαλος» αποδείχθηκε άκρως μοιρολάτρης και πολύ κατώτερος των περιστάσεων της χθεσινοβραδυνής αναμέτρησης. Το παραξήλωσαν στην «ξεκούραση» οι παίκτες του ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε αυτό που του άξιζε γιατί είχε μπροστά του μία πολύ καλύτερη ομάδα. Μία ομάδα με έντεκα γρήγορους παίκτες, που ήξεραν εκατό κιλά μπάλα, είχαν ομοιογένεια και αυτοματισμούς που εμείς (στο Ελληνικό πρωτάθλημα), δεν μπορούμε να τους φανταστούμε καν. Αν σκεφτεί κανείς ότι κατάφερε να επικρατήσει μέσα στην Τούμπα, ακόμη κι αν της έλειπαν δύο από τα «αστεράκια» του ρόστερ, σαν τον Λαβ και τον Χόντα, το λιγότερο που της αξίζει είναι σεβασμός για την ποιότητα που υπερίσχυσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει στηρίγματα για να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Θα χρειαστεί να βρει το ρυθμό του για να συγκρατήσει τις απώλειες. Δεν θα είναι λίγες αν τελικά δεν καταφέρει να συνέλθει σύντομα. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ο Χάβος έκανε λάθος με τον Βιτόλο. Ίσως έκανε λάθος και με τον Χαλκιά που ήταν τραυματίας και αποχώρησε (;) στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ σπαταλά μια αλλαγή στον τερματοφύλακα ενώ ήδη έχει σπαταλήσει μια ακόμη με τον Βιτόλο.
Για να μην το κουράζω η αλήθεια είναι μία. Επειδή άλλη τέτοια γεμάτη χρονιά δεν έχει ξανακάνει ποτέ ο ΠΑΟΚ, το μάθημα που παίρνει κάθε εβδομάδα η ομάδα, πρέπει να το αντιλαμβάνονται σωστά όλοι. Δεν ξέρει αυτή η ομάδα και μάλλον δεν μπορεί να διαχειρίζεται τόσους αγώνες σε μία σεζόν. Να το μάθει λοιπόν. Να βρουν τι φταίει μέσα στο μυαλό τους κυρίως και όχι να ψάχνουν δικαιολογίες του στυλ «δεν μας αφήνουν».
Κλείνοντας, παραθέτω τα αποτελέσματα των «ανέτοιμων» ομάδων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης αυτό το τριήμερο. Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3, Ρούμπιν Καζάν – Τβέντε 0-2, Μπεσίκτας – Δυναμό Κιέβου 1-4, Γιούνγκ Μπόις – Ζενίτ 2-1, Βασιλεία – Σπαρτάκ Μόσχας 2-3, ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket