Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

42 χρόνια φούρν-Αρης!

Προφανώς ο Αρης δεν παίζει με τη Lech Poznan σήμερα το απόγευμα για να μπούμε σε μια διαδικασία παρουσίασης της Manchester City από την αρχή ως το τέλος. Λίγο πολύ, με τα εκατομμύρια που έπεσαν τα τελευταία χρόνια στους «Citizens» και την προβολή που κέρδισαν από τα ΜΜΕ, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι γνωρίζουν, περίπου, τι αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ η ελληνική ομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ειδησεογραφικά το παιχνίδι έρχεται μάλλον τρίτο για τους Άγγλους, που συνεχίζουν να ασχολούνται με το ντέρμπι του Σαββάτου, ενώ χθες βγήκε μία δήλωση του Ibrahimovic, που έχει τη μερίδα του λέοντος στο ρεπορτάζ της ομάδας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο παικταράς Σουηδός, παραδέχεται πως «έριξε πόρτα» σε μυθική πρόταση της City το καλοκαίρι. Φυσικά για κάτι τέτοια «ψοφάνε» οι Άγγλοι, που πήραν τη δήλωση και την κάνανε φύλλο και φτερό, με μεγάλους τίτλους του στυλ: «Τι λείπει από τη City;», «τα λεφτά δεν αρκούν για να σε κάνουν μεγάλη ομάδα» κι άλλα τέτοια ωραία πράγματα!
Στο επίσημο site της μικρής ομάδας από το Manchester υπάρχει μια ανάρτηση, όπου μιλάει ιστορικά για τη Θεσσαλονίκη, ξεναγώντας τους οπαδούς της στην πόλη ιστορικά, τουριστικά και ποδοσφαιρικά. Αναφορά γίνεται στην αρχαία Μακεδονία, στο Βυζάντιο, ενώ χαρακτηρίζεται η πιο «κουλτουριάρικη» πόλη της Ελλάδας, καλώντας τους εκδρομείς οπαδούς να επισκεφτούν την Πλατεία Ελευθερίας και τα Λαδάδικα (το κάνανε ήδη με το «δικό τους τρόπο», παίζοντας ξύλο με Έλληνες οπαδούς!). Φυσικά δεν λείπουν οι αναφορές στην αντιπαλότητα του Αρη με ΠΑΟΚ και Ηρακλή, με επισήμανση και στο παιχνίδι του «δικεφάλου» με την CSKA Μόσχας την Πέμπτη, που ακολουθεί.
Όπως είναι γνωστό, το Σάββατο έχασε το ντέρμπι με την United με 2-1, σε ένα παιχνίδι που περίμεναν πως και πως οι οπαδοί τους για να έχουν να λένε σε αυτούς της United, πως τους φτάσανε και τους κοντράρανε πλέον στα ίσα. Φυσικά η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δεν λείπουν και αισιόδοξες δηλώσεις στα forum των οπαδών της City, το ίδιο αισιόδοξες με τις δηλώσεις του Mancini μετά το ντέρμπι και την ήττα με 2-1: «Νιώθω πως κλίνουμε την ψαλίδα με την United», δηλώσεις που δείχνουν και το τι πραγματικά ενδιαφέρει τη Manchester City.

«Μπορεί να χάσαμε, αλλά πιστεύω πως παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε την ήττα (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε). Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Άρη και πρέπει να αντιδράσουμε, για να ξεχάσουμε την ήττα του Σαββάτου» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής, ενώ ο John Lescott τόνισε: «είναι ευκαιρία να κερδίσουμε έναν τίτλο φέτος και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό στο Europa League». Αναφορά έγινε και στο αήττητο της έδρας του Άρη, με το Mancini να τονίζει πως «για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά».
Στοιχηματικά, τα 1,60 που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο για τη City είναι για γέλια. Με αυτές τις αποδόσεις, τον «συντηρητικό» Mancini να γνωρίζει πως υπάρχει επαναληπτικός στο Manchester και τον Αρη να παίζει το ματς της 5ετίας, αν αξίζει κάτι, αυτό είναι σίγουρα η κόντρα. Παρότι το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, μην ξεχνάμε ότι ο Αρης «έχει κλέψει» τις καρδιές των στατιστικολόγων καθώς παραμένει αήττητος στο γήπεδό του από την πρώτη μέρα που συμμετέχει στα Κύπελλα Ευρώπης. Κι αν ρίξουμε μια ματιά θα διαπιστώσουμε ότι ο Αρης δεν χάνει εδώ και 42 χρόνια από ομάδες, που μερικές από αυτές, έχουν πιο βαριά φανέλα από αυτήν της Manchester City.
Πρόταση:
Hartlepool - Charlton 2 (2.30)
York City - Fleetwood Town 1 (2.10)
Αberdeen - Motherwell 1 (2.10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket