Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Oικιακή βοηθός

Μία ανακοίνωση της «Αυτόνομης Θύρας 10» με αφορμή την έλευση του Μποροβήλου (δεν ήρθε τελικά το γατάκι) και του Αστέρα Τρίπολης στην Θεσσαλονίκη, ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει ολόκληρη την Αστυνομική Διεύθυνση, που έλαβε μέτρα ανάλογα με αυτά που θα λάμβανε σε περίπτωση που επισκεπτόταν την πόλη ο Μπαράκ Ομπάμα. Και επειδή τα μπουρδέλα έχουν κανόνες απαράβατους και οργάνωση, μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της Super League, γράφτηκε χθες στο Καυταντζόγλειο. Στον αγώνα Δόξα Δράμας - Αστέρας Τρίπολης, κόπηκαν 18 (δεκαοκτώ) εισιτήρια και οι εισπράξεις δεν ξεπέρασαν τα τριακόσια ευρώ! Συνολικά στις κερκίδες του σταδίου δεν βρέθηκαν περισσότεροι από σαράντα φίλαθλοι. Φυσικά τα έξοδα του αγώνα (και όχι μόνο) βγήκαν από το στοίχημα. Ολη η κοινωνία έπεσε πάνω στο διπλό των Αρκάδων αλλά Σάμιος και Μποροβήλος (εκλεκτοί του Μαρινάκη) είχαν άλλη άποψη. Κρίμα για τους ειδικούς του στοιχήματος γιατί οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για το παρθενικό τους διπλό.
Εκλογές έχουμε τον Οκτώβριο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Σοφοκλής (σαν οικιακή βοηθός) άρχισε από τώρα τις πίπες στον Μαρινάκη. Αλλά δεν είναι μόνο ο Πιλάβιος. Καμία ομάδα δεν έβγαλε... ούτε άχνα για την καρατόμηση του Κύρου Βασσάρα. Καμία ομάδα δεν είχε άποψη. Καμία δεν τόλμησε να πάρει θέση. Το «νταβατζιλίκι» πάει σύννεφο, ο Ολυμπιακός κάνει επίδειξη ισχύος όποτε θέλει, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι συνυπεύθυνοι με την ανοχή, την αφέλεια και τη δουλικότητά τους.
Ζαγοράκης, Αρης και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις πετάνε αετό, ενώ ο Ολυμπιακός κάνει παρέλαση για να επιδείξει τα όπλα του. Θα βάλουν τις φωνές όταν αδικηθεί η δική τους ομάδα, αλλά μέχρι εκεί φτάνει το στενό μυαλό τους. Οταν συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα που καθορίζουν την εξέλιξη ενός Πρωταθλήματος, κοιμούνται όρθιοι μιας και είναι εξαρτημένοι και κάνουν την πάπια, μην τους μαλώσει το μεγάλο αφεντικό.
Ο ΠΑΟΚ είναι έρμαιο στις ορέξεις του καθένα. Δεν έχει κάποιος λεφτά, θα μπει τσάμπα στο γήπεδο, θέλει κάποιος να πει τον καημό του θα βρει βήμα να ξεφτιλίσει τον Ζαγοράκη. Θέλει κάποιος να μπει μέσα στα γραφεία και να τα σπάσει; Κανένα πρόβλημα, οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Το ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν μια ήττα είναι γεγονός. Δεν μπορεί για παράδειγμα να κερδίζει ούτε η Μπαρτσελόνα συνέχεια. Αλλά αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα για να χρυσώσει κανείς το χάπι του αποκλεισμού. Ακόμη και ο Μπόλονι μπήκε σε αυτό το τρυπάκι και είπε πώς μια ήττα μετά από δυόμιση μήνες δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή.
Χθες του ΠΑΟΚ δεν του έφταιγε το κατεστημένο της Αθήνας, αλλά ο ίδιος του ο εαυτός. Οπως ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ (μην «γαυρίζετε», ήταν οφσάιντ) έτσι η μπάλα τιμώρησε και στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα γκολ που αδικεί τον τερματοφύλακα του, τιμωρεί τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον αδικεί. Γιατί η καλύτερη ομάδα ήταν ο Ατρόμητος και πρέπει να το παραδεχθούμε. Αν φυσικά δεν έμπαινε το γκολ στο 90ο λεπτό όλα θα ήταν ωραία αλλά και αν σήκωνε το σημαιάκι ο επόπτης πάλι τα πράγματα θα ήταν σκούρα έτσι δεν είναι; Τελικά, αυτοί οι εκατό «γνωστοί-άγνωστοι» οπαδοί στεναχωρέθηκαν για τον αποκλεισμό ή χάρηκαν που τους έκατσε ένα αποτέλεσμα για να κάνουν το περήφανο «ντου;».
Και μέσα σε όλα αυτά, έχουμε χαρές και πανηγύρια από τον Λάμπρο Σκόρδα και την κωλοφυλλάδα του (Κίτρινος Τύπος όνομα και πράγμα). Βέβαια, Αρης είσαι και για να επιβιώσεις χαίρεσαι με τις αποτυχίες των άλλων. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους με προσφυγές, χρέη και αγωνιστικά τμήματα σε αποσύνθεση, πουλάνε και τρέλα με τα φυλλάδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket