Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μεροκαματιάρης υπουργός

Δεν βρέχει, όλη η Ελλάδα «φτύνει» τον επιθεωρητή Κάλαχαν. Ο υπερτιμημένος φελός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με το που ξεστόμισε την απερίγραπτη παπαριά – παραδοχή «δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο πριν το ψηφίσω, είχα άλλες ασχολίες» το internet έχει πάρει φωτιά. Μιλάμε για ψηφιακό ντελίριο με την «σούσι» ειλικρίνεια του. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί φαντάστηκα ότι θα βγει και σε περίληψη. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί τις τσόντες μ’ αρέσει να τις βλέπω όχι να τις διαβάζω. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί στην τουαλέτα παίρνω μόνο σταυρόλεξο. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχε τελικό στο dancing on ice! Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα δει πρώτα την ταινία. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είμαι μάγκας και το κέφι μου θα κάνω. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί θα ανεβεί το καλοκαίρι Επίδαυρο και θα πάω. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί έπρεπε να γυρνάω από κανάλι σε κανάλι για να το υπερασπίζομαι. Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είμουν ο Μπάτμαν και πολεμούσα το έγκλημα.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί, μας προσφέρουν εδώ και χρόνια αμέτρητες στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Τέτοια επιτυχία σε cast ούτε στα όνειρα μας. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Η μία έκπληξη, η μία ανατροπή, διαδέχεται την άλλη. Και πάντα μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Αδιάβαστους. Εκεί που πιστεύουμε ότι τα έχουμε δει όλα κι ότι η γκάφα κάποιου πολιτικού είναι η μεγαλύτερη, τσουπ, ξεπετάγεται ένας άλλος πολιτικός και κάνει μια ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο στο τελευταίο δεκαήμερο να ψάξει κανείς, θα δει ότι ξεκινήσαμε δυναμικά το νέο έτος με show Κίμωνα Κουλούρη, συνεχίσαμε με ατάκες Σημίτη, προχωράμε με μπαρούφες Χρυσοχοΐδη... Και έχει ο Θεός. Βέβαια, το νηπιακό επίπεδο και η μεροκαματιάρικη υπουργίλα «για τα σένα κυρία μου», του Μιχαλάκη, πάντα ξεχείλιζε. Το Dacotieris Bet ευχαριστεί τους εκατό χιλιάδες περίπου ψηφοφόρους της Β’ Αθηνών του Χρυσοχοΐδη και το αλάνθαστο πολιτικό τους κριτήριο που τους ώθησε να τον ψηφίσουν αδημονώντας να λάβουν τα λεφτά που υπήρχαν. Αμφιβάλλουμε αν έχουν ξυπνήσει.
Ηταν αφοσιωμένος, λέει ο Χρυσοχοΐδης, στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και δεν είχε χρόνο να διαβάσει το μνημόνιο. Ομως και στο οργανωμένο έγκλημα «μούσκεμα» τα έκανε… Πιο οργανωμένο έγκλημα από αυτό του μνημονίου, πού θα έβρισκε; Τρομάρα του! Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως, ο Χρυσοχοΐδης αποδεικνύει καθημερινά πως έχει όλα τα προσόντα να αντικαταστήσει τον Geoffrey και γιατί όχι να ηγηθεί της χώρας! Δεν βλέπει τι υπογράφει και τελικά δεν ξέρει τι του γίνεται, άσχετα αν αυτό σημαίνει «όποιον πάρει ο χάρος!».
Να με συμπαθά, βέβαια, και η κυρά Κατσέλη, αλλά σε τρεις ώρες δεν διαβάζεις ούτε Αρλεκιν, ούτε καν την Espresso (αν έχεις ασφαλώς καλλιτεχνικές ανησυχίες), όχι το μνημόνιο που είναι ίσα με την Πάπυρος Larouche Britannica! Εν πάση περιπτώσει, το Dacotieris Bet καταδικάζει απερίφραστα τους κακοήθεις εκείνους που πνέουν μένεα κατά του Χρυσοχοΐδη για την παραδοχή του αυτή. Αλήθεια, που να έβρισκε ο άνθρωπος τον χρόνο να διαβάσει δέκα τόμους μαυρίλα κι αραχνιά. Ολο απολύσεις, μέτρα, περικοπές δαπανών. Σκέτη κατάθλιψη. Γιατί να μαυρίζει την ψυχή του; Μήπως κι αν το διάβαζε θα άλλαζε κάτι; Πάλι δεν θα το ψήφιζε; Συνεπώς, γιατί να χάνει το χρόνο του τσάμπα; Εξάλλου, όπως είπε ο ίδιος, είχε άλλες δουλειές τότε, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Κάθε βράδυ καβαλούσε τις μηχανές της ομάδας Ζήτα και έβγαινε περιπολίες στο κυνήγι της εγκληματικότητας. Λίγο το έχετε αυτό, αχάριστοι; Κοτζαμάν υπουργάρα σάς φύλαγε από τα κλεφτρόνια, τους διαρρήκτες, τους ληστές και τους μπουκαδόρους. Επί υπουργίας του η Αθήνα ήταν ο επί γης παράδεισος. Πάντως, νομίζω ότι όλοι αυτοί που τον βρίζουν, δεν του καταλογίζουν τόσο ότι δεν το διάβασε, αλλά ότι τους εξέθεσε όλους, διότι, μέχρι τώρα, δεν έχει βγει ένας Υπουργός να μας πει ότι, πράγματι, το ‘χε διαβάσει πριν ψηφιστεί!!! Ο Geoffrey και ο Παπακωνσταντίνου το έχουν διαβάσει, άραγε;;;;; Τα ίδια ισχύουν και για το Λοβέρδο. Αν δεν είχε δημοσιεύσει το μνημόνιο ο «Γαύρος», μάλλον ούτε κι αυτός θα το είχε διαβάσει...

Επιλογές:
Zulte Waregem-Germinal 1 (1,80)
Barcelona-Real Madrid 1 ΗΤ (2,05)
Napoli-Inter 1 (2.05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket