Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Οι Τρεις Σωματοφύλακες

Καλησπέρα σε όλους.
Εβομάδα διακοπών αυτή που διανύουμε. Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι. «Αγανακτισμένο», καυτό, άφραγκο, μαγικό, Χαλκιδική, Αιγαίο, Ιόνιο, καβατζωτό, πανηγυρικό, απαραίτητο, ανακουφιστικό, αναγκαίο καλό. Λαγωνικά του Dacotieris Bet εντόπισαν Σοφοκλή και Εφη Σαρρή στην Αλόνησο, ψάχνοντας στα βράχια της το παντελόνι κάποιου βουλευτή του ΛΑΟΣ. Στην Τήλο ο Παύλος Γερουλάνος, μαζί με gay ακτιβιστές που πόσταραν περήφανα στα social media την είδηση ότι «οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων επιτρέπονται από τις 24 του περασμένου μήνα». Στην Αίγινα ο Πάνος Μπιτσαξής, σαν στεγνός 60something, που έχει εκεί εξοχικό, φοράει μαγιό τύπου speedo και τσακώνεται για το ποιος παίζει την καλύτερη ρακέτα στην «Αιγινήτισσα». Κι αφού «οι τρεις σωματοφύλακες» σκοτώσανε τους «καρχαρίες» μπορούν τα «ψαράκια» να «κολυμπούν» ελεύθερα κι ωραία στην θάλασσα! Ή μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς; Μήπως, δηλαδή, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν είναι οι «καρχαρίες» που υποτίθεται πως αναζητά η δικαιοσύνη και επομένως τα «νερά» είναι ακόμα επικίνδυνα για τους αθώους λουόμενους; Μήπως, δηλαδή, με τον υποβιβασμό αυτών των δύο μικρομεσαίων ομάδων τού ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έπεσε τίποτα παραπάνω από προπέτασμα καπνού;
Αν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα ευνοήθηκαν από τις «ζωγραφιές» των αφεντικών τους πρέπει σαφώς να αλλάξουν κατηγορία. Μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτές οι δυο ομάδες το πρόβλημα και η τυχόν εξαφάνισή τους από το χάρτη να σήμαινε πως η «κοινωνία της μπάλας» θα γινόταν αγγελική. Ωστόσο, όταν ένα (πολιτικό) σύστημα τιμωρεί μόνο τους πιο αδύναμους κρίκους του για να σωθούν οι ισχυρότεροι (και οι δορυφόροι τους), τότε αυτό το σύστημα πρέπει πρώτα να κοιταχτεί καλά στον «καθρέφτη» πριν βγάλει το συμπέρασμα πως η κάθαρση πέτυχε. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο οποιοσδήποτε κακοπροαίρετος μπορεί να ισχυριστεί, και η γνώμη του να είναι βάσιμη, πως το «κουκούλωμα» πάει σύννεφο.
Η απόφαση που πήραν «οι τρεις σωματοφύλακες» ώστε ν’ αρχίσουν τα πρωταθλήματα στην ώρα τους οδηγεί σε πρωταθλήματα «μελλοθανάτων» ομάδων. Ομάδων που γνωρίζουμε από τώρα πως εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων λόγω των εκθέσεων της UEFA και των τηλεφωνικών συνομιλιών, θα τους ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και βάσει του τρόπου που έχουν δικάσει μέχρι τώρα οι πειθαρχικές επιτροπές θα τιμωρηθούν με υποβιβασμό αφού αυτή η ποινή και μόνο αυτή προβλέπεται όσον αφορά τα παραπτώματα της δωροδοκίας και του στοιχήματος.
Εκτός αν πάμε σε «περαίωση» για όλες τις ομάδες που ακούστηκαν για ύποπτα και στημένα παιχνίδια, για να τελειώνουμε. Να τους πουν δηλαδή «ξέρουμε ότι στήνετε ματς και οικονομάτε, ώρα να πληρώσετε και κάτι». Μέχρις εκεί μπορεί να πάει το θέμα και όποιος ονειρεύεται άλλα πράγματα, καλύτερα να τα ξεχάσει. Αυτό το κράτος έχουμε, αυτά ξέρει να κάνει, με αυτά θα βολευτούμε.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket