Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Champions League και όνειρα

Ιούλιος-Αύγουστος: εποχή διακοπών και  εποχή που όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Ενδεχομένως φέτος θα έχουμε το καλύτερο Champions League των τελευταίων ετών. Οι κινήσεις των ομάδων σε όλη την Ευρώπη σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν. Σε αυτή τη γιορτή όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν μέρος. Οι εφταρες και οι κακοτοπιάες δεν τις πτοούν.  
 Ο ΠΑΟΚ για τρίτη φορά θα προσπαθήσει να κάνει το θαύμα. Και λέμε θαύμα γιατί εάν έπαιζαν μόνο τα λεφτά δεν θα είχε καμία ελπίδα. Στο ποδόσφαιρο όμως όλοι έχουν δικαίωμα στο θαύμα. Η ταπεινή Metalist Kharkiv από την Ukraine έχει μόλις ογδόντα million euros μπάτζετ!!!  Φανταστείτε τον ΠΑΟΚ με ογδόντα million euros μπάτζετ απέναντι σε μια Ουκρανική ομάδα με μολις 13 million μπάτζετ!!! Πόσο μεγάλο πάταγο θα έκανε μια ενδεχόμενη αποτυχία. 
Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να ελπίζει και να παλέψει. Και επειδή η εποχή του χειρότερου προπονητή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ έχει τελειώσει και ξεχάστηκε σαν ένα κακό όνειρο η ομάδα έχει τύχη για θετικό αποτέλεσμα μέσα στην άδεια έδρα της. Κοντά στον ΠΑΟΚ θα έχουμε και δυο επιλογές over.
Let's bet.

Match of the Day
  • PAOK - Metalist Kharkiv -1- (2.55) επί 500 μον
ΔΥΑΔΑ
  1. Nomme JK Kalju - Viktoria Plzen -OVER- (1.60)
  2. Lyon - Grasshoppers-OVER- (1.65)
Απόδοση  2.70 επί 500 μον




Υ.Γ  Το site αλλάζει εμφάνιση και πιθανώς ΚΑΙ διευθυνση (gr,com,org etc)!!! Οι καθιερωμένες στήλες του αλλάζουν δομή και προστίθονται και νέες. Τέλος μάλλον θα έχουμε μια φρέσκια και δροσερή νέα συνεργασία. 
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket