Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Άριστα, 10 για τον Άρη!


Kαλημέρα σε όλους.

Ο Αρης πηγαίνει στo νησί για δύο αποτελέσματα και αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα που μεταφράζεται ως επιτυχία για τους «κίτρινους», με δεδομένο ότι είχε να αντιμετωπίσει πραγματικά, ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης.
Χωρίς τον Κούπερ, χωρίς τον Χαβίτο και τον Κόκε, χωρίς όλους αυτούς που θεωρηθήκαν υπεύθυνοι για την ευρωπαϊκή του πορεία, διατήρησαν το αήττητο της έδρας, των 42 ετών και το σημαντικότερο είναι ότι αν σήμερα μιλούσαμε για νίκη του Αρη, θα τη θεωρούσαμε λογικό αποτέλεσμα, καθώς είχε ποδοσφαιρικό θράσος, είχε μερικές ευκαιρίες και ανταγωνίστηκε την αγγλική ομάδα χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας.
Το «φάντασμα» του Κούπερ έκανε την εμφάνισή του και ο Αρης παρουσιάστηκε με τη συνταγή που του έδωσε προκρίσεις και επιτυχίες στην Ευρώπη, είχε αρχή και τέλος, έχασε ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι ρωσική ρουλέτα, μετά το 50’ και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη. Κι ας μην ξεχνάμε ότι ενώ έπαιζε απέναντι σε μια ομάδα με «φώτα», αίγλη και «χρυσόσκονη», ο Αρης είχε μερικές τρομερές αβάντες.
Την έδρα από τις εκδηλώσεις του κόσμου. Τη διαιτησία του Ισπανού Μαγιένο. Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της ηπείρου δεν έβλεπε χρώματα φανέλας, αλλά δυο ποδοσφαιρικές ομάδες, μοίρασε και το τελευταίο κουκούτσι από το καρπούζι δίκαια και τελικά αβαντάρησε τον Άρη σε σχέση με τα όσα κωμικοτραγελαφικά βλέπουμε στην ο Θεός να την κάνει Σούπερ Λίγκα.
Συμπερασματικά, «πέρασε καλά» χθες βράδυ ο Αρης. Το ευχαριστήθηκε. Μπροστά σε ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης», που κόχλαζε έβαλε τα καλά του τα ευρωπαϊκά, και υποδέχθηκε έναν πολυδιαφημισμένο και ακριβό αντίπαλο, γνωστό και δημοφιλή αυτή την εποχή σε όλο τον πλανήτη του ποδοσφαίρου.



Περιμένω με ενδιαφέρον να ηρεμήσει η κατάσταση για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη με τον Κόκε. Αν ισχύουν τα ρεπορτάζ που λένε ότι ο Ισπανός εγκατέλειψε την αποστολή της ομάδας όταν έμαθε ότι ήταν εκτός ενδεκάδας και ζήτησε μεταγραφή τότε μιλάμε για προδοσία. Υποτίθεται ότι ένας αρχηγός δεν μπορεί ποτέ να «κρεμάει» έτσι του συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket