Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτη γκάφα του Αρη!

Είπαμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι αγοράζει ό,τι θέλει αλλά να βρεθούν στο ίδιο ρόστερ οι Φερνάντο Τόρες, Γουέιν Ρούνεϊ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Μεζούτ Εζίλ, Λιονέλ Μέσι, Κακά, Ιμπραϊμοβιτς, Ριμπερί, Κράουτς και ένας «παιδικός ήρωας» δεν είναι κάπως τραβηγμένο;
Στο match programme του αγώνα του Αρη με την Μάνστεστερ Σίτι λοιπόν άνθρωπος της ελληνικής ομάδας έκανε την γκάφα της χρονιάς!
Στην φωτογραφία που παρουσιάζει το ρόστερ των «Πολιτών», υπήρχαν συνολικά 86 παίκτες (ανάμεσά τους ποδοσφαιριστές που ήδη φορούν τη φανέλα της Σίτι), ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά και ένας τύπος με ριγέ κόκκινη εμφάνιση και ίδιου χρώματος σκούφο που παραπέμπει στον Where's Wally, διάσημο ήρωα παιδικών βιβλίων!!!
Η αγγλική ιστοσελίδα της Guardian λοιπόν, πριν από κάποιους μήνες, σε ένα section που έχει με διαγωνισμούς φωτογραφιών είχε λάβει μια φωτογραφία που παρουσίαζε την Μάντσεστερ Σίτι με όλα αυτά τα περίεργα πράγματα. Έτσι αυτός που κλήθηκε να βρει μια φωτογραφία του ρόστερ των «Πολιτών» δεν κατάλαβε ότι αυτή είναι μια «φωτογραφία φάρσα» και την πέρασε κανονικότατα στο Match Programme.
Όπως είναι φυσικό τα «συλλεκτικά» Match Programme πλέον έχουν εξαντληθεί, ενώ όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το μοναδικό κομμάτι, προσφέρεται ήδη στο E-Bay έναντι 40 λιρών.
Μάλιστα η εφημερίδa Dailymail επιχειρεί λεπτομερής ανάλυση του who is who του ρόστερ και φιλοξενεί και δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Αρη, ο οποίος κάνει λόγο για «μεγάλο πρόβλημα». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι άνθρωποι της Σίτι αφού ενημέρωσαν την ημέρα του αγώνα τον παράγοντα της UEFA που ήταν στο γήπεδο, αντιμετώπισαν το περιστατικό από την αστεία πλευρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket