Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι Μπήχτλς!!!


Οποιος βιάζεται, σκοντάφτει...

Aris Thessaloniki FC v Man. City
PAOK FC v PFC CSKA Moskva

Θεσσαλονίκη, Μόσχα και Λισσαβόνα είναι οι τρεις πόλεις που έχουν την τιμητική τους στη φάση των «32» του Europa League, αφού είναι και οι μοναδικές σε ολόκληρη την Ευρώπη με δύο ομάδες στη συνέχεια της διοργάνωσης! Η Θεσσαλονίκη βεβαίως είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πόλη με αυτή τη συγκυρία χωρίς να είναι πρωτεύουσα.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φυσικά δεν χρειάζεται καν να πω ότι είναι πρωτοφανές να έχουν αποκλειστεί οι τρεις του «πρώην ΠΟΚ» και να εκπροσωπείται στο δεύτερο μισό της σεζόν από τους δύο της συμπρωτεύουσας.

ΠΑΟΚ και Αρης ανέτρεψαν τις ισορροπίες και στον εφετινό ευρωπαϊκό συντελεστή της Ελλάδας. Οι 20,5 βαθμοί έχουν έρθει από τη Θεσσαλονίκη και μόλις οι 15,5 από τους τρεις της Αθήνας! Και βεβαίως έχουν το περιθώριο με αρχή τους «32» του Europa Ligue να βελτιώσουν κι άλλο τα ποσοστά τους.

Πρώτος σε προσφορά βαθμών στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ με 10,5 πόντους και ακολουθεί ο Αρης με μισό πόντο πίσω έχοντας προσφέρει 10 πόντους. Πολύ πιο πίσω η ΑΕΚ με 6,5 ο Παναθηναϊκός με 6 και ο «αιώνιος πρωταθλητής» με 3!

Ο Αρης ξεκίνησε το κυρίως μενού των ευρωπαϊκών κυπέλλων το Σεπτέμβριο από την 114η θέση στη βαθμολογία συλλόγων της UEFA και επέστρεψε πλέον πανηγυρικά στο top-100 αφού αυτή τη στιγμή είναι ήδη 97ος. Ο ΠΑΟΚ ήταν 146ος και αυτή τη στιγμή έχει ανέβει στην 112η θέση. Και οι δύο έχουν πολλά ακόμα περιθώρια να βελτιώσουν τη θέση τους και να πιστοποιήσουν την ευρωπαϊκή τους επιστροφή.

Μια και ο Αρης θα αντιμετωπίσει την «μικρή» ομάδα του Manchester, την City, στη φάση των «32» του Europa League, πάμε και στο «μεγάλο νησί του θησαυρού». Εκεί, όπως είναι γνωστό ο Τζον Τέρι δεν αντιμετώπιζε κανέναν ηθικό φραγμό και «πήδαγε» ασυστόλως την γυναίκα του κολλητού του. Ο μικρός αδερφός του, ο Πολ Τέρι, παίκτης της Ράσντεν, δεν αντιμετώπιζε κανέναν ηθικό φραγμό και «πήδαγε» ασυστόλως την αρραβωνιαστικιά του τερματοφύλακα της ομάδας, Ντέιλ Ρόμπερτς, ο οποίος μόλις το ανακάλυψε πήγε κι αυτοκτόνησε. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι να μάθουμε ότι στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα δύο αδέλφια, ο Τζορτζ Τέρι και ο Ρίγκο Τέρι... Τζον, Πολ, Τζορτζ και Ρίγκο. Οι Μπήχτλς!!! Χαχαχα...

Πρόταση:
Nantes - Sedan 1 (2,15)
Kortrijk - St. Liege over (1,75)
FC Twente - Heracles Almelo goal-goal (1,60) ΑΝΑΒΟΛΗ
Troyes - Evian 1 (2,20)

Tα 2/3 της πόλης γιορτάζουν...
Οι «κυανόλευκοι» θα χαμογελάσουν κι αυτοί με την σειρά τους, την Κυριακή το απόγευμα. Οπως άλλωστε, είχε συμβεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ΠΑΟΚ και Αρης τότε, «τσέκαραν τα εισιτήρια τους για τους ομίλους του Europa Ligue, o «Ηρα» είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό.
Τυχαίο; Δε νομίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket