Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο αθόρυβος Jupp Heynckes στην κορυφή!

Καλημέρα. Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Bayern απο το Munich. Δίκαια και πανάξια έφτασε στην κορυφή. Τρεις συμμετοχές σε τελικούς Champions League τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Κανονικά έπρεπε να μιλάμε για ομάδα μοντέλο, ομάδα θαύμα, κλπ.
 Κανείς δεν αναφέρθηκε σε κάτι ανάλογο. 

Με παρεξηγημένους και υποτιμημένους παίκτες όπως οι Roben and Riberi με προπονητή τον επίσης υποτιμημένο (Jupp Heynckes) δημιούργησε με σχέδιο και υπομονή ένα σύνολο θαυμάσιων ποδοσφαιριστών-αθλητών  με μέλλον και το κυριότερο δημιούργησε και ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι Γερμανοί έπεσαν θύμα του δικού τους προγραμματισμού μιας και οι ίδιοι δεν περίμεναν τo φετινό εκκωφαντικό θρίαμβο της Bayern. 

Με το treble να βρίσκεται προ των πυλών (Μένει ο τελικός κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στην ομάδα της Stutgart) η Bayern θα αλλάξει προπονητή ώστε να την οδηγήσει σε επιτυχίες!!!!!!! 

Ο Pepe Guardiola θα παραλάβει μια ομάδα που κατέκτησε τα πάντα, μια ομάδα με βάθος, μια έτοιμη και πραγματική ομάδα. Τι θα κάνει παραπάνω; ?????

Στα γήινα έχουμε και συνέχεια των play-of or paly-of!!! Έχουμε μια ιδιαίτερη μέρα για τη Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και Ηρακλή να κυνηγούν τη νίκη που θα τους ανεβάσει επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League και ο Ηρακλής για να ανέβει στη Super League που τόσο άδικα του στέρησαν. 

Στο στοίχημα το ενδιαφέρων είναι τεράστιο.
Let's bet...
Match of the Day...
  • Real Sociedad - Real Madrid -1- (2.35) επί 400 μον
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Utrech - Twente -2- (2.10) επί 200 μον
  • Roda - Sparta R -1- (1.55) επί 800 μον
  • Marseille - Rems -7+goal- (10.00)  επί 200 μον
ΔΥΑΔΑ
  1. Betis - Zaragosa -1- (1.85)
  2. Viking - Tromso -1- (1.80)
Απόδοση 3.4 επί 500 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket