Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ποιος 19χρονος Έλληνας παίκτης δεν τον ζηλεύει;

Καλό Σαββατοκύριακο.


Νομίζω πως έγινε αυτό που έπρεπε να συμβεί από την αρχή και τζάμπα μετατράπηκε σε «σίριαλ» και κούρασε τον κόσμο του Ηρακλή. Η νυν ΠΑΕ από την αρχή έδειξε να θέλει να πωληθεί ο παίκτης στο εξωτερικό, καθώς θα πάρει χρήματα από το «training fee» της FIFA, λόγω του ότι ο Βέλλιος είναι γέννημα θρέμμα παίκτης του Ηρακλή.

Από την στιγμή βέβαια που ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση της Μπολόνια, κατέθεσε επίσημη πρόταση, αφού φαινόταν πως δεν υπήρχε ομάδα για να τον αγοράσει. Κι αν η αρχική είδηση της μη υπογραφής του για ανανέωση μπορεί να μεγάλωνε το «σίριαλ», ήρθαν τα «ζαχαρωτά» και «έδεσε το γλυκό».

Φυσικά για ακόμα μία φορά, η ΑΕΚ απέκτησε παίκτη από τον Ηρακλή μέσω εφημερίδων. Τρανταχτά παραδείγματα του παρελθόντος οι Στολτίδης, Κωνσταντίνου και τελευταία ο Χοσέμι, οι οποίοι ήταν μία «ανάσα» από το να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στους Θρακομακεδόνες.

Mε 2 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, μόλις μία όμως ως βασικός και με μόλις 378 λεπτά (συνολικά) συμμετοχής, πήγε στην Πρέμιερ Λιγκ. Δηλαδή, αν είχε παίξει παραπάνω τι θα έκανε και πού θα πήγαινε; Ή για να το θέσω και αλλιώς. Πόσα λεφτά θα αναγκαζόταν να δώσει η Έβερτον; Το εγχειρίδιο του μαθήματος «Απόστολος Βέλλιος» προσφέρεται για μελέτη στον Ηρακλή. Ανεξάρτητα από το αν κάποιος θέλει ή όχι να κατηγορήσει τη διοίκηση για τους χειρισμούς στην υπόθεση αυτή, δεν μπορεί να φύγει αυτή η «γεύση» του ενός ακόμη παιδιού που φεύγει, που δεν πρόλαβε ο Ηρακλής να τον χαρεί να παίζει, που δεν πρόσφερε όσα θα μπορούσε αγωνιστικά, που δεν έφερε τα λεφτά που θα μπορούσε να φέρει στον Ηρακλή.
Πλάκα-πλάκα, ο Ηρακλής έχει αυτή τη στιγμή (μόνο από το 2007 και μετά) παίκτες σε Πρέμιερ Λιγκ, Serie A και Μπουντεσλίγκα. Κι αν σκεφτεί κάποιος πόσα χρήματα πήρε συνολικά ο σύλλογος από όλους αυτούς θα γελάσει πικρά. Αν πεις σε κάποιον ότι είχε τέτοιους παίκτες που προκάλεσαν το ενδιαφέρον αυτών των συλλόγων και έχει και τα χρέη που έχει θα μείνει άναυδος. Τι λένε οι προηγούμενοι για όλα αυτά; Τίποτα…
Η ιδανική κατάληξη, θα ήταν η παραμονή του Βέλλιου. Από τη στιγμή όμως που ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν η καλύτερη δυνατή για τον σύλλογο. Θα εισπράξει άμεσα χρήματα για να καλύψει «τρύπες» και παράλληλα θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Να είναι γερό το παλικάρι για να μπορέσει να αποδείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Το σίγουρο είναι ότι θα του πηγαίνουν τα μπλε!!! Ο «επόμενος Βέλλιος» είναι ο 19χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ της ομάδας των νέων, Θωμάς Τσίτας.

Ο Ηρακλής της Ισπανίας, η «Έρκουλες», είναι η μοναδική από τις 44 ομάδες που έχει αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εναντίον της. Μάλιστα ο Γκουαρντιόλα δεν έχει νικήσει την Έρκουλες ούτε ως ποδοσφαιριστής! Τη σεζόν 1996-97 γνώρισε 2 ήττες!

Παιχνίδι με το «μεγάλο νησί»:
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 (1,65)
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΓΟΥΪΓΚΑΝ (1,60)


Με ρίσκο 2/3:
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ ημίχρονο (2,50)
ΓΟΥΛΒΣ - ΣΤΟΟΥΚ Χ (3,20)
ΦΟΥΛΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ Χ (3,25)

Δυάδα Σαββάτου:
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1 (1,90)
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1 (2,05)


Τριάδα Σαββάτου:
ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ - ΡΕΤΖΙΝΑ 1 (2,55)
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΟΛΩΝΙΑ 1 (2,20)
ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1 (2,10)


Με ρίσκο 3/4:
ΚΡΟΤΟΝΕ - ΤΟΡΙΝΟ Χ (2,75)
ΤΟΡΚΙ - ΚΡΟΟΥΛΙ 2 (2,90)
ΜΠΑΡΟΟΥ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ 2 (3,60) (1,00)
ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΜΑΪΝΤΖ Χ (3,35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket