Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πουστράκια, ανώμαλοι και ό,τι προκύψει!

Πουστράκια στη Super League, που από αδερφές το παίζουν και αντράκια υπάρχουν πολλά. Επειδή μου γύρισαν τα μυαλά με αυτά που ακούω και διαβάζω τις τελευταίες μέρες, σήμερα θα ασχοληθώ με δύο από αυτά. Φθάσαμε λοιπόν και σε αυτό το σημείο. Ο Αστέρας Τρίπολης να κάνει μαθήματα ηθικής στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Η ομάδα την οποία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας την είχε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί κατηγορώντας τη με συγκεκριμένο τρόπο για ανάμειξη στα ύποπτα παιχνίδια αλλά όντως τυχαίως δεν της επιβλήθηκε καμία κύρωση, η ομάδα που ενώ γίνονταν όλα αυτά, πήρε τη θέση του Ηρακλή και παίζει κανονικά στη Super League, παραδίδει μαθήματα ήθους. Προσφάτως βέβαια που ο Αστέρας έπαιζε στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, στο Καυτανζόγλειο, ο Μποροβήλος δεν ήρθε. Θα μπορούσε να παραδώσει και από κοντά αυτά τα «μαθήματα ήθους» του Αστέρα. Αλλά γιατί να έρθει το πουστράκι του Μαρινάκη; Για να δει από κοντά το «κόσμημα» της Αρκαδίας ή για να γίνουν οι θεατές του αγώνα 41; Ετσι κι αλλιώς το ήξερε το αποτέλεσμα από πριν.
Ο Αστέρας με τον Ατρόμητο τις τελευταίες μέρες ανταλλάσσουν ανακοινώσεις ο ένας κατά του άλλου με αφορμή τη διαιτησία του Βοσκάκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, την επίθεση του Ατρόμητου στον Τσιώλη και πάει λέγοντας. Στην ανακοίνωση του Αστέρα, η τελευταία παράγραφος είναι υπόδειγμα πρόκλησης, θράσους και ντροπής. Αναφέρει το εξής η ομάδα «διαμάντι» του Ελληνικού ποδοσφαίρου: «Βασική μας θέση (που την έχουμε κάνει πράξη στα 4,5 χρόνια παρουσίας μας στη Super League όπου ασχοληθήκαμε μόνο μια φορά με τη Διαιτησία), είναι ότι πρέπει όλοι να στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στους θεσμούς, αν θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο». Με λίγα λόγια ο Μποροβήλος μας λέει ότι αυτός λοιπόν είναι ο Αστέρας, έτσι όπως τον μάθαμε από τη δημοσιοποίηση των διαλόγων από τον υπερκοριό της ΕΥΠ. Η ομάδα που σέβεται τους θεσμούς και στέκεται υπεύθυνα απέναντι σε αυτούς. Φτάνει ρε τραβεστί, θολοκουλτουριάρη Μποροβήλο, αρκετός ο μπάφος και η μαλακία σου.
Στο καπάκι ο Ατρόμητος βγάζει ανακοίνωση κατά του Αστέρα (εδώ είναι που λες, «μα για τόσους μαλάκες μας περνάνε οι ανώμαλοι;») και για την ομάδα της Αρκαδίας αναφέρει τα εξής: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!». Δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους και συμπεριφοράς, από μια ομάδα η οποία ενεπλάκη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που συγκλόνισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο». Αλήθεια, ρε Σπανέ; Ωστε αυτή είναι η άποψή σου για τον Αστέρα; Και γιατί δεν τη μάθαμε ποτέ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ άρχισε το πρωτάθλημα και ενώ συνεχιζόταν το πρωτάθλημα; Τόσο καιρό πού ήσουν ρε γραφικέ, υποψήφια γλάστρα του Μαρινάκη; Μήπως ακόμα σκεφτόσουν σοβαρά να αποχωρήσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου μετά τα όσα συνέβησαν στον περσινό τελικό-παρωδία του Κυπέλλου; Eκεί που έκανες σαν το σπιτονοικοκύρη που τον ξεπαρθένεψε ο Αδαμίδης!
Ρε Μαρινάκη, μιας και ασχολήθηκα με δύο από τα μασκότ πουστράκια σου, επειδή τελικά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα γίνονται και ξαναγίνονται και όλα πρέπει να τα θεωρήσουμε φυσιολογικά γιατί αυτό απαιτεί η οπαδική σου προπαγάνδα. Επειδή, όλα στο παιχνίδι είναι, εκτός από το ίδιο το παιχνίδι. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια δυσάρεστα ή αντιαθλητικά γεγονότα με την ομαδάρα σου, μήπως να στείλουμε το video της Ξάνθης στον Μπέο για να αποφανθεί αν έγινε συρραφή; Δίδαξε ήθος λοιπόν η ομάδα σου για μια ακόμη φορά. Απλώς η «ατυχία» της ήταν ότι πλέον την έχει σε βίντεο όλη η Ελλάδα. Είσαι μάγκας Τοροσίδη; Ωραία, την έκανες την παλικαριά σου, τσίμπα τώρα και τέσσερις αγωνιστικές για να στρώσεις. Και εσύ και ο Πάντελιτς και όποιος μπλέχτηκε στους τσαμπουκάδες. Μόνο ο κυρ Σάββας απαλλάσσεται λόγω γραφικότητας και τον θέλουμε για πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ετσι γίνονται αυτά αλλά ποιος να τολμήσει να τους αγγίξει; Η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο. Μήπως τιμώρήθηκε κανείς για το περσινό ντέρμπι της ντροπής ή τις κασέτες και τα στημένα; Πάντως, το μεγαλύτερο «κορόιδο» της ιστορίας είναι ο Βαλβέρδε. Το βίντεο τον δείχνει να λειτουργεί ως πυροσβέστης στην ένταση και βλέπω να το τρώει το κεφάλι του. Δεν κολλάει με τίποτα ο χαρακτήρας του με το ήθος και τις αρχές της συγκεκριμένης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket