Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Oι αστυνομικοί ήταν Tσάκι Tσαν(ιδες)

Χαρές και πανηγύρια έχουμε από χθες το απόγευμα στη Γαλατάσαραϊ, που κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τον Colin KazimRichards, στέλνοντάς τον δανεικό στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «National Turk», ο δανεισμός του 25χρονου μεσοεπιθετικού (που δεν είναι και το πιο ήσυχο παιδάκι) στους πρωταθλητές Ελλάδας ανακούφισε τους ανθρώπους της Γαλατά. «Οι οπαδοί της Γαλατά απαλλάχτηκαν από τον Kazim», είναι ο τίτλος του άρθρου, το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία ύψους 900.000 ευρώ του Ολυμπιακού με τον παίκτη. «Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του και η εγωιστική συμπεριφορά του κατέστρεψαν την σχέση πατέρα και γιου που είχε με τον Φατίχ Τερίμ. Μέρα με την μέρα ο προπονητής της Γαλατά έχανε την υπομονή και την επιείκειά του προς τον Kazim, ο οποίος απομακρυνόταν συνεχώς από τα βασικά πλάνα της ομάδας», γράφουν οι Τούρκοι. Επίσης, το κείμενο του συγκεκριμένου άρθρου αναφέρει: «Απείθαρχος και ατομιστής, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να καθιερωθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ούτε με τη Φενέρ που τον έστειλε δανεικό στην Τουλούζ ούτε με την Γαλατά στην οποία βρήκε μία ακόμη ευκαιρία, αλλά συνέχισε από το κακό στο χειρότερο. Είναι η κλασική περίπτωση ταλαντούχου και προβληματικού παίκτη, που το ταλέντο του ξεθωριάζει και ξεθωριάζει γρήγορα». Ακόμα και η λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει το άρθρο αναφέρει: «Καλά… ξεκουμπίδια».
Πέρα όμως από τους χαρακτηρισμούς για τον παίκτη το συγκεκριμένο δημοσίευμα αντιμετωπίζει με ειρωνεία την απόφαση του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει. «Η επιτροπή μεταγραφών του Ολυμπιακού ήταν αυτή που πραγματικά απέτυχε στις εξετάσεις». Οπως και να το κάνουμε ο Ολυμπιακός ήθελε και λίγο τρέλα στο παιχνίδι του.
Από την Τουρκία πάμε Πελοπόννησο όπου είχαμε ένα απίστευτο περιστατικό σε αγώνα πρωταθλήματος της Β’ Αχαΐας, Θέα–Αετός Ρίου. Ποδοσφαιριστής κτυπά με καρατιά στο κεφάλι τον επόπτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου! Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και στιγματίστηκε από αυτό το συμβάν, με τον τραυματισμό πάντως του επόπτη να μην είναι σοβαρός, καθώς τού έγιναν ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Οσον αφορά τον Ελληνα Τζάκι Τσαν, ο οποίος προσπάθησε να τελειοποιήσει την τέχνη του, αναζητώντας το δίκιο του στο κεφάλι του επόπτη, έσπευσε να ξεφύγει σαν «κίτρινη αστραπή» σκαρφαλώνοντας στα σύρματα και βγαίνοντας από το γήπεδο, για να πάρει στη συνέχεια το αυτοκίνητό του και να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί. Ομως λίγα λεπτά αργότερα η αστυνομία τον συνέλαβε, αφού τού είχε στήσει μπλόκο.

Επιλογές:
Fulham-West Bromwich 2 (3,85)
Leicester-Middlesbrough 1 (1,90)
Cagliari-Roma 2 (2,25)
Valencia-Barcelona 2-3 Goals (1,90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket