Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η Δικαιοσύνη τον... Χάβο της!

Είναι να γελάει κανείς, με το ανύπαρκτο Ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο ενημερώνω για κάποιους που δεν ξέρουν ότι έχει χρυσοπληρωθεί!!! Ο ΟΠΑΠ το έχει πληρώσει 22.000.000 (τον χρόνο) και η ΝΟVA (μαζί με την ΕΡΤ) 43.000.000!!! Δεν γίνονται αυτά! Δεν μπορεί να έχουν δοθεί αυτά τα χρήματα από δύο μεγάλους φορείς, για να βλέπουμε ένα πρωτάθλημα για δύο! Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος 23 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και 24 η ΑΕΚ! Έτσι ενδεικτικά να πω ότι στην Αγγλία η Μάντσεστερ έχει διαφορά από την 5η Τσέλσι 13β., στην Γαλλία η Λιλ από την 5η Παρί 7β., στην Γερμανία η Ντόρτμουντ από την 5η Μάιντς 15β., στην Ολλανδία η Αιντχόφεν από την Ντε Χααγκ 9β. και στην Ισπανία η «διαστημική» Μπαρτελόνα 24β. από την 5η Μπιλμπάο!
Μιλάμε λοιπόν για το πλέον αδιάφορο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο έχει «χρυσοπληρωθεί» και το οποίο έχει απαξιωθεί από τους ίδιους του Έλληνες φιλάθλους! Μέχρι στιγμής έχουν κοπεί 1.176.662 (μ.ο. 6922) εισιτήρια, εκ των οποίων τα 425.192 έχουν κόψει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός!!!
Και πώς φυσικά να μην είναι απαξιωμένο αυτό το πρωτάθλημα όταν πέραν των αγωνιστικών διαφορών ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» και όλους τους υπόλοιπους, έχουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα και τα υπόλοιπα «ευτράπελα», αποφάσεις αθλητικής δικαιοσύνης, πειθαρχικών επιτροπών και άλλα πολλά που κάνουν ακόμα πιο απαξιωμένο το Ελληνικό πρωτάθλημα; Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει, αν μπορεί να γίνει κάτι και φυσικά πως θα μπορέσουμε επιτέλους να μπούμε σε διαδικασίες για να έχουμε και εμείς ένα πρωτάθλημα αν όχι τεσσάρων ή πέντε ταχυτήτων, τουλάχιστον τριών και όχι δύο, όπως έχουμε αυτή την στιγμή! Η οικονομική κατάσταση της χώρας γενικότερα και των παραγόντων ειδικότερα σε κάνουν να πιστεύεις ότι τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα χρόνο με τον χρόνο!
Είναι γνωστό ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα το κάθε παιχνίδι παίζεται τρεις φορές: Πριν αρχίσει, όταν διεξαχθεί κι όταν τελειώσει. Από τότε που ο Θωμάς Μητρόπουλος τα έλεγε «φόρα παρτίδα», έγινε πασίγνωστο ότι η επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει από το σταυροδρόμι διαιτησία, αθλητική Δικαιοσύνη. Αυτό το δρόμο πήρε ο Πατέρας πέρυσι και το φώναζε μάλιστα όταν έλεγε «νίκησα τον Γκαγκάτση και το παρασκήνιο», αυτόν το δρόμο ξεκίνησε κι ο Βαγγέλης με τον Δαλούκα.

Ξέρατε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο αρχιχουλιγκάνος στο ποδόσφαιρό μας κι επιτέλους τον βρήκαμε και τον τιμωρήσαμε παραδειγματικά; Δύο μήνες εκτός πάγκου! Ο Σισέ, εξέφρασε την «προσωπική του κατάσταση», το κέρμα στον επόπτη κοστολογήθηκε μερικές χιλιάδες ευρώ επειδή ο επόπτης δεν έπαθε διάσειση, τα «μπουνίδια» στις φυσούνες πέρασαν απαρητήρητα, όποια ομάδα ουρλιάζει πιο δυνατά εκδικάζει τις υποθέσεις της κατά το δοκούν, το σύστημα απονομής αθλητικής δικαιοσύνης είναι τόσο διάτρητο που θυμίζει εποχές αλησμόνητες στην ΕΠΟ, αλλά ο Χάβος χουλιγκάνος, μην ξεχνιόμαστε!

Ο Μπέος συνειδητά προσβάλλει όποιον δεν γουστάρει (μετά την «τσόντα» πήγαμε στο «Μαντριγάλ»), η ΑΕΛ τον χαρακτηρίζει «προαγωγό», αλλά ο Χάβος χουλιγκάνος, μην ξεχνιόμαστε!
Ο Χάβος δύο μήνες εκτός πάγκου του ΠΑΟΚ διότι ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον έβρισε! Και μάλλον, είναι ο μοναδικός παράγοντας του ποδοσφαίρου μας (διοικητικός, προπονητής, ποδοσφαιριστής), που έβρισε διαιτητή τα τελευταία χρόνια, αφού δεν θυμάμαι κανέναν άλλον να τιμωρείται με 60 ημέρες για κάτι τέτοιο. Κι αφού δεν τιμωρήθηκε κανένας άλλος, προφανώς δεν έβρισε και κανένας άλλος!!!
Τελικά, όποιος δεν διαμαρτύρεται, νιώθοντας ότι τον πηδάνε κατ' εξακολούθηση, μάλλον του αρέσει. Κι όποιου δεν του αρέσει και τολμάει να το πει, τουλάχιστον δεν τον «μπουζουριάζουν» κιόλας μετά το δεδικασμένο της ερμηνείας του αθλητικού εισαγγελέα: «make love, not war!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket