Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

«Σαν τον άμαχο πολίτη»


Καλημέρα σε όλους.

Το εύκολο είναι να το ρίξουμε στην ατυχία και να «καθαρίσουμε». Ακόμα πιο εύκολο να τα βάλουμε με τον Μπλάνκο και να πάμε παρακάτω. Θα ήταν κρίμα να προκρινόταν η ΑΕΚ όπως την είδαμε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Θα ήταν κρίμα να επιβραβευόταν μια ομάδα που τα περίμενε όλα από την καλή θέληση των αντιπάλων της και τις καλές της σχέσεις με τον ηγέτη της άμυνας της Ζενίτ.

Για την αδυναμία της «Ενωσης» να δει στα μάτια μια ομάδα «αναπληρωματική», χωρίς κίνητρο και με τις βαλίτσες για τις διακοπές των παικτών της έτοιμες, δεν φταίει ο άστοχος Μπλάνκο, δεν φταίει ο ανεπαρκής Καράμπελας, ο ξεμυαλισμένος Μανωλάς, ο αργός Γκέντζογλου, ο αδιάφορος Σκόκο, ο βαρύς Δέλλας και ο κουρασμένος Λυμπερόπουλος.

Ενα γκολ, όμως, θα ήταν αρκετό; Αν έβαζε το πέναλτι ο Μπλάνκο, η ΑΕΚ θα «ταμπουρωνόταν» και θα μπορούσε εύκολα να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα πρόκρισης. Το έκανε άλλωστε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ως διαπίστωση στέκει, αλλά στερείται ουσίας. Στο ΟΑΚΑ η Ενωση συνάντησε μια ομάδα που δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί της, ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε ίσως, με τις περισσότερες από τις «32» που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Η ΑΕΚ έπαιξε κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τους «16» του Champions Ligue. Μια ομάδα που όταν είχε έρθει για πρώτη φορά στην Αθήνα πριν λίγα χρόνια είχε παίξει απέναντι σε μια σχεδόν ισότιμή της ΑΕΚ. Για το ότι έχει «ξεφύγει» τόσο πολύ δεν φταίει μόνο η δική της «εκτόξευση», φταίει και η ΑΕΚ με την... κατάντια της. Τελικά η ΑΕΚ «έπεσε» σαν τον ηρωικό άμαχο πολίτη που υπερασπίζεται τα τείχη της πόλης από τον επίδοξο εκπορθητή.

Επί του παρόντος, η παγωμένη Θεσσαλονίκη έχει ανεβάσει υψηλές θερμοκρασίες ενώ στην Αθήνα επικρατεί αφόρητη παγωνιά. Γιατί μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει πολύ συγκεκριμένο «ταβάνι» όταν όμως ένα παιχνίδι παίζεται επί ίσοις όροις και μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα, το άθλημα που δεν κερδίζει πάντα αυτός που είναι στα χαρτιά πιο ισχυρός, τότε όλα είναι πιθανά. Η ζωή είναι γεμάτη «μαθήματα» και από αυτά πρέπει να διδαχθούν οι άνθρωποι των ομάδων της Αθήνας και οι ρεπόρτερ τους που καλώς ή κακώς διαμορφώνουν την κοινή γνώμη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket