Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Ξυπνήστε Έλληνες»

Πονέσαν τα ματάκια μας όλο το χειμώνα με τους άμπαλους και τα παρτάλια του ελληνικού πρωταθλήματος. Και κουράστηκαν τ’ αυτιά μας να ακούμε για «επαγγελματικές νίκες» επειδή κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε αυτό το άθλιο θέαμα της Σούπερ Λιγκ. Εκεί καταντήσαμε. Το πρωτάθλημα να τελειώνει τον χειμώνα. Να μην προλαβαίνουν οι «συνδιεκδικητές» του τίτλου να βάλουν κοντομάνικα σαν μας φέρει ο Μάρτης την άνοιξη. Γιατί καλό το παραμύθι, ότι το Σαββατιάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι το ματς της χρονιάς αλλά η παράσταση έλαβε τέλος κύριοι μετά και τη νίκη των ερυθρόλευκων του Πειραιά στο Χαριλάου. Μια νίκη, παλικαρίσια, όχι σαν άλλες. Μπορεί από νωρίς ο τίτλος να «πήρε χρώμα» και ο Βαγγέλης να κάνει την απονομή στον εαυτό του αλλά οι εντάσεις δεν έλλειψαν και δεν θα λείψουν. Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν πάρει εργολαβικά την δουλειά. Και δεν τ' ακουμπάει κανείς. Γιατί; Έχουμε όσο λίγες φορές την ανάγκη από ξύλινα γράμματα, από πηχιαίους τίτλους, από μυαλά αποχαυνωμένα. Και τα παιδιά μας κατάντησαν να βλέπουν εχθρούς όσους υποστηρίζουν τις αντίπαλες ομάδες. Φθάσαμε στο σημείο να ανοίγει βεντέτα Ηπειρωτών και Κρητικών. Να μην βλέπονται Λαρισαίοι και Βολιώτες.
«Ξυπνήστε» Έλληνες, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Όλοι μας όμως πέφτουμε στην Β’ Εθνική. Τουλάχιστον ας το κάνουμε αγκαλιασμένοι. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η Ευρώπη. Η εκδίκηση για τους άμπαλους της Σούπερ Λιγκ.

Πολύ light το κλίμα ενόψει ντέρμπι. Σε ντέρμπι πάμε ή σε επίδειξη μόδας; Αντί να ασχολούμαστε με το ποιός θα ναι διαιτητής, ασχολούμαστε με το ένδυμα του Σισέ που σχεδιάστηκε από τον Ζαν Πολ Γκοτιέ! Η φούστα με την οποία εμφανίστηκε ο Σισέ στα βραβεία του Status μπορεί να ήταν μαύρη, αλλά επιτέλους έδωσε χρώμα στη ζωή μας κι έφερε στο προσκήνιο ένα σωρό ανθρώπους.

Όπως έγραψαν οι εφημερίδες ερυθρόλευκης απόχρωσης, ο Σισέ πρέπει να πάει το Σάββατο στο Φάληρο με «φούστα μπλούζα». Κάποια άλλη πάλι το είπε ξεκάθαρα: «Με σημαία τους μια φούστα!». Τι μας θυμίσατε ρε παιδιά! Την Καιτούλα τη Γαρμπή την εποχή που σάρωνε τις πίστες μ’ αυτή τη φούστα. Αυτό το τραγούδι λοιπόν που έλεγε τόσο χαριτωμένα η Καιτούλα και το «κότσαραν» στον Σισέ, το έγραψε, στίχους και μουσική παρακαλώ, ο Κώστας Τουρνάς. Θα μπορούσε να το δει να το λένε ντουέτο ο Σισέ με τη Μαρία Μπεκατώρου! Εκείνη δηλαδή να το λέει χαριτωμένα λικνιζόμενη, κι εκείνος, με μπάσα φωνή, να επαναλαμβάνει μόνο μία φράση και μάλιστα δις: Και σου κάνω όλα τα γούστα, και σου κάνω όλα τα γούστα!
Πάντως ο Γιώργος ο Καραγκούνης δεν θα επέλεγε ποτέ αυτό το ντύσιμο. Είναι πολλή η «τρίχα!». Εγώ, «έβλεπα» φούρναρη Κωνσταντινέα για διαιτητή, αλλά μας προέκυψε ο Καλόπουλος (γαμώ την τύφλα μου μέσα!). Ωραία θα περάσουμε!
Πού να το περίμενε πριν από λίγο καιρό ο Μιχαλήτσος; Ότι θα έβρισκε ως προπονητής στο δρόμο του τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Μαντσίνι και δεν θα έχανε κιόλας!
Ένα μεγάλο λάθος έκανε ο Πηλαδάκης και το πληρώνει. Αντί να φτιάξει πρώτα μια καλή ομάδα, έφτιαξε πρώτα ένα καλό γήπεδο. Καλά οι «εν Αθήναις» σύμβουλοι και φίλοι του, τί σόι συμβουλές του δίνουν;
Μια χαρά θα ’ναι ο Τσιώλης στην Λάρισα για προπονητής του χρόνου. Έχει παράδοση ο Σάκης να ανεβάζει ομάδες από την «βου» στην Α’ Εθνική.

Πρόταση:
Besiktas - Dynamo Kyiv 2 (2.70)
Sevilla - Porto Over (1.85)
Young Boys – Zenit Over (1.70)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket