Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Για ρεκόρ Πόρτο και Βίλας Μπόας


Δέκα μήνες μετά τον μεγάλο περσινό τελικό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Ίντερ και Μπάγερν τίθενται ξανά αντιμέτωπες στη φάση των 16, αυτήν τη φορά. Η Ίντερ με γκολ από το 7ο λεπτό κέρδισε 1-0 την Κάλιαρι, σημείωσε την 5η της νίκη στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν. «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε έναν τελικό, με τη φάση των 16», δήλωσε ο Φαν Χάαλ, για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ των δύο παιχνιδιών. Η Μπάγερν έχει πάρει «μπρος» τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς με το 1-3 επί της Μάιντζ σημείωσε την 4η νίκη της στα 5 τελευταία πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό ήταν το δεύτερο μετά από μήνες, που έπαιξαν μαζί οι Ρόμπεν και Ριμπερί με συνολικό απολογισμό σε αυτά τα παιχνίδια 2 γκολ και 5 ασίστ. Σε σούπερ φόρμα βρίσκεται ο Γκόμεζ που έχει σκοράρει 28 γκολ σε 31 επίσημα παιχνίδια, τα 18 στο πρωτάθλημα. Χωρίς ισοπαλία στο Champions League η Μπάγερν εδώ και 17 σερί αγώνες. Η μεσοεπιθετική γραμμή της Μπάγερν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δύσκολα δεν θα σκοράρει κάτι που ισχύει και για την Ίντερ. Στο Champions League έχουν αμφότερες φέτος 5 στα 6 over 2,5.

Δυόμιση μήνες μετά το 1-0 επί της Τσέλσι στη φάση των ομίλων, η Μαρσέιγ υποδέχεται μια άλλη αγγλική ομάδα στο «Βελοντρόμ», την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δυο ομάδες που έχουν εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις στη φετινή διοργάνωση, 1 μόλις γκολ έχουν δεχθεί μέχρι τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι», ανέπαφη κράτησαν την εστία τους οι πρωταθλητές Γαλλίας στα 4 τελευταία παιχνίδια τους στην Ευρώπη. Όσον αφορά την προϊστορία, η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόλις 2 από τα 24 ματς που έχει δώσει απέναντι σε γαλλικούς συλλόγους, ωστόσο την τελευταία φορά που επισκέφτηκε τη Μασσαλία, το 1999, ηττήθηκε 1-0. Η Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να προκριθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στους «8» του Champions League, μετρώντας 9 νίκες στις 10 τελευταίες ευρωπαϊκές εξόδους της. Η Γιουνάιτεντ έχει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία από τη Μαρσέιγ, αν και δεν είναι κομπλέ πιστεύω ότι θα κερδίσει με ένα γκολ διαφορά. Αυτό συνέβη στις 3 από τις 4 νίκες που πέτυχε στον όμιλο, έτσι κερδίζει συνήθως και στη Premier League, στο γκολ κρίθηκαν άλλωστε και όλα τα τελευταία παιχνίδια της Μαρσέιγ.
Με τη νίκη (2-1) που πέτυχε στο «Πιθχουάν» η Πόρτο απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa League και ο προπονητής της, Αντέ Βίλας Μπόας ισοφάρισε το ρεκόρ του Μουρίνιο. Τη σεζόν 2002-03 η Πόρτο είχε πετύχει 8 ευρωπαϊκές νίκες στο δρόμο προς την κατάκτηση του κυπέλλου UEFA. Αν σήμερα η Πόρτο νικήσει, θα ισοφαρίσει και το απόλυτο πορτογαλικό ρεκόρ των 9 νικών στην Ευρώπη, το οποίο κατέχουν οι Σπόρτινγκ και Μπενφίκα. Καμία ισπανική ομάδα δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει εις βάρος της εντός έδρας ήττα με 1-2 από το πρώτο παιχνίδι, σε 11 περιπτώσεις. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στους «16» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η φετινή Σεβίλλη δεν δείχνει ικανή για την ανατροπή. O άσος όμως δεν παίζεται γιατί η Πόρτο «κάνει τη δουλειά» της με ισοπαλία ή ακόμη και ήττα με 0-1. Πιο λογική επιλογή το over.
Πρόταση:
Inter - Bayern Over (1.70)
Marseille - Manchester Utd 2 (2.10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket