Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Όλοι ευχαριστημένοι και οι Κροάτες με το δάχτυλο στο στόμα!!!

Καλησπέρα. Ωραία μέρα σήμερα. Σενάρια, βρώμικα παιχνίδια, σκοπιμότητες. Πως να μην μπεις στο πειρασμό να τα ακολουθήσεις και να μην ασχοληθείς μαζί τους, όταν συμμετέχουν οι συνήθεις ύποπτοι Κροάτες, οι μπαγαπόντηδες Ιταλιάνοι και οι Ισπανοί που έχουν νόμιμο τον  χρηματισμό για μη ήττα. Παίζουν και οι Ιρλανδοί αλλά και εκεί προπονητής είναι Ιταλός (δεν υπονοώ τίποτε). Τους Ιρλανδούς τους πίστευα αλλά...φευ.

Τα σενάρια πρόκρισης:
α) αν υπάρξει νικητής, τότε προκρίνεται ως πρώτος, ενώ ο ηττημένος αποκλείεται σε περίπτωση νίκης της Ιταλίας. Αν δεν κερδίσει η Ιταλία, Ισπανία και Κροατία προκρίνονται.
β) σε περίπτωση νίκης της Ιταλίας και ισοπαλίας στο Κροατία – Ισπανία, τότε: 1) αν η ισοπαλία είναι με 0-0, προκρίνονται Ισπανία και Ιταλία, μένει έξω η Κροατία. 2) αν η ισοπαλία είναι με 1-1 και η Ιταλία κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή 2-0, προκρίνονται Ισπανία και Κροατία. 3) αν η ισοπαλία είναι με 1-1 και η Ιταλία κερδίσει με δύο γκολ (εκτός του 2-0) διαφορά, τότε προκρίνονται Ισπανία και Ιταλία. 4) αν η ισοπαλία είναι με 2-2 και άνω, τότε προκρίνονται Ισπανία και Κροατία.

Θεωρώ δύσκολο το 2-2 σκορ αλλά όχι αδύνατο το 1-1. Τα έχουμε καλά με όλους και αφήνουμε κάτι σε Ιταλικά χέρια. Οι Ιταλοί από τη μεριά τους πρέπει να κερδίσουν με δυο γκολ διαφορά τους Ιρλανδούς. Το 2-0 δεν είναι αρκετό το 3-0 είναι εξουθενωτικό για τους Ιρλανδούς, οπότε η επιλογή του 3-1 σκορ τρώγεται!!!  Όλοι ευχαριστημένοι και οι Κροάτες με το δάχτυλο στο στόμα!!!
Σενάρια είναι, χαλαρό το ποντάρισμα λοιπόν, μην ξεσαλώσετε!!!

 Μην τα ψάχνεται στον ΟΠΑΠ τα σκορ παίζονται μόνο έξω.


Let's  bet...
SYSTEM SEAT-FIAT
  1. Spain - Croatia -(1-1) score-  (6.50)
  2. Italy - Ireland -(3-1) score-  (9.50)
Ζητάμε 1-2 (στήλες 3) επι 500 στα μονα και 100 στη δυάδα.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket