Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Παρέα που πάει σε γήπεδα 5Χ5 να περάσει την ώρα της

55 μέρες διακοπές... έκανε φέτος το καλοκαίρι ο Μίτσελ, στο λιμάνι είναι από τον Φεβρουάριο και μέχρι στιγμής, από τα φιλικά, μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα για το πως διαμορφώνεται ο νέος Ολυμπιακός του Champions League. Για την Ελλάδα δεν τίθεται θέμα, ούτως η άλλως οι 26 διαιτητές των περσινών διάτρητων, κατά τον εισαγγελέα, πινάκων... επιβραβεύθηκαν για το έργο τους με παραμονή στη λίστα των 30. Στη Super League ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι και φέτος... winning spirit ομάδα. Eχουμε και λέμε λοιπόν.
Ο Ολυμπιακός, ή πιο σωστά το αγωνιστικό του συνονθύλευμα, παραπέμπει κατευθείαν σε ομάδα που μαζεύτηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Ο Μίτσελ κάνει τόσο καιρό προετοιμασία και όμως ακόμη ψάχνουμε να δούμε έστω και κάτι από τα... βασικά. Μεταγραφάρες του κάνανε, παιχταράδες του πήρανε, αλλά στα φιλικά... μνημόσυνο! Πώς γίνεται να πηγαίνει από ντόρτια σε ντόρτια; Πώς γίνεται με τη Λίβερπουλ να μην ακουμπάει την μπάλα; Μιλάμε για τον ορισμό της τραγικής εμφάνισης από πλευράς «ερυθρόλευκων», συγκριτικά πάντα με το έμψυχο υλικό τους. Με βάση το κριτήριο της ταχύτητας η προετοιμασία που έκανε ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος προπονητής των Ολυμπιακού είναι απολύτως αποτυχημένη! Μέσα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός όχι μόνο παίρνει βαθμό κάτω από τη βάση αλλά κρίνεται απ’ ευθείας μετεξεταστέος τουλάχιστον σε σχέση με τον μέσο όρο της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Δε γίνεται δηλαδή η ομάδα να εμφανίζεται προχθές στο Anfield και να παίζει πιο αργά και από τις ασπρόμαυρες τσόντες της δεκαετίας του ‘80!
Απέναντι σε μια ομάδα, με τεράστιο όνομα βέβαια, αλλά όχι κάτι special (δεν κατάφερε καν να βγει στο Europa League) δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία καθαρή φάση ευκαιρίας ακόμη κι όταν οι αντίπαλοι έπαιζαν με Fowler και Carragher! Και είναι λογικό σε κάποιο βαθμό να ξενέρωσε λίγο και η Liverpool κατεβάζοντας στην επανάληψη τον ρυθμό της στο ρελαντί (γιατί στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν 5-0 αντί για 1-0). Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός αγωνιστικά αποδείχθηκε φτωχός συγγενής για μια τέτοια κλασική αγγλική ποδοσφαιρική γιορτή.
Μέχρι τώρα ξέραμε και λέγαμε ότι όταν υπάρχει θέμα προπονητή σε μια ομάδα, το παραμύθι πάει «παιχνίδι με παιχνίδι». Οσο κερδίζει, δηλαδή, μένει. Στην πρώτη γκέλα, γεια σας. Τώρα με τον Μίτσελ το παραμύθι πάει απ’ ότι φαίνεται «παιχνίδι με παιχνίδι», αλλά στα φιλικά. Ο Ολυμπιακός των φετινών φιλικών δεν θυμίζει ομάδα αλλά μια παρέα που έχει πάει σε γήπεδα 5Χ5 να περάσει την ώρα της και αυτό είναι ευθύνη του προπονητή.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό πρώτο ημίωρο απέναντι στη Μέταλιστ, την απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, μετά όμως… κόλλησε και το 0-2 στην άδεια Τούμπα δεν του αφήνει πολλά περιθώρια πρόκρισης. Βέβαια, ένα… ματσάκι του ουκρανικού πρωταθλήματος πριν από πέντε χρόνια με την Καρπάτι, αποδείχθηκε «στημένο» και στη Μέταλιστ φοβούνται ενδεχόμενη τιμωρία αποκλεισμού. Η ουσία όμως είναι, ότι όταν θέλεις να μπεις στους ομίλους του Champions League και όταν ξέρεις ότι αν το καταφέρεις θα βάλεις στο παντελόνι 25 εκατομμύρια €, τότε πηγαίνεις και παίρνεις έτοιμους και πρωτοκλασάτους παίκτες. Ολα τ’ άλλα είναι για τα καφενεία και για εκείνους τους γραφικούς που έγραφαν μέχρι προχθές ότι ο ΠΑΟΚ είναι εξάστερος και υπέροχος.

Επιλογές:
Doncaster-Rochdale 2 (4,00)
Boulogne-Creteil 2 (2,40)
Charlton-Oxford Χ2 (2,06)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket