Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο «τραβεστί» ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του Σοφοκλή


Το «Ονειρο θερινής νυκτός» είναι μια ρομαντική κωμωδία του William Shakespeare περιγράφοντας τις περιπέτειες τεσσάρων Αθηναίων και μιας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών, τη σχέση τους με το Δούκα και τη Δούκισσα της Αθήνας, Θησέα και Ιππολύτη μαζί με ξωτικά ενός δάσους κάτω από το φεγγάρι!!! Αυτό το όνειρο, αξίζει να το δει κανείς καθώς πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες δουλειές του Βρετανού συγγραφέα.
Στις αρχές Ιουλίου, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο «τραβεστί» ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του Σοφοκλή, Μανώλης Αντωνακάκης, απαντά σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το σκάνδαλο και τις αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια. Ενα απόσπασμα εκείνης της συνέντευξης είναι το εξής:
Οι ομάδες που εμπλέκονται είναι 16 μεταξύ των οποίων και σημαντικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε ποιές περιπτώσεις θεωρείται ότι κάποιος έχει διαπράξει το αδίκημα της δωροδοκίας ή της προσπάθειας προκαθορισμού αποτελέσματος;
«Πρέπει να δούμε τα συγκεκριμένα περιστατικά. Λέμε ότι υπήρχαν στημένοι αγώνες. Αλλά πρέπει να δούμε με βάσει ποιών συγκεκριμένων περιστατικών, σε ποιούς συγκεκριμένους αγώνες, από ποια πρόσωπα και έναντι ποιου αντιτίμου στήθηκαν οι αγώνες. Εμείς αυτό χρειάζεται να ερευνήσουμε για να απαγγείλουμε κατηγορίες».
Εσείς απαγγείλατε κατηγορίες με βάση αποχρώσεις ενδείξεις. Με βάση τη δικογραφία μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα ποιές θα μπορούσε να είναι αυτές;
«Λέει σε ένα σημείο Μάκης Ψωμιάδης σε μια συνομιλία του για τον Αστέρα Τρίπολης. ″Ελα ρε, εδώ μου φέρανε προχθές 500,000 € για να τους δώσω τον αγώνα″. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι έγινε κάποια προσφορά. Στη δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αρκεί η προσφορά».
Αυτά έλεγε τότε. Συγκεκριμένα ονόματα, συγκεκριμένα ποσά, ομάδες και έλεγε ότι στη δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αρκεί η προσφορά. Τώρα, αρχές Σεπτεμβρίου ακόμη περιμένουμε... Και τον συναντάμε ξανά να... υπογράφει την πειθαρχική δίωξη κατά του Ηρακλή για τις δηλώσεις που έγιναν. Ας μας πει λοιπόν ο «τραβεστί» ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του Σοφοκλή, με αυτά που έλεγε τότε και με αυτά που (δεν) έγιναν στη συνέχεια, τι είναι κατά τη γνώμη του το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρόταση:
Estonia-Northern
Ireland
1 (2,20)
Austria-
Turkey
Over (1,72)
Moldova-
Hungary 2 (1,70)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket