Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Οπαδός του Αστέρα Τρίπολης!


Υπάρχουν και χειρότερα! Το «ποδοσφαιρικό μπουρδέλο» καλά κρατεί, είχαμε την ελπίδα ότι θα «ξεβρομίσει» ο τόπος (τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο), και το βρίσκουμε μισοπεθαμένο και μέσα στον βούρκο στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Eχει δίκιο και ο Μπέος αλλά και ο «αιώνια καταζητούμενος» και καταδικασμένος Ψωμιάδης να θεωρούν ότι στοχοποιήθηκαν από την πολιτική εξουσία. Εδώ ακούστηκαν τα Σόδομα και τα Γόμορα και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Απλώς νομίζουν τα πολιτικά «τσακάλια» αυτής της χώρας ότι ικανοποίησαν το λαϊκό αίσθημα με την προφυλάκιση του ενός και μοναδικού Αχιλλέα και την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης του αξιότιμου κυρίου «πουράκλα». Ουδείς πιστεύει τον Γερουλάνο για την πρόθεσή του να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου ούτε βεβαίως τον μονίμως φλυαρούντα αλλά τώρα τελευταία, βουβό Μπιτσαξή. Κανένας δεν εμπιστεύεται διάτρητους θεσμούς όπως η «ελληνική ποδοσφαιρική μαφία» του Σοφοκλή ή η κλικαδόρικη Super League ούτε ασφαλώς αυτή την Αθλητική Δικαιοσύνη και τις διάφορες εκδοχές της, με τις αποφάσεις των οποίων γελάει όλη η Ελλάδα. Ενοχλήθηκαν οι «ιερές αγελάδες» του ελληνικού αθλητισμού καθόλου; Σίγουρα όχι, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κουβαλούν όπως λένε εκατομμύρια ψήφους. Εστω και αν αναφέρθηκαν στις περιβόητες δικογραφίες τα ονόματα των Μαρινάκη και Πατέρα, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως και ούτε θα γίνει.

Ο Σοφοκλής εξακολουθεί να παραμένει αρχηγός του παρακράτους (μέσα στο ίδιο το κράτος), όπως και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της δικογραφίας της ανακρίτριας, της Παπανδρέου. Η πλειοψηφία του κόσμου τους φτύνει. Είδατε να τους ενοχλεί; Καμία αίσθηση δεν τους κάνει. Αλλωστε, το σάλιο δεν έχει επιρροή στην τσέπη τους και τη βόλεψή τους. Η καρέκλα, τα συμφέροντά τους, η αποθέωση από τους «άρρωστους» οπαδούς, τα φράγκα του συνδρομητικού καναλιού και κάνα στοίχημα για να περνάει η ώρα...
Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα από κάθε πλευρά. Ούτως ή άλλως και αγωνιστικά η ισπανική προπονητική παροικία έχει φτιάξει ένα ξενέρωτο ομοίωμα του ισπανικού πρωταθλήματος, μόνο και μόνο για την επικόλληση ενσήμων, εκείνων που έχουν ξεμείνει από τις σοβαρές ομάδες της Ιβηρικής.
Οσο γρηγορότερα αθωώσετε Μπέο, Ψωμιάδη και Σία, τόσο ευκολότερα θα χωνέψουμε όλοι ότι «εντώ στο Ελλάντα» αξίζει μόνο να βλέπεις και να γελάς αλλά να μη συμμετέχεις.
Μετά και την σημερινή απόφαση, το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε, ο Γιώργάκης, μάλλον, είναι οπαδός του Αστέρα Τρίπολης και έδωσε εντολή ώστε να παραμείνει με το «έτσι θέλω» η αγαπημένη του ομάδα στη Super League. Αν έχετε αντιρρήσεις για αυτό, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο καταστατικό της «ελληνικής ποδοσφαιρικής μαφίας». Η Αρκαδία μπορεί να είναι περήφανη για το «καμάρι» της και η Ελλάδα για την δημοκρατία της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket