Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

«Kερδίζουμε και προσευχόμαστε»


Μόνο η Villarreal μας έκανε χθες τη «χάρη». Οι άλλες ομάδες δεν «στάθηκαν στο ύψος τους».

Την τύχη στα χέρια του κρατά ο Άρης, καθώς κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη και βρισκόμενη σε αγωνιστική απραξία Ρόζενμποργκ χρειάζεται το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα γράψει ιστορία καθώς ποτέ στο παρελθόν οι «κίτρινοι» δεν έχουν παίξει ευρωπαϊκό ματς την άνοιξη. Ιστορικό ματς και για την Ρόζενμποργκ καθώς πρόκειται για το τελευταίο, του προπονητή των 14 πρωταθλημάτων, Nils Arne Eggen στον πάγκο της ομάδας (από Ιανουάριο αναλαμβάνει ο Jonsson της Stabaek). Μονόπλευρο το κίνητρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει υποσχεθεί πριμ στη Ρόζενμποργκ, προκειμένου οι Νορβηγοί να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από τον Άρη... Παρά τα απανωτά ευρωπαϊκά στραπάτσα, οι Νορβηγοί είναι χιλιόμετρα μακριά από το να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο τακτικής και ακόμα και αν το μαθαίνανε στο σημερινό ματς με τον Άρη, είναι τρομερά χαλαροί, σε σημείο τουρισμού, για να μπαίνανε στον κόπο να το εφαρμόζανε. Λογικά ο Άρης δεν θα κοιτάξει να το ανοίξει πολύ το ματς και θα προσπαθήσει να το «πάρει» με τη λογική του 1-0, 2-0.
Η Λεβερκούζεν έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ με μόλις 1 γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα του Εuropa Ligue. Ο Heynckes θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η Ατλέτικο για να προκριθεί, πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό του Άρη. «Κερδίζουμε και προσευχόμαστε» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των «ροχιμπλάνκος». Ο Quique Flores θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τον Sergio Aguero να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα με 11 γκολ στα τελευταια 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και στα τρία ματς του Europa Ligue που αγωνίστηκε. Χθες ο Heynckes στη συνέντευξη τύπου ήταν απόλυτος: «Το παιχνίδι μας είναι σημαντικό για τον όμιλο και για τον Αρη και για αυτό δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας με οποιονδήποτε τρόπο να μην πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λεβερκούζεν... Μονόπλευρο κι εδώ το κίνητρο, με την Ατλέτικο δεν βγάζεις άκρη, είναι ικανή για όλα. Θα ρισκάρω στο διπλό.

Για το γόητρο θα αγωνιστεί η «Κυρία» στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου ομίλου κόντρα στη Μάνστεστερ Σίτι. Οι «τάσεις φυγής» του Κάρλος Τέβεζ, απασχόλησαν περισσότερο τον προπονητή της Σίτι, στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς και λιγότερο η Γιουβέντους. Δεν ασχολούνται με το παιχνίδι, ούτε η Γιουβέντους, ούτε η Μάντσεστερ Σίτι. Γιατί να ασχοληθώ εγώ;

Στη Βουδαπέστη η Ντέμπρετσεν, θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 9ο όμιλο, υποδεχόμενη τη Σαμπντόρια, που θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τη μισητή Τζένοα, για το πρωτάθλημα. Οι Ούγγροι δεν έχουν ακόμα βαθμό και τους δίνεται η ευκαιρία να αποχαιρετήσουν την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι. Ο προπονητής της Σαμπντόρια θα παρατάξει κάτι πιτσιρικάδες και 2-3 αναπληρωματικούς οι οποίοι θα αποτελούν την ενδεκάδα της Σαμπντόρια, καθώς όλοι οι βασικοί έμειναν στην Ιταλία, για να προετοιμαστούν για το ντέρμπι με την Τζένοα. Νίκη για τους Ούγγρους. Άσσος.

Στον 3ο όμιλο του Europa League, τα πάντα είνα ανοιχτά στο ματς που θα γίνει στον γαλλικό βορρά, εκεί όπου η 3η Λιλ φιλοξενεί την 2η Γάνδη, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι Βέλγοι θα πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού. Η Λιλ έχει κερδίσει πολύ μεγαλύτερες ομάδες ευρωπαϊκές ομάδες εντός έδρας τα τελευταία χρόνια. Χαμηλός μεν, πιθανός δε ο άσσος, κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, έχουν καλές μονάδες από τη μέση και μπροστά «βρίσκοντας» πολύ εύκολα δίχτυα.

Πιάσαμε τον Άρη στην αρχή, πάμε και στα της ΑΕΚ. Η Zenit λοιπόν κατεβαίνει δίχως τους Anyukov, Krizanac, Bystrov, Danny και Kerzakov. Έχουμε και λέμε, για τους δύο πρώτους, «χεστήκαμε». Ο Bystrov είναι ένας πολύ καλός δεξιός χαφ, αλλά αντικαταστάσιμος. Η αξία του Kerzakov αναμφισβήτητη, αλλά όταν ο αναπληρωματικός του ο Bukharov αξίζει 20 εκατομμύρια ευρώ, καταλαβαίνετε για τι ρόστερ μιλάμε. Η απουσία που πραγματικά πονάει, είναι του Danny. Ο Πορτογάλος είναι το Α και το Ω της Zenit. Παρόλα αυτά, στην αποστολή υπάρχουν παίκτες αξίας και ποιότητας, όπως ο Alves, o Meira, o Shirokov, o Rosina, o Zyryanov, o Huszti, ο Semak, o Denisov, o Lazovic και ο Bukharov. Μιλάμε για μια 10άδα παικτών που πολλοί σύλλογοι θα ζήλευαν. Συν τοις άλλοις, η Zenit πήγε με μια ντουζίνα απουσίες στο Σπλιτ (τότε καιγόταν και για το πρωτάθλημα) και στο 50' κέρδιζε 0-3, με τα «δεύτερα».
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως όσο δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην ασταθή ΑΕΚ που παρουσιάζει ο Χιμένεθ, άλλο τόσο δεν μπορούμε να αψηφούμε τη Zenit και να την αποκαλούμε «αδιάφορη» ή ο,τιδήποτε άλλο. Ενα ατού, θα έχει η ΑΕΚ σήμερα σε σχέση με τους Ρώσους και αυτό θα είναι η ψυχή. Η Ζενίτ λογικά δεν θα έχει ρυθμό. Ενα βαθμό θέλει η ΑΕΚ, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει για παραπάνω. Εάν «πουλήσει τρέλα ο Μανόλο» και δεν το πάει συντηρητικά το ματς, θα το πληρώσει...
Πρόταση:
Debrecen - Sampdoria 1 (2,40)
Leverkusen - Atletico 2 (2,10)
Lille - Gent 4-6 goals (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket