Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Marble Mountain Resort»




Στην Κωνσταντινούπολη μαχαιρώθηκαν μπροστά στην Αγιά Σοφιά. Χθες το βράδυ, στο... «Marble Mountain Resort» (η νέα ονομασία του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα μέσα στο πούλμαν του Παναθηναϊκού. Τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης καταδικάζουν με τον πιο απερίφραστρο τρόπο την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού κατά την μετάβασή του στο γήπεδο, από την οποία δύο παίκτες, χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αραγε όλα αυτά που συνέβησαν δεν αποτελούν για κάποιους δυσφήμηση του αθλήματος; Ή μήπως τα υψηλόβαθμα στελέχη της εκάστοτε Λίγκας, θα αποφασίσουν για μια ακόμη φορά να κλείσουν τα μάτια;
Η λιθουανική ιστοσελίδα lrytas.lt έκανε λόγο για βανδάλους, ενώ η ισπανική Marca ανέφερε πως έτσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, γιόρτασαν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!!!
lrytas.lt «Απίστευτη επίθεση. Βάνδαλοι έριξαν τούβλα και έσπασαν το παράθυρο, με συνέπεια να χτυπήσουν δύο παίκτες. Επρεπε να διακομισθούν από το νοσοκομείο».
AS «Ultras του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον λεωφορείο του Παναθηναϊκού. Περπέρογλου και Σμιθ στο νοσοκομείο και ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε. Το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά το χειρότερο είναι πως οι δύο παίκτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Σκέφτονται παιδιά για τους τελικούς».
Sportal «Επίθεση στο πούλμαν και αναβολή. Η Ελλάδα χωρίς Πρωταθλητή; Είναι ορατός ο κίνδυνος να μην γίνουν οι τελικοί. Δύο τραυματίες, ευτυχώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τραυματίστηκε».
Μarca «Οπαδοί του Ολυμπιακού έστειλαν στο νοσοκομείο δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Μετά τον τίτλο της Ευρωλίγκας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφάσισαν να «γιορτάσουν» με επίθεση με πέτρες σε πούλμαν του Παναθηναϊκού».
basketnews.lt «Ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε αφού μετά από επίθεση τραυματίστηκαν δύο αθλητές. Ο λόγος; Κάτι συνηθισμένο για τη χώρα, ο χουλιγκανισμός! Ενα τούβλο έσπασε το τζάμι και τραυμάτισε δύο αθλητές».

Επιλογές:
Boulogne-Monaco 2 (2,55)
Metz-Tours 2 (3,00)
Chateauroux-Guingamp 2 (2,95)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket