Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Θα ‘ναι καλύτερα να τους γα τη μα

Αν σήμερα ανατρέψουμε όλα τα προγνωστικά και αποκλείσουμε τους Γερμανούς, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο ε; Τα χαράτσια θα ξεχαστούν; Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων το ίδιο; Εκείνος ο ενοχλητικός τύπος που παίρνει κάθε μέρα για λογαριασμό της τράπεζας και μας ζαλίζει τον έρωτα θα ξεχαστεί κι αυτόςΗ ανεργία, η αφραγκία, η ανασφάλεια, η μιζέρια, η δυστυχία θα μοιάζουν με μακρινές κι άσχημες αναμνήσεις; Το σημείωμα αυτοκτονίας θα μείνει στο συρτάρι; Για πόσοΓια λίγο. Μέχρι το Σάββατο το πρωί. Αντε, το πολύ μέχρι τη Δευτέρα. Το ποδόσφαιρο είναι πολιτική. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Μην ξεγελιέστε από τους διάφορους μαλάκες που ισχυρίζονται το αντίθετο. Μόνο που σε αντίθεση με τις επιδόσεις των πολιτικών, οι επιδόσεις του Κατσουράνη, του Σαμαρά, του  Σαλπιγγίδη και των υπόλοιπων έχουν σημαντική επίδραση στη ζωή μας για μικρό χρονικό διάστημα. Πόσο κρατάει η ηδονή; Μια βραδιά; Ενα Σαββατοκύριακο; Ενα μήνα; Πιθανότατα μια νίκη επί της Γερμανίας θα αποτελέσει ορόσημο και σημείο αναφοράς για γενιές και γενιές Ελλήνων φιλάθλων. Η ιστορική της αξία θα είναι ανυπολόγιστη. Η πρακτική της (αξία) όμως; 
Η πρακτική αξία θα εξανεμιστεί μόλις «σκάσει μύτη» ο επόμενος απλήρωτος λογαριασμός. Και μπορεί η προοπτική, να χάσει η πουτάνα του Βερολίνου, τον ύπνο της εξαιτίας του Φερνάντο Σάντος και των ποδοσφαιριστών του να ζωγραφίζει αυτομάτως ένα χαμόγελο στα χείλη όλων μας, επί της ουσίας όμως τίποτα δεν θα αλλάξει. Αυτή (η πουτάνα) θα κρατάει το μαχαίρι, αυτή και το πεπόνι.  Δεν υποτιμούμε τη χαρά, ειδικά στην εποχή που ζούμε. Οτιδήποτε μας βγάζει από την εθνική μας κατάθλιψη είναι καλοδεχούμενο. Αλλά ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, όσο κι αν εμείς ή ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να του δώσει χαρακτήρα «σκληροί και πλούσιοι εναντίον υπερήφανων και φτωχών», παραμένει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί μέσα στο γήπεδο (δεν είναι δα και... θεοί), ξέρουμε και ποιοι είμαστε εμείς (αν μας ευνοήσουν οι περιστάσεις και η τύχη μπορούμε να γίνουμε ακόμη και πρόσκαιροι... θεοί). Αραγε αν κάτσουμε να χάσουμε θα μας λυπηθούν; Ή θα μας πουν ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Μήπως αν φάμε και πολλά γκολ θα το σκεφτούν λίγο θετικότερα; Μάλλον όχι. Σίγουρα θα ‘ναι καλύτερα να τους γα τη μα και μετά να τους μοστράρουμε κι ένα κωλοδάκτυλο και άντε στο διάολο. Νααα και αν θα ‘μαστε σκλάβοι τα επόμενα χρόνια, νααα κι αν δεν θα ‘μαστε!

• Germany vs. Greece
  Correct score 1-1 (9,50)
  St. Patricks-Bohemian 2 (5,25)

• Spain vs. France
  First player to score: Iniesta (9,00)

• England vs. Italy
  First team to score: Italy (1,95)
  Union-Estudiantes Χ (2,75)
  Atletico GO-Fluminense 2 (2,15)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket