Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μάχες στο νησιά!!!

Update
Με δύο επιθετικούς στην αποστολή η Εθνική θα προσπαθήσει να κερδίσει το μεγαθήριο των Faroe Islands. Ενα κόσμημα της Ελληνικής κοινωνίας απαξιώθηκε και πτωχέυτικε από μικρόψυχους αλήτες, που όπως συμβαίνει στην Ελλάδα μένουν ατιμώρητοι και ενίοτε γυρίζουν σαν τιμητές. Γκολ δεν ξέρω εάν θα βάλουμε αλλά οι ψαράδες των Faroe Islands δεν νομίζω να πανηγυρίσουν. Οι ομάδες του Μαρκαριαν είναι σφιχτές και τα παιχνίδια έχουν λίγα γκολ. Η επιλογή μας: no goal and under!!!

Στο N.Ireland - Romania οι αποδόσεις στο goal/goal and over είναι θεόρατες και ισοπαλία  αφήνει και τις δύο ομάδες ευχαριστημένες.

''Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστική μέχρι το τέλος. Οι τέσσερις νίκες που έχουμε μέχρι σήμερα δεν μας εξασφαλίσουν και στόχος μας είναι άλλες δύο νίκες το συντομότερο δυνατό'' Τάδε έφη Michael O'Neill.
'' H Βόρεια Ιρλανδία είναι μια ισχυρή ομάδα με έναν καλό πυρήνα παικτών, μια ομάδα που μας προκάλεσε προβλήματα στο Βουκουρέστι και θα κάνει σίγουρα το ίδιο το Σάββατο. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι'' Τάδε έφη Anghel Iordanescu.

Στο Ireland - Scotland έχουμε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Αναγεννημένης και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι αφήνουν τα πέτρινα χρόνια πίσω τους. Η γηπεδούχος Ireland χρειάζεται μόνο τη νίκη σε αντίθεση με τους Scotland που συμβιβάζονται και με την ισοπαλία. Μartin O'Neill and Gordon Strachan θα παίξουν για τη νίκη.

Let's bet...

MONA AΠΟΔΕΚΤΑ
  • Faroe Islands - Greece -under-  (1.60) (2-1) επί 1500 μον
  • Faroe Islands - Greece -n/g- (1.50) (2-1) επί 1500 μον
  • N Ireland - Romania -X- (3.10) (yes 0-0) επί 300 μον
  • R Ireland - Scotland -1- (2.35) (1-1) επί 300 μον
  • R Ireland - Scotland -g/g- (2.10)  (yes 1-1) επί 700 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket