Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ελλάδα, η χώρα του τίποτα!

Η φαρσοκωμωδία που έχει κόψει χιλιάδες εισιτήρια, τώρα και στον υπολογιστή σας. O Σοφοκλής έχει φορέσει για τα καλά το ολόσωμο μαύρο μαγιουδάκι του, φανταστείτε δηλαδή «δείγμα» μπικίνι με μια «άποψη» από ολόσωμο και έχει αρχίσει βόλτα στα νησιά αφού ο Γερουλάνος του έδωσε εντολή να φύγει από την Αλόνησο γιατί έρχεται η... κάθαρση. Κάθαρση; Σεξ χωρίς προκαταρκτικά λέγεται αυτό. Απορώ πάντως, γιατί δεν κάνουν κανένα Camp στο Γουδί με ταλέντα πάσης φύσεως και ανεξαρτήτου ηλικίας. Μεγάλο show «Σοφοκλή έχεις ταλέντο» με κριτική επιτροπή τον Δημητρίου και τον Κουρίδη για να τσακώνονται συνέχεια. Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων του Σοφοκλή ανατρέπει την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για τους υποβιβασμούς, και η κάθαρση που ευαγγελίζονταν η κυβέρνηση, πάει περίπατο!!! Αφαίρεση βαθμών σε Βόλο-Καβάλα, ενώ κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα!!! Και τι έγινε;
«Αντε γαμ...τε ρε μαλάκες»! Οποιο κι αν είναι το αξίωμα σας, όσο σεβαστό πρόσωπο κι αν έχετε στην κοινωνία! Αφού στην τελική αποδείχθηκατε κότες. Τι να περιμένεις όμως; Πως να ρίξει για παράδειγμα ο Σοφοκλής τον Μπέο όταν είναι ακόμη... χεσμένος από τις φωνές του Αχιλλέα στο τηλέφωνο για τον διαιτητή που ορίστηκε χωρίς να τον θέλει;
Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ένας ακυρώνει την απόφαση του άλλου! Αϊ Σιχτίρ! Αυτό μας έλλειπε να γίνουμε Τουρκία. Εκεί που ο πρόεδρος της Φενέρ, ο Ασίζ είναι «χειροπεδάτος» και ας μην είχε ούτε τη χάρη ούτε τη φάτσα του Μπέου. Αυτό για να ξέρετε ότι εκτός από το πρότυπο «χοντρός-μούσια-νταλικερικέ φωνή», υπάρχει πάντα και η εξαίρεση που είναι εξίσου λαμογιο-κεντημένη. Εμ! Αυτά είδε και ο Βαγγέλης και από τη χαρά του, πήρε το κότερό του και τσουπ, έσκασε μύτη στην Μύκονο να το γλεντήσει που είναι «καθαρός» αφού να υποθέσω ότι και αυτός όταν συζητάει για μπάλα, συζητάει... καφενειακά!!!
Κάποτε, στην εποχή της Τουρκοκρατίας, υπήρχε στην Αθήνα ένας Αλβανός που γύριζε στα διάφορα σπίτια των χριστιανών και μάζευε τον κεφαλικό φόρο. Τον έλεγαν Κιουλάκ Βογιατζή. Ο μύθος λέει ότι ήταν δύο μέτρα ψηλός, τον έβλεπες και σου κοβόταν η ανάσα. Αυτός λοιπόν κρατούσε πάντοτε στα χέρια του έναν κοντόχοντρο κόπανο απειλώντας μ' αυτόν τους χριστιανούς ότι δήθεν θα τους έσπαγε το κεφάλι αν δεν του έδιναν μια χρυσή λίρα ή δυο φλουριά, όπως απαιτούσε ο κεφαλικός φόρος κάθε έξι μήνες. Μόνο που ο Αλβανός όσο μπόι είχε τόσο μυαλό του έλειπε και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα νομίσματα της εποχής. Ετσι οι Ελληνες που δεν είχαν να πληρώσουν του έδιναν μερικές μπρούτζινες δεκάρες καλογυαλισμένες για να φαίνονται χρυσές και την έβγαζαν «πούδρα». Εξ ου και το «τα μυαλά σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος… (μαλάκα Μπιτσαξή)».
Αν δεν το ρίξεις στη πλάκα δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς μετά το απόλυτο ξεβράκωμα της Πολιτείας (κότα Γερουλάνο, το μαχαίρι δεν έφτασε καν στο δέρμα). Μετά τις ευλογίες που έδωσε στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Oταν σε υποτιμούν ως άνθρωπο, ως Ελληνα πολίτη και φίλαθλο τότε πως να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους; Μπιτσαξής, Γερουλάνος, Σοφοκλής, οι «Τρεις Σωματοφύλακες», σαρωτικοί με διαφανείς κουκούλες, τρύπιες χύτρες ταχύτητας, λαχανί και πράσινη ανάπτυξη, ανελέητοι σαν ΣΔΟΕ της σάτιρας ξαναβγαίνουν μπροστά για να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο μαλακίας.
Οσοι εμπλέκονται ή φέρονται ότι εμπλέκονται σε προσυνεννοημένα παιχνίδια, όσοι πλούτισαν από αυτά, όσοι ζημίωσαν τη χώρα, το ποδοσφαιρικό προϊόν, όσοι αμαύρωσαν την ιστορία των συλλόγων, όσοι καθοιονδήποτε τρόπο δυσφήμησαν την Πατρίδα, τιμωρήθηκαν ανεξαρτήτως ονομάτων και υψηλών θέσεων ή περιουσίας που διαθέτουν. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν και παραδειγματισμόν! Ετσι λοιπόν αφαιρέθηκαν πρωταθλήματα και κύπελλα, υποβιβάστηκαν ομάδες, τιμωρήθηκαν οι κατ’ επάγγελμα παρανομήσαντες και απατεώνες και εκδιώχθηκαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Γιατί πολύ απλά, αυτό επιτάσσει η έννομη τάξη και το περί δικαίου αίσθημα. Επιτέλους και οι αρμόδιες αρχές (υφυπουργείο Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Superleague, Deutsches Reich, Αθλητική Δικαιοσύνη) αφυπνίστηκαν και έκαναν το καθήκον τους. Τιμώρησαν παραδειγματικά τον Ηρακλή (με όποιο άρθρο τους συνέφερε για δυσφήμιση αθλήματος), την Χερσόνησο, εξόντωσαν την Ηλιούπολη, έριξαν τον Παναιγιάλειο και γενικά μπήκε το «μαχαίρι στο κόκκαλο». Ολοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τιμωρήθηκαν όπως έπρεπε. Τα πάντα όλα λειτουργούν ρολόι. Οπως πάντα, ελληνικά! Kατά τα άλλα, ο βραβευμένος της φωτογραφίας κάνει τις διακοπές του στη Σέριφο, όπως όλοι οι άνθρωποι που το επάγγελμά τους περιέχει τη λέξη «creative» και ακούνε μόνο Best-Eν Λευκώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket