Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Ασος» η Μπάγερν από ημίχρονο

Η ομάδα που δείχνει πιο «αγριεμένη» αυτή την περίοδο στην Ευρώπη είναι η Μπάγερν, με τα κίνητρα των Βαυαρών να είναι πολλά. Η περσινή απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στην «Αλιανς Αρίνα», δεν ξεχνιέται εύκολα από την Τσέλσι του Ντρογκμπά, αλλά και ο Γιουπ Χάινκες, επίσης, δείχνει να μην μπορεί να χωνέψει την πρόωρη αντικατάστασή του από τον Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχει ανακοινωθεί εδώ και τέσσερις μήνες από τη βαυαρική ομάδα ως ο νέος προπονητής της από το επόμενο καλοκαίρι. Φαίνεται από τον χαρακτήρα που δείχνει η Μπάγερν στα εντός συνόρων παιχνίδια της, όπου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ακόμη και με τα «δεύτερα», σκορπάει τους αντιπάλους της.
Στον προηγούμενο νοκ άουτ γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν έκανε περίπατο απέναντι στη Γιουβέντους, την οποία και απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0), ενώ πέρυσι οι Βαυαροί απέκλεισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην ίδια ακριβώς φάση. Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, στους προηγούμενους γύρους δημιούργησαν προβλήματα στην Μπαρτσελόνα. Η Μίλαν στο εντός έδρας παιχνίδι και η Παρί στη Βαρκελώνη. Πιο πλήρης η Μπάγερν, με καλύτερη ψυχολογία σαφώς και είναι ικανή να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στους «μπλαουγκράνα». Δεχόμενος απόλυτα πως όποιος ποντάρει Μπαρτσελόνα σε τιμές αουτσάιντερ καλά θα κάνει, μια και πρόκειται για αποδόσεις που θ’ αργήσουμε πολύ ξανά να τις δούμε να συνοδεύουν τους Καταλανούς, θα πάω με την Μπάγερν από το ημίχρονο, γιατί οι Βαυαροί βρίσκονται σε εκρηκτική κατάσταση.
Στο Γιουρόπα Λιγκ, στα ημιτελικά παιχνίδια των δύο τελευταίων ετών της διοργάνωσης, το «Over» έχει παρουσιαστεί έξι φορές σε οκτώ παιχνίδια.

Επιλογές 3/4:
Bayern-Barcelona 1 HT-1 FT (3,25)
Borussia Dortmund-Real Madrid 2 (2,50)
Basel-Chelsea 4-6 Goal (3,00)
Fenerbahce-Benfica 1 (2,65)

1 σχόλιο:

cooltobeblue είπε...

Τι είναι αυτός ο Λεβαντόφσκι ρε παιδιά; Απ’ τον Στράτο Τζώρτζογλου είχα να δω τέτοιο «9»άρι.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket