Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μπάλες της Γκέισας και ο «χοντρός»


Λίγες ώρες μετά την προσφυγή του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια, η Εκτελεστική Γραμματεία του Σοφοκλή ενδέχεται να ανακοινώσει τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Football League 2 μετά την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Προφανώς ο μαφιόζος «05:10» και δορυφόρος του Μαρινάκη δεν έχει αντιληφθεί ότι ο Ηρακλής δεν πρόκειται να κάνει πίσω ότι και αν συμβεί. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να πωρώσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο. Ενδέχεται όμως και να ανακοινώσει τα τέσσερα εγγυημένα κόλπα για τους μοναχικούς οργασμούς του «προέδρου» της. Και επειδή είναι φώς φανάρι ότι πίσω από τον Σοφοκλή «κρύβεται» ο «χοντρός», το Dacotieris Bet μοιράζει (αφιλοκερδώς) τις συμβουλές του!

Πάει καιρός από τότε που μια γυναίκα μοιράστηκε μαζί σου το διπλό σου κρεβατάκι! Γιατί να σκας, Βαγγέλη μου, αφού μπορείς και μόνη (συγγνώμη, μόνος) να περνάς καλά! Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και πώς να ευχαριστηθείς το «solo sex», υπάρχουν τέσσερις τεχνικές που δεν αποτυγχάνουν!
Προφανώς και η ζωή σου είναι πολυάσχολη, οπότε για να ξεκινήσεις μια σόλο εμπειρία που θα απολαύσεις, πρέπει να μηδενίσεις τα κουδουνίσματα των κινητών και σταθερών τηλεφώνων (για τα στημένα) και γενικά κάθε πηγή που μπορεί να σε αποσπάσει! Πρώτα θα χαλαρώσει το μυαλό σου και κατόπιν το σώμα σου. Βρες το μέρος που σε χαλαρώνει, είτε είναι το κρεβάτι σου, είτε η μπανιέρα, είτε ο καναπές ακόμα και η κουνιστή πολυθρόνα στο σαλόνι σου. Για να σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να σκεφτείς παλιές ερωτικές εμπειρίες που σου άφησαν ωραιότατες αναμνήσεις ή να εμπνευστείς από κάποια ερωτική σκηνή στο σινεμά ή απλά να φτιαχτείς με λίγη αισθαντική μουσική και ένα ποτηράκι κρασί, ακόμα και μια ξεχασμένη φαντασίωση. Ξεκίνησε με αυτά τα εργαλεία και αφού σου έρθει η όρεξη, προχώρα στο παρασύνθημα.

Σύμφωνα με «ευρήματα» πρόσφατης έρευνας του Dacotieris Bet, σχεδόν το 1% του ανδρικού πληθυσμού μπορεί να «κορυφώσει» με τα χάδια στο στήθος και μόνο. Ομως και οι υπόλοιποι όχι τόσο τυχεροί άντρες μπορούν να επιμελούνται το στήθος και ειδικά τις ρώγες τους στα μοναχικά τους παιχνίδια ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια αλλά με την ίδια απόλαυση! Αν τα χέρια σου δεν γλιστρούν όσο θα ήθελες, Βαγγέλη μου, βάλε στα δάχτυλά σου λίγη λοσιόν ή κάποιο αιθέριο έλαιο και παίξε με το στήθος και τις ρώγες σου τρίβοντάς τες ανταλλάσσοντας την πίεση που τους ασκείς. Μπορεί να χρειαστεί να παίξεις μέχρι και πέντε λεπτά με το στήθος σου για να έρθεις σε οργασμό αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ανεβοκατέβασε τα δάχτυλά σου από το στήθος μέχρι και τον αφαλό και φτάσε μέχρι κι την μικρή σου περιοχή αναπνέοντας βαθιά και αργά!
Ποιός είναι ο Brad Pitt που μπορεί να το παίζει το να παίζει σύμβολο του σεξ και να κατακλείσει το διαδίκτυο με ερωτικές του στιγμές. Οχι, Βαγγέλη μου, δεν θα βγάλουμε τα απόκρυφά σου σε κοινή θέα αλλά θα κάνεις εσύ τον σκηνοθέτη του εαυτού σου παίρνοντας το κινητό τηλέφωνο ή την ψηφιακή μηχανή στο χέρι. Φτιάξε το δικό σου μοναχικό σεξοβιντεάκι και δεν θα χάσεις, Βαγγέλη μου. Φώναξε όσο θες και διεκδίκησε τον οργασμό σου σαν να είσαι υποψήφιος για όσκαρ. Αν δεν θέλεις να φτιάξεις βίντεο, τράβηξε σέξι φωτογραφίες σε ακόμα πιο σέξι πόζες. Φόρεσε το αγαπημένo σου εσώρουχo, (όχι αυτό της Θύρας 7), αφαίρεσέ το σιγά σιγά, λήψη με λήψη ενώ μπορείς να παίξεις και με το φωτισμό για να δεις τι σου ταιριάζει. Μην ανησυχείς για τα περιττά σου κιλά. Σίγουρα θα βρεις μια φωτογραφία που να σε κολακεύει και γρήγορα θα αγαπήσεις το γυμνό σου εαυτό.
Σίγουρα τα χέρια σου (η παλάμη και τα πολύτιμα «δαχτυλάκια» σου) αποτελούν βασικό εργαλείο του «solo sex» που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ηδονή. Φυσικά, στην προσπάθεια της αυτοϊκανοποίησης δίχως όρια, μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σου και έναν ωραιότατο δονητή, λίγο λιπαντικό, ακόμα και η αγορά των διάσημων Geisha balls (οι μπάλες της Γκέισας) μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στον οργασμό σου. Αν είσαι πιο παραδοσιακός, αρκεί λίγο τρεχούμενο νερό σε χλιαρή θερμοκρασία στο ντους για να βάλει φωτιά στην «μικρή σου περιοχή». Ξεκίνα με τα δάχτυλά σου, εξερεύνησε τα «μαγικά σου κουμπιά» και στη συνέχεια βάλε στο παιχνίδι και κάποιο sex toy (π.χ. τον Σοφοκλή).
Τελευταία συμβουλή, Βαγγέλη μου. Ενα χρόνο ασχολείσαι με τον Ηρακλή, ένα χρόνο δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτό το παιχνίδι, εσύ και η παρέα σου θα χάσετε. Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος. Ο Ηρακλής θα τραβήξει την υπόθεση μέχρι εκεί που δεν έχεις φανταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket