Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής, έφτασε να διεκδικεί στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου την άνοδο για δύο λόγους. Πρώτον λόγω δυναμικής φανέλας και κόσμου και δεύτερον λόγω της υπέρβασης που έκαναν αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Γιατί η πλειοψηφία των παικτών μπήκαν στα βαθιά χωρίς προετοιμασία, οι ξένοι παίκτες αποκτήθηκαν τον Σεπτέμβριο, ενώ και αυτοί που ήρθαν τον Ιανουάριο, μετρούσαν (οι περισσότεροι) μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημους αγώνες ή προπονήσεις. Επίσης, ποτέ δεν είχαν την κάλυψη του προπονητή τους. Ο Χατζηνικολάου ποτέ δεν βγήκε να τους καλύψει, ποτέ δεν ανέλαβε την ευθύνη. Και όταν αναφερόμαστε σε παίκτες χωρίς παραστάσεις και εμπειρίες, το πρόβλημα είναι μεγάλο. Γι’αυτούς τους λόγους τους αξίζουν συγχαρητήρια, ασχέτως αν καταφέρουν ή όχι να οδηγήσουν την ομάδα στην Super League.
Το στραπάτσο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ήταν αυτό που έφερε μια προσωρινή απογοήτευση, όχι τόσο γιατί τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν βολικά, αλλά γιατί η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, για ένα τόσο καθοριστικό και κρίσιμο ματς, στο οποίο παιζόταν η απευθείας άνοδος. Ο κόσμος έτρεχε σε ρυθμούς κανονικού Ηρακλή και μιας άλλης (της φυσικής του) κατηγορίας. Η ομάδα όχι. Η ομάδα δεν σήκωσε το ειδικό βάρος του «βρίσκομαι σε θέση φαβορί για την άνοδο».
Τώρα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία και είναι εντελώς διαφορετική αυτή η αφετηρία της Κυριακής, με νέο προπονητή που δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, χωρίς να είναι ευθυνόφοβος, φοβούμενος και τη... σκιά του, όπως συνέβαινε μέχρι πριν από λίγες μέρες με τον προκάτοχό του, ο οποίος με πανομοιότυπο τρόπο είδε και τους δύο «τελικούς» και την πλήρωσε και στους δύο. Το γεγονός ότι σε αυτή τη σειρά των αγώνων ο Ηρακλής θεωρείται από όλους αουτσάιντερ μπορεί να εξελιχθεί σε θετικό στοιχείο υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα, απαλλαγμένη από το άγχος και την πίεση, μπορεί να βγάλει τον καλό της ποδοσφαιρικό εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να δώσει απαντήσεις. Με καινούριο προπονητή και μια νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ο Ηρακλής θα έχει άλλον αέρα κι άλλη ψυχολογία.
Ο Γιοβάνοβιτς παλιότερα είχε μιλήσει στα αποδυτήρια, στους παίκτες, πριν το εκτός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης. «Οποιος θέλει να φύγει τώρα, να ανοίξει την πόρτα. Οποιος μείνει εδώ, θα μείνει για πετύχουμε τον σκοπό μας». Ο Γκόγκιτς, που είπε αμέσως το «ναι», ξέρει που και γιατί ήρθε. Με το καλημέρα μίλησε για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ίσως να ήταν και ο πρώτος που τόνισε ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από αυτούς των τριών αντιπάλων. Ο Σερβοκύπριος δεν έχει να χάσει τίποτα. Αντίθετα θα είναι από τους λίγους στον κόσμο που θα καταφέρει να ανεβάσει στην ίδια χρονιά δύο ομάδες στην επόμενη κατηγορία.

Επιλογές διημέρου 3/4:
Independiente-Estudiantes 1 (2,15)
Real Madrid Castilla-Alcorcon 2 (2,25)
Vitoria-Vasco 1 (1,95)
Atromitos-Asteras Tripolis X HT (2,00)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

read more propecia side effects impotence - can you buy propecia thailand

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket