Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Papiss Cissé


Ο Σενεγαλέζος Papiss Demba Cissé, έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της Newcastle United. Ο ίδιος το διασκεδάζει και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί συμπεριφορές βεντετισμού. Είναι κοντά στον κόσμο και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση. Είτε με επισκέψεις έκπληξη σε σπίτια νεαρών θαυμαστών του, είτε με το να πηγαίνει για κούρεμα σε συνοικιακό μαγαζί και να περιμένει στην ουρά!
Ο Cisse έχει κάνει όλη την Αγγλία να ασχολείται μαζί του λόγω των επιδόσεων του εντός αγωνιστικών χώρων, όπου σπάει το ένα ρεκόρ σκοραρίσματος μετά το άλλο και οδηγεί εκ του ασφαλούς τις «Καρακάξες» στην Ευρώπη. Η παρουσία του από μόνη της στο κουρείο του Ιγιάντ Αταλάχ ήταν η καλύτερη διαφήμιση! Ο ποδοσφαιριστής της Newcastle πήγε για κούρεμα σε ένα μαγαζί όπου η υπηρεσία προσφέρεται έναντι έξι λιρών. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, περίπου 200 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το κουρείο. Ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει με όσους τον προσέγγισαν, να υπογράψει αυτόγραφα, να βγάλει φωτογραφίες ακόμα και να κεραστεί πίτσα από έναν που του την πρόσφερε! Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χαμόγελό του!
«Υπήρχαν πέντε άνθρωποι μέσα στο μαγαζί περιμένοντας όταν μπήκε και έκατσε. Περίμενε στην ουρά όπως όλοι και άφησε ακόμα και ένα 14χρονο παιδί να κουρευτεί πριν από αυτόν. Δέκα λεπτά μετά την άφιξή του, 200 άτομα είχαν μαζευτεί έξω από το μαγαζί. Ηταν τρελό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.
Εκεί όμως που φάνηκε ακόμα καλύτερα ο χαρακτήρας του Cisse, ήταν η μυστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στον τετράχρονο Sam Livingstone! Ο Sam του έστειλε μία κάρτα όπου του έγραφε «Καλωσόρισες στη Νιούκαστλ» όταν πήγε στην ομάδα. Η κάρτα πήγε στο προπονητικό κέντρο και ο Σενεγαλέζος αποφάσισε να ευχαριστήσει αυτοπροσώπως τον νεαρό θαυμαστή του! Πήγε στο σπίτι του και όταν ο Sam τον αντίκρισε, έμεινε στήλη άλατος! «Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν ο μπαμπάς είπε σε μένα και τον αδερφό μου τον Jack να δούμε ποιος είναι στην πόρτα. Το να δούμε τον Papis Cisse να στέκεται εκεί ήταν καταπληκτικό, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Μπήκε μέσα, μας έφερε κάποια πραγματικά σπουδαία δώρα και μετά μας έδειξε το αμάξι του! Ηταν καταπληκτικό», τόνισε ο πιτσιρικάς ενώ ο εφτάχρονος αδερφός του είπε: «Δεν ξέραμε τίποτα για την επίσκεψη του και ήταν μια σπουδαία μέρα για εμάς».
Οσον αφορά τον πατέρα, που κατάφερε να κρατήσει για αρκετό καιρό μυστική την επίσκεψη, είπε: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες. Δεν αποδίδονται συχνά τα εύσημα σε ποδοσφαιριστές για πράγματα που κάνουν εκτός αγωνιστικού χώρου. Η χειρονομία αυτή του Cisse δείχνει πόσο αληθινός, προσγειωμένος και εκπληκτικός άνθρωπος είναι».
Ευγνώμων, πάντως, νιώθει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, για τον τρόπο που τον έχουν αγκαλιάσει όλοι στο Newcastle, μακριά από ρατσιστικές και κάθε άλλου είδους εχθρικές ακρότητες. «Η υποδοχή που μου έχουν κάνει στο Newcastle είναι εκπληκτική και ευχαριστώ τους πάντες που με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Από τους ανθρώπους του συλλόγου μέχρι τις χιλιάδες οπαδών. Είναι απλά φανταστικοί, με έχουν αγγίξει πραγματικά». Δείγμα του όταν υπάρχει αμοιβαία καλή σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τον κόσμο, αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού η ψυχολογία ενός επιθετικού είναι πολύ σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket