Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!



Γιατί μερικοί άνθρωποι βλέπουν πάντα όμορφους ουρανούς, υπέροχα λουλούδια και καταπληκτικούς ανθρώπους, ενώ άλλοι κάνουν προσπάθεια για να βρουν κάτι ή κάποιον που να τους αρέσει;
Kαλησπέρα σε όλους.
Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα parapolitika.gr, το οποίο υπογράφει ο δημοσιογράφος, Μανόλης Γαβαθιώτης. Διάτρητος είναι, (τι μου λες;) ο φάκελος αδειοδότησης της ΑΕΚ. Οι παραλείψεις που αναφέρονται είναι τόσο προφανείς, ώστε αυτός ο φάκελος να θεωρείται τελικά η αιτία πού δεν δόθηκαν όλοι οι φάκελοι των ΠΑΕ της Super League στη Βουλή, αν και αυτό ζητήθηκε επίμονα. Μεταξύ άλλων παραλείψεων και στρεβλώσεων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί ρύθμιση των χρεών που έχει η ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ, χωρίς να φέρει την σφραγίδα του προέδρου του Σταδίου, Λάζαρου Γρύλλη!!! Αντ’ αυτής, λέγεται ότι υπάρχει υπογραφή κατώτερου υπαλλήλου, ο οποίος έχει διοριστεί από τον γ.γ.Α Μπιτσαξή. Στην πραγματικότητα, τέτοια ρύθμιση δεν έχει γίνει επίσημα ποτέ. Απλά, ο Μπιτσαξής είχε ζητήσει την κατανόηση και την υπομονή της διοίκησης του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αδειοδοτηθεί η ΑΕΚ!!! Η τελευταία, είχε δεσμευτεί διά των Αδαμίδη και Κωνσταντινίδη, ότι θα εκχωρήσει αντί του χρέους, την χορηγία πού δικαιούται από τον ΟΠΑΠ!!!
Ακόμη, ότι προσωρινά θα έδινε έναντι του χρέους, ποσό 200.000 €, μέχρι τις 31 Μαίου. Από αυτές τις «δεσμεύσεις», φυσικά δεν υλοποιήθηκε καμία. Αντ’ αυτών έγινε η ρύθμιση «φάντασμα», περί της οποίας δεν γνώριζε απολύτως τίποτα ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ!!!
Συνέβη και κάτι ακόμα πιο καταπληκτικό. Μέσα στον φάκελο, λέγεται ότι υπάρχει και μία υποχρέωση, οκτακοσίων περίπου χιλιάδων €, του … ΟΑΚΑ προς την ΑΕΚ!!! Αφορά την «διεκδίκηση» (με το… στόμα) της ΑΕΚ, από το ΟΑΚΑ, για «διαφυγόντα κέρδη» πού εφευρέθηκε ακριβώς για να αντισταθμιστεί το χρέος για την χρήση του σταδίου. Απόφαση που να νομιμοποιεί αυτή την «υποχρέωση» από κάποιο όργανο, δεν υπάρχει.
Αλλο ένα τραγελαφικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι ότι στον ίδιο φάκελο, με τον οποίο η ΑΕΚ «εξασφάλισε» την αδειοδότησή της, υπάρχει, και συνυπολογίζεται, σαν απαίτηση της εταιρείας της, ένα ποσόν πολλών εκατομμυρίων € (κανείς δεν ξέρει το ποσό ακριβώς, διότι ως γνωστόν το περιεχόμενο του φακέλου δεν δίδεται στη δημοσιότητα) από τον Μάκη Ψωμιάδη, πρώην πρόεδρό της και νυν πρόεδρο της Καβάλας!!! Πρόκειται βεβαίως για χρήματα που ναι μεν οφείλονται στην ΑΕΚ, αλλά που είναι πολύ αμφίβολο το αν θα εισπραχθούν κάποτε, λόγω βασικά ειδικών συνθηκών στα περιουσιακά του «Μάκαρου». Ηδη η υπόθεση πήρε αναβολή για το Νοέμβριο. Ολα τα παραπάνω στοιχεία, και πολλά ακόμη, που υπάρχουν στον φάκελο αδειοδότησης της ΑΕΚ προκειμένου αυτή να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Ευρώπη, είναι σε γνώση των ανθρώπων της διοίκησης του ΟΦΗ, οι οποίοι ζήτησαν κάποια στιγμή τον λόγο από τον Μπιτσαξή.
Η απάντησή του ήταν τόσο αποστομωτική όσο και η διανοητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Δηλαδή, τι θέλατε να κάνουμε; Να στρέψουμε τον λαό της ΑΕΚ κατά της κυβερνήσεως;» Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, κάποιες από τις ΠΑΕ που θίγονται από τις πρόσφατες αποφάσεις του αρχιμαφιόζου Σοφοκλή (όπως π.χ. ο Ηρακλής ή ο ΟΦΗ) να προσφύγουν στην UEFA και να ζητήσουν λεπτομερέστατο έλεγχο του περιεχομένου του φακέλου της ΑΕΚ. Κάτι που όμως δεν έγινε όλες αυτές τις ημέρες πού βρισκόταν στην Αθήνα και είχε εγκατασταθεί στα γραφεία της Deutsches Reich το κλιμάκιο της UEFA.
To οποίο βεβαίως έλεγξε λεπτομερώς… τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα!!!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket