Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πλημμύρισε η χώρα από δάκρυα

21 Απρίλη έπεσε η Δημοκρατία, 21 Απρίλη έπεσε η ΑΕΚ, 21 Απρίλη έπεσε η θεία μου και έσπασε το πόδι της. Ασχημη μέρα για θηλυκά... Δύο εβδομάδες τώρα έχω κατουρηθεί πάνω μου από τα δάκρυα που χύνουν όλοι για την «Ενωση». Αν κάθε δάκρυ ήταν €, η ομάδα θα είχε βγάλει όλα τα έξοδα της φετινής χρονιάς και δεν θα χρειαζόταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να τρώνε το Σαββατοκύριακο διπλές και τριπλές μερίδες μακαρόνια, επειδή τις προηγούμενες μέρες ήταν νηστικοί. Από την ώρα που έγινε το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανθρακικό κάθε νούμερο που «σέβεται» τον εαυτό του βγήκε να κάνει δηλώσεις για την ΑΕΚ. Δεν έχει σημασία τι έλεγαν. Δεν τους ενδιέφερε. Να μιλήσουν ήθελαν, να γράψουν τη δική τους βλακεία. Οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι ξέχασαν τι ισχυρίζονταν τόσα χρόνια περί κανόνων που πρέπει να τηρηθούν στους υποβιβασμούς του Αρη και του Ηρακλή (άλλο να πέφτεις αγωνιστικά και άλλο να σε ρίχνουν νταηλίκι για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης για παράδειγμα) και τώρα άλλαξαν την πλάκα γιατί έπεσε η ΑΕΚ. Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα...
«Οι ιδέες δεν υποβιβάζονται» έγραψε ένας, «η σιωπή του σεβασμού γι’ αυτό που υφίσταται η ΑΕΚ» (μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω διαβάσει), πρόλαβε ένας άλλος. «Δάκρυα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι για την ΑΕΚ» το φιλοσόφησε ο πιο «έξυπνος» απ’ όλους. Μέχρι κι ο Αλέφαντος τους λυπήθηκε κι άρχισε το γνωστό τροπάριο με το Νεστορίδη και τον Μίμη Παπαϊωάννου.
Πλημμύρισε η χώρα από δάκρυα. Ειλικρινή και κροκοδείλια. Δύσκολο να διακρίνεις τα πρώτα από τα δεύτερα. Δεν υπάρχει πιο προσβλητικό πράγμα από το να σε λυπούνται οι άλλοι. Οι δηλώσεις «κρίμα, δεν πρέπει να πέσει ένα ιστορικό σωματείο» (λες και μόνο η ΑΕΚ έχει ιστορία) και «όλοι στενοχωριόμαστε για αυτά που τραβάει η ΑΕΚ» όταν έρχονται από δημοσιογράφους και οπαδούς αντιπάλων, μάλλον θλίψη πρέπει να προκαλούν στους ΑΕΚτζήδες.
Οπως και να το κάνουμε, ο αγωνιστικός υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι ένα αθλητικό γεγονός. Δυσάρεστο για πολλούς, ευχάριστο για άλλους τόσους, αλλά αθλητικό. Αυτό, συμβαίνει παντού. Το ποδόσφαιρο είναι ένας μεγάλος κύκλος. Κάποια στιγμή γυρνάει ο τροχός κι έρχεται η σειρά σου. Το να αρχίσουν οι θεωρίες συνομωσίας είναι το μόνο εύκολο, άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Γιατί να πέσουμε εμείς κι όχι κάποιος άλλος; Η απάντηση είναι εύκολη: γιατί σε τέσσερα ματς στο φινάλε του πρωταθλήματος, δεν έκανες ούτε μισή φάση. Στη σούμα: σ’ ένα ανθυγιεινό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όπως είναι αυτό της Σούπερ Λίγκας, αν πρέπει να κλάψουμε και να λυπηθούμε για κάτι, είναι γιατί δεν έπεσε η ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια και γιατί υπάρχουν ακόμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη ομάδες σαν τον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Επιλογές 2/3:
Manchester U.-Aston Villa 2 (7,50)
Monaco-Clermont 4-6 Goal (3,50)
Celta-Zaragoza 2 (3,45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket