Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Επιστροφή» Ballack


Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, η Λεβερκούζεν κέρδισε 1-3 την Γκλάντμπαχ και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως πρόκειται για ομάδα εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδό της, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες παραμένει αήττητη (7-2-0) σε αντίθεση με τα παιχνίδια στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόνο τις Άιντραχτ, Καϊζερσλάουτερν και Κολωνία. Για τη σημερινή αναμέτρηση, την παράσταση «κλέβει» η επιστροφή του Μπάλακ ως βασικός, μετά από περίπου 5 μήνες.
Το Αννόβερο έχει κερδίσει τα 5 από τα 9 εκτός έδρας παιχνίδια του. Με βάση αυτό και δεδομένου πως τις δύο ομάδες χωρίζει μόνο μία θέση και δύο βαθμοί, οι αποδόσεις του άσου είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Η Λεβερκούζεν έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα 10 εντός έδρας παιχνίδια της (κατά μέσο όρο δέχεται 1,9 σε κάθε παιχνίδι).

Ξεκούραστη είναι η Έμπολι, καθώς η αναμέτρησή της με την Πεσκάρα αναβλήθηκε, λόγω καταρρακτώδους βροχής. Στο τελευταίο της παιχνίδι, είχε κερδίσει στην έδρα της τη Φροζινόνε (2-1).

Η Βαρέζε προέρχεται από την ισοπαλία στο Μπέργκαμο, στην αναμέτρηση με την Αταλάντα (0-0). Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα, οι νεοφώτιστοι έπαιξαν φουλ άμυνα και έκαναν μια καλή φάση, στη διάρκεια του 90λεπτου. Οι «νεοφώτιστοι» αναμένεται να παίξουν κι απόψε αμυντικά, καθώς η ισοπαλία δεν τους «χαλάει», ενώ έχουν και τρεις καλές απουσίες.

Η Έμπολι δεν προλαβαίνει τα «play-off» και θα προσέξει να μην μπει σε περιπέτειες. Όχι πως κινδυνεύει, αλλά «ποτέ δεν ξέρεις». Πιθανή ισοπαλία.

Πρόταση:
Empoli - Varese Χ (2.80)
Leverkusen - Hannover 4-6 Goals (2.30)
Zulte Waregem - Genk 4-6 Goals (2.60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket