Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Mexico to win!

Update
"Το Μεξικό είναι η μόνη εθνική ομάδα στον κόσμο που μπορεί να παίζει σε δύο σπουδαίες διαφορετικές συνομοσπονδίες. Μπορούμε να παίξουμε στο Copa America, καθώς επίσης και στο Concacaf Gold Cup, που είναι και η συνομοσπονδία μας.
Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε δύο ομάδες για να παίξουν σε αυτά τα τουρνουά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή εδώ είναι η b' team!!!
Θέλουμε να κάνουμε καλό τουρνουά  και να κερδίσουμε το κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος μας για το Copa America."

Ξέχασε όμως να πει αυτός ο εξαιρετικός προπονητής Miguel Herrera ότι άφησε εκτός παίκτες όπως: Guillermo Ochoa, Andres Guardado, Giovani dos Santos, Javier 'Chicharito' Hernandez and Carlos Vela ωστε να είναι φρέσκοι για το Concacaf Gold Cup τον Ιούλιο. Επιπλέον οι μόνοι παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη είναι οι: Raul Jimenez (Atl Madrid), J.Aquino (Vallecano), R.Marqez (Verona), J.Corona (Twente).

Πάνω που καταλήγω κάπου βλέπω ότι σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Bolivia,οι οποίοι έχουν παίξει μόλις ένα φιλικό κάτω από τις εντολές του Soria του τρίτου προπονητή της Bοlivia μέσα στο διάστημα ενός έτους.

Τα πράγματα γίνονται χειρότερα, όταν αυτό το φιλικό με την Αrgentina έληξε 5-0 κάτι που σημαίνει ότι έχουν περάσει 35 παιχνίδια από την τελευταία εκτός έδρας νίκη.
H Bolivia βασίζετε σε μεγάλο βαθμό στα βουνά της!!! Το υψηλό υψόμετρο στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι αρκετό για να εξασφαλίζει κρίσιμες νίκες και στα εκτός έδρας παιχνίδια δείχνει τις μεγάλες αδυναμίες της. Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Mauricio Soria δεν έχει κερδίσει παιχνίδι σε αυτό το τουρνουά από τότε που τερμάτισε δεύτερη, το μακρινό 1997 στη διοργάνωση που έγινε στην εδρα της.

Η καινούργια ομάδα του Mexico με διψασμένους παίκτες, με εξαιρετικό προπονητή και η δεδομένη αδυναμία της Bolivia μας οδηγούν στον άσσο. Let's bet...

  • Mexico - Volivia -1- (1.60) (0-0) επί 2000 μον
(Raul Jimenez)
Raul Jimenez
Raul Jimenez

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket